Ceyrek mı yarım mı takmalıyım sızce eltımın bebegıne

Bence eşiniz ne takmak istiyorsa onu taksın. Siz de kendi kardeşinizin çocuğu için ne takmak isterseniz onu takın.

Takmayacaksın tak açacaksın

sonuçta aileyiz ama bana kıymayana bende kıymam fakat bana bir getirene illa misli ile götürürüm
kalabalık ailelerde daha çok sorun oluyor gelmeme getirmeme durumu insan tabi bozuluyor eşimler kalabalık aile ben hepsine yıllarca aldım taktım ama doğum yaptım yakın zamanda gelen giden yok utanmıyorlarda bende görüşmeyi düşünmüyorum

kardeş çocuğu ile teyze çocuğunun çocuğu aynı şey olurmu hiç?

birinde eşiniz amca oluyor diğerinde teyze oğlumun çocuğu dıdıdı gibi sölenişinden anlayın ilk samimi olunsada amca olmak çok ayrı...

maddi durumunuz el veriyor ancak gönlünüzden geçmiyor gibi geldi sevmediğiniz için ama bu işlerde sevmek gerekmiyor evlilikte politik oyunlar gerekiyor bazen maalesef sizde kayınvalidenize,kayınpederinize karşı kötü gelin görünmemek adına yarım takın nede olsa sizin çocuğunuz olunca altın size geri dönücek ve artı kar etmiş olucaksınız iyi gelin görünmüş olarak :)))

Bizde bebek gormelerde hep ceyrek takilir yanindada kiyafet falan goturulur bebege. Benim cevremdede genelde durum boyle. Durumunuz iyiysede yarim takin gitsin ama bence gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…