• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ceza evinde yatıp çürük almak

Sinirili bir erkekse gözü dönüp aynı şeyi size yapmayacağı ne malum?
Kişi 7sinde neyse 70inde de odur bence onu bunu bırakın kendinizi düşünün.

Sinirili bir erkekse gözü dönüp aynı şeyi size yapmayacağı ne malum?
Kişi 7sinde neyse 70inde de odur bence onu bunu bırakın kendinizi düşünün.

Zaten askere gitsedegitmesede 3 yil sonra evlenicez bende 22 yasindayim bi testily sirketinde modelist ve stilistim iyi bi maasim var kendimi disunuyorum zaten yinede tessekurederim :)

çürük raporu alabilceğini sanmıyorum eğer psikolojık olarak çürük raporu alırsa senın de tedırgın olman gerekir hoş bir durum değil çünkü.... hapse gırmıs psıkolojık sorunları oldugu ıcın askerlık bıle yapamayan bır sevgılın olacak...ne ana kuzusu 18 yaşında çocuklar gidiyor sevgiline birşey olmaz merak etme...

askerlikte önemli olan eline silah almak şöforluk yapmak berberlık yapmak değil ki...zaten eline silah vermeyecekler gitmesin gibi bir mantık çok yanlış...

her ne yaparsa yapsın askerlik erkekler için disiplini öğrenme yeridir. hiç boşa tedirgin olmayın gitsin azıcık sinirini kendini törpülesin...

çürük raporu alabilceğini sanmıyorum eğer psikolojık olarak çürük raporu alırsa senın de tedırgın olman gerekir hoş bir durum değil çünkü.... hapse gırmıs psıkolojık sorunları oldugu ıcın askerlık bıle yapamayan bır sevgılın olacak...ne ana kuzusu 18 yaşında çocuklar gidiyor sevgiline birşey olmaz merak etme...

askerlikte önemli olan eline silah almak şöforluk yapmak berberlık yapmak değil ki...zaten eline silah vermeyecekler gitmesin gibi bir mantık çok yanlış...

her ne yaparsa yapsın askerlik erkekler için disiplini öğrenme yeridir. hiç boşa tedirgin olmayın gitsin azıcık sinirini kendini törpülesin...

Zaten korktugu icin gitmeme Gibi bi durum yok ailesini gecindiriyor zaten askerlik kagdi yeni geldi pazartesi gidicek iste

Zaten korktugu icin gitmeme Gibi bi durum yok ailesini gecindiriyor zaten askerlik kagdi yeni geldi pazartesi gidicek iste

o korkuyor demedim zaten sen tedirgin oluyorsun diye dedim.

hani erkeklere karşı sinirli diyorsun ya bak bence dua et yapsın askerliğini. dişlerini sıkıp yutkunup tamam efendim demeyi öğrenir (daha doğrusu öğretirler) saldırmak yerine... bu güzel bir sınav ders gibi düşün...

o korkuyor demedim zaten sen tedirgin oluyorsun diye dedim.

hani erkeklere karşı sinirli diyorsun ya bak bence dua et yapsın askerliğini. dişlerini sıkıp yutkunup tamam efendim demeyi öğrenir (daha doğrusu öğretirler) saldırmak yerine... bu güzel bir sınav ders gibi düşün...

Buyuklerine karsi Falan bisorun yokta iste biriyle kavga edince karsindaki ku fur edince veya ustune yuruyunce patliyo zaten bakalim zaten gidicekte bi sorim dedim oyle bisey var mi yok mu diye . Tessekurederim cevaplariniz icin :)

Daha muayne olmadi pazartesi askeriyeye gitcek ordan sonra hastaneye gitcek askerlik kagdi yeni geldi zaten

o zaman ancak gelecek yıl gider ki.
bedelli şu anda yok zaten.

Askerliğin profesyonel bir meslek olmasını savunanlardanım.
Ama insana bir disiplin kattığı da gerçek.
Eşime yıllardır öğretemediğim şeyleri askeriye 3 ayda öğretti :)
bence gitsin, beklemesi zor oluyor ama orada adam olmayı öğretiyorlar...

o zaman ancak gelecek yıl gider ki.
bedelli şu anda yok zaten.

Askerliğin profesyonel bir meslek olmasını savunanlardanım.
Ama insana bir disiplin kattığı da gerçek.
Eşime yıllardır öğretemediğim şeyleri askeriye 3 ayda öğretti :)
bence gitsin, beklemesi zor oluyor ama orada adam olmayı öğretiyorlar...

Ne zaman gitcek tam bilmiorum AMA 24 yasinda oldugu icin 4 milyar falanda para cezasi vericek sanirim AMA askere gidicek birinin 12 ay calisip para kazanamicak birinden Boyle bi para talep edilmesii sacma bence

Aa oyle mi ne guzel o zaman madem umrunda olmaz gelip de konu acip fikir de almayacaksin ayrica sana vakit ayirip da yorum yapan arkadaslara da bos konusuyorlar demeyeceksin.

Fikir verenlere tesekurumu ettim AMA yok evlenme aaaa hapismi yatmis CIk CIk diye onyargiyla yaklasip baska cevap verenlere soyluyorum sen kafana takma bunlari

Ne zaman gitcek tam bilmiorum AMA 24 yasinda oldugu icin 4 milyar falanda para cezasi vericek sanirim AMA askere gidicek birinin 12 ay calisip para kazanamicak birinden Boyle bi para talep edilmesii sacma bence

asker kaçağı mıymış?
zamanında muayeneye gidip tecil ettirseydi asker kaçağı olarak görünmezdi.
kaçak olma durumunda ceza var evet ama uygulanır mı bilmiyorum.

Back
X