• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ceza evinde yatıp çürük almak

Nolcak cnm sende haklısın hapis yatmış filan gayet olağan şeyler..Kişilikle alakası yok tabi hepimiz girp çıkıyoruz hapise her dakka kişiliğimiz yerinde şükür..Valla bu kafayla çok çekersin..Geçmiş olsun şimdiden..

şu yoruma takıldım kaldım açıkçası... cidden size ne?

yargılamayın başınıza gelmeden ölmezsiniz diye buyurmuş Peygamber Efendimiz...

yarın ne olacağımız bellimi ?

yorum yaparken insanın duygularını düşünün çok acımasızsınız yazıktır.

sizin kafanız iyi olsun aman çekmeyin zaten herşey elimizde değil mi şu hayatta bravo size güzel mantık !

---------------

konu sahibi dert etme kendine birşeyleri olacağı varsa yaşayacaksın zaten. Allah hayırlısını versin herşeyin ....

Son düzenleme:
şu yoruma takıldım kaldım açıkçası... cidden size ne?

yargılamayın başınıza gelmeden ölmezsiniz diye buyurmuş Peygamber Efendimiz...

yarın ne olacağımız bellimi ?

yorum yaparken insanın duygularını düşünün çok acımasızsınız yazıktır.

sizin kafanız iyi olun aman çekmeyin zaten herşey elimizde değil mi şu hayatta bravo size güzel mantık !

---------------

konu sahibi dert etme kendine birşeyleri olacağı varsa yaşayacaksın zaten. Allah hayırlısını versin herşeyin ....

Amin cok tessekurederim guzel dilekleriniz icin

Sevindim sizin adiniza hayirli tezkereler size :)

teşekkür ederim.bu yorumu art niyetle yazmadım gitmesini istemiyorum dediğini okudum da inan asker kıyafetleriyle gördüğün an tüm duyguların değişir evet zor bi dönem ama yavaşta olsa geçiyo .Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun

Amin cok tessekurederim guzel dilekleriniz icin

bu hayat senin, seni yargılayanları takma kafana...

tabi herkesin fikrini alabilirsin lakin üzerine gelenleri göze alman gerekebilir.

zamanla geçer herşey , seviyorsan hep yanında ol...

Allah mesut etsin bundan sonraki yoluna hayırlı işler çıkarsın onun da seninde..
.

teşekkür ederim.bu yorumu art niyetle yazmadım gitmesini istemiyorum dediğini okudum da inan asker kıyafetleriyle gördüğün an tüm duyguların değişir evet zor bi dönem ama yavaşta olsa geçiyo .Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun

Evet istemiyorum. Gitmesini AMA gitcek Gibi duruyo alismaya Calisicam Artie mecbur :) buarada tessekurederim

Konuyu neden sildiniz
konu silmek yasaktır,hem konu açıyosunuz hemde dalga gecer gibi konuyu siliyosunuz

bu hayat senin, seni yargılayanları takma kafana...

tabi herkesin fikrini alabilirsin lakin üzerine gelenleri göze alman gerekebilir.

zamanla geçer herşey , seviyorsan hep yanında ol...

Allah mesut etsin bundan sonraki yoluna hayırlı işler çıkarsın onun da seninde..
.

Gercekten cok sagolun 15 16 yasinda yapilan bisey yuzunden asla nisanlima sirt donmem cok cok tesekur ederim hosgorunuz icin

Gercekten cok sagolun 15 16 yasinda yapilan bisey yuzunden asla nisanlima sirt donmem cok cok tesekur ederim hosgorunuz icin

sakın dönme zaten oda istemezdi böyle olmasını,kim ister ki?

sıkıca sarılın birbirinize, bu da sizin bir sınavınız ama atlatırsınız tek yürek olun yeter.

:34:

askerde şöför olsun ne olucak ki herkese silah verip nöbet tutturmuyolar bazı kişiler postacı oluyo bazı kişiler berber bazı kişiler muhabereci bazı kişiler aşçı bir sürü şey var benim nişanlım muhabereciymiş ben ona hiç ıyyy sana usta birliğinde hiç silah vermediler mi ıyyy ne biçim askerlik yapmışsın demedim

Back
X