- 4 Haziran 2014
- 767
- 202
- 83
- Konu Sahibi Kelebek1903
Cnm ceza evini 10 gün geçmeden ara
bilgi al.seni yonlendirirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminmune hanımın mapusları yine iyi..
Allah gerçeğine düşürmesin cümlemizi![]()
Cnm ceza evini 10 gün geçmeden ara
Kötü bişey yaptığını sanmıyorum öyle biri değil
ailesine ulaşmaya çalişiyorum
Sen telefon edip görüşemezsin,ancak arkadaşın ararsa görüşürsün,oda Cezaevindeki görevlilerin yanından eder cep telefonu diye düşünme çünkü yasak,görüşüne gidemezsin çünkü soyadınız tutmuyor,filmlerdeki gibi değil yani her giden mahkumla görüşemez.Selam arkadaşlar benim çoçukluk arkadaşım cezaevine girmiş bi kaç gün önce ben daha yeni duydum kafayı yiyorum burda niye girdi sebep neydi bilmiyorum ama çok kötüyüm ona ulaşmak istiyorum.. Cezaevinde telefon varmı acaba arasam beni bağlarlarmı ? Bişey biliyorsanz nolur söyleyinben avrupada dogup büyüdüğüm için hiç bir bilgim yok ordaki cezaevi kurallarindan.
Mesajlarınızı 4 gözle bekliyorum Teşekkür ederim.
Telefonla ulasma sansin yok ancak o haftada 1 arama hakkina sahip o da ya kendi adina olan numarayi ya da ailesinden birinin adina olan numarayi daha onceden oraya bildiriyor ve baska biryeri arayamiyor ve sadece 10dk konusabiliyor. Mektup yazabilirsin tabi hangi cezaevinde hangi kogusda oldugunu ogrenebilirsen. Burdaki cezaevleri tvlerdeki gibi degil yakin arkadasimin abisi 6 ay yatti ordan biliyorum arayip ulasmak , istediginde gormek vs hep hayal uzgunum. 2 haftada 1 acik gorus var onda da soyisminin tutmasi lazim yada mahkum cezaevine girdigi gun 3 tane soyadi tutmayan kisinin adini verebiliyor onu da cikana kadar degistiremiyor. E sizin adinizi da vermemistir yillardir gorusmuyorsunuz anladigim kadariyla. Yani tek yol mektup yazmaniz.
Dogru söyle kiz, eski sevgilin demi?![]()
hangi cezaevinde olduğunu biliyor musun ?Eğer biliyorsan mektup gönderebilirsin .
yav senin mektubun çocuğun eline geçene kadar tahliyesi gelir, kedi senin canınıEvet bu günlerde yollicam.
yav senin mektubun çocuğun eline geçene kadar tahliyesi gelir, kedi senin canını![]()
yurt dışında değil misin eski usül PTT kullanacaksan tabiki geç gelir bence sen bu işe hiç girişme arkadaşın içerden çıksın öyle hasret gider.Geçmi gidiyo?
yurt dışında değil misin eski usül PTT kullanacaksan tabiki geç gelir bence sen bu işe hiç girişme arkadaşın içerden çıksın öyle hasret gider.
bir haftada gittiyse yolla tabi ben kıbrıstan adanaya bir mektup gönderdiydim 20 günde gitmişti ama ülkeden ülkeye değişiyor olabilir tabiki.O askerdeyken yollamıştım burdan te dünyanın öbur ucundan 1 hafta sonra eline geçti mektup ordada kontrol ediyorlar o kadar insanın mektubunu e aynı degilmi ?
bir haftada gittiyse yolla tabi ben kıbrıstan adanaya bir mektup gönderdiydim 20 günde gitmişti ama ülkeden ülkeye değişiyor olabilir tabiki.
Oncelikle Allah kurtarsin....Hayır kız birlikte buyuduk ne sevgilisi
Bu arada annesinden haberi aldım borcu varmış bankaya 7 bin tl sonra ödiyemeyince tutuklarama emri çikmiş 3 ay yatacakmiş.ama kapalı ceza eviymiş o kadarda buyuk degil suçu niye kapalı ceza evi acaba ?