Babam biz kucukken öldu annemde evlendi ve kardeslerimle yasadik. annem maddi yardim yapti manevi olarak sifirdi. neyse konum su erkek kardesim oyle bir serseri buyuduki 15 yasinda iceri girdi suc makinesi gibi surekli girdi cikti yillarca... calisip para yolladik hep. Gel zaman git zaman su an 27 yasinda. Gecen sene icerden cikti uc ay sonra daha isi gucu yokken kiz arkadasi hamile kaldi ille anneme dugunumu yap dedi. Yapti annem. kredi cekti. suc islemelerini cidden birakti. bir sene sonra yargtydaki eskidosyalari geldi su an icerde. Asiri kiskanc ille her hafta gorusune karisi giderken yaninda biri gitcekmis. Esim uc kere goturdu 6 ay icinde. Annemde arada gitti calistigi icin. diger kardeslerimde arada gidiyor. Yanluz gelsin esin ne olck sanki dedim bahaneler buluyo. Esim goturmek istemiyo hakliii dolmusa binsin gitsin diyo. Ve uc aydr esim icin mesaide calisiyo diyom. Vijdanen haklimiyiz haksizmiyiz bilmiyom. Zaten epey bir yatck gorunuyo icerde. Cocuguna uzuluyom. karisida kendi gibi kafadan biraz. offf offff annemde dugun kredisi oduyo para yolluyo. Karisina ne kadar ceza yatcgini soylemiyo af bekliyo ve isin kotusu ev kirasinida annem oduyo onlarin. Tasitmiyo evi ille af cikcak diyo. Soyle esine ne kadar yatcgini diyoz uzulur diyo soylemiyo. Su gun bu gun diyo iste karisina. Keske ciksaaa kotu demiyim yinede kardesiz kiyamiyommmmm sinir oluyom.Bize karsi saygisizligi yoktur ama istekleribi tuhaf degilmi esim yada baskasi karisiyla her hafta kardesimin gorusune mi gitcek.vijdanen nasil olmaliyim yaaa. Zaten uzuluyorum