Klasik kv. Derdi bizimle yasamak istiyor

hermionegrangerrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
1.463
3.254
133
Arkadaslar merhabalar
Nasil baslicam ne yazacagim bilmiyorum. Esim 4 erkek kardesler 3 evli biri nisanli yakinda evlenecek,kv daha uc ay once felan ortaya laf atmisti oglu evlenince evimi kiraya vericem 15 gun sende ( esime) 15 gunde sende kalacam demisti kaynima ( ev kirasinida kaynima verecekmis)tabi kimseyle oturup karara varmak yok o kararini vermis. Neyse bi ara esimle konustum en bastan soyliyim kabul etmiyorum dedim. Ev ustune ev olmaz diye oda ben annemle konustum saka yapmis dedi konuyu uzatmadim.

Bugun kv gittik uc kardes evdeler esime demezmi abin evlenince her hafta birinizde kalicam hic ses etmedim ama yuzum dustu esimde Anne evin var barkin var ne alaka dedi. Bu arada evi kendinin emekli 52 yasinda saglik problemi yok bizden dinc evlerde yakin iki sokak var aramizda .

Esimde bi eltim icin dediki o seni kabul etmezki istenmeyen gelindi kaynim gizli evlendi balayina giderken arayip haber verdi Ben evlendim diye kv demezmi beni istemeyen oglumuda istemesin gitsin evden kizda hamile bu arada tabi burada laf bana o an yaninda sadece biz vardik yine ses etmedim burada suc esimin hep beni ezdiren o cunku konusamiyorumda artik.

Sonra diger kardesler geldi oldugumuz yere bu sefer onlara esim icin diyoki bu bana bakmicakmis mecbursun bakacaksin. Kayinlarim sesi cikmiyo ama olurmu sonra nasil rahat ederler.
Esimle evden ciktiktan sonra konustum yine annem bizi deniyo bakalim ne dicekler diye diyo dedim tamamda hepmi bizi deniyo abin baska memlekette ona gidemez Nisanli olan abisi onla anlasamiyo surekli didisme yarin obur gun karisinin yaninda bi laf dese daha onlara gitmez digeride karisi icin istemez okadar karsisina alip annesini evlendi kizda kabul etmez zaten . He buarada olmazsa evinede donmez adim gibi eminim en bastan zaten evini kiraya verir

Ben simdi napcam hani herkes bi araya gelse konusulsa dusunuyorum en bastan dicem kimse bana guvenipte kabul etmesin yarin obur gun anlasamasakta ona gider diye . Hic anlasamiyoruz, sozlendigim gunden beri hep laf sokma hep ezme cabalari herseyi burnumdan getirdi benim yazmaya sizinde okumaya gucunuz yetmez.

Sadece sunu soylim lohusayken 8 gun kaldi burnumdan getirdi evimi yabancilatti bana benim ailemde yakin annemi sahip etmedi hic biseye hatta iki kere kibarca gidiver demis (kovmus) demek istemiyorum gucume gidiyo ailecek sessiziz yani of off evlendigim gune lanet olsun diyorum artik bukadarmi kordumde evlendim uzun oldu nolur kusura bakmayin

Son düzenleme:
Sıcağı sıcağına konuşmadığın için, sustuğun için paşa paşa çekeceksin. Şimdiden kolay gelsin diyeyim:dua:

Bu is eşinde bitiyor.

Valla anne kusura bakma ev üstüne ev olmaz otur evinde mutluca diyecek konuyu daha açılmamak üzere kapatacak.

Yok bizi deniyor yok saka yapıyor diye gecistiriyorlar o saka gerçek olunca sut dökmüş kedi gibi kalıyorlar.

Resti çekersin eşine.
Ya da kadının yüzüne dersin, anne eşimde istemiyor ben de, kendi evin var başkalarının yanında sığıntı gibi yaşamak sana da zor olur bence bir daha düşün diye.

Kaynanam yıllarca yatalak kb bakmış 7 yıl kendisi yaşlandı halen onun piskolojik sıkıntısını çeker pişmanlığını dile getirir sadece kendisi baktığı için ama geçenlerde hem oğlundan hemde kocasından azar işitti ''bakmasaydın'' dediler için içinden çıktılar

Allah kimseye muhtaç etmesin.
Sende haklisin tabi sagligi yerinde maasi var evi var. Üstelik evi yakınmis gidilir gelinir surekli. Ayni eve girmeye ne gerek var. Herkesim düzeni ayrı.
Ama esine de hak ver. Sonuçta anne yani. Benim icin annem babam cok cok değerli herkes icin degerli ama bilmiyorum benim annem istese ben gelme ev üstüne ev olmaz diyemezdim. O yuzden ilerde esimin ailesine de böyle bir sey diyemem sanırım.

Ama tabi şartlar sizin ki gibi iyiyse tek de kalinir. Esinizle baştan guzelce konusum derim.

Hemen en hızlısından sert bir rest çekmelisin .
Ben olsam öyle yapardım...

Annem bizi deniyor diyerek seni geçiştiriyor aklı sıra .
Kv bohçasını toplayıp kapına gelirse yapacak bir şeyin kalmamış olur...
Evi terk etmek dışında tabi.

Eşin konuşucak , anne biz kabul edemiyoruz diyecek başka çare yok.

İlla erkek evlatlarından birini seçip , onun evine yığılmak istemek nasıl bir kafadır ya ...

Her benzer konuda düşünüyorum , anlayamıyorum gene.

Bu kv delere n'oluyor bu ara bi ev kapatıp oğullarının evine yerleşme telaşı geçende forumdan Zeynep'in vardı böyle konusu. Anlamıyorum eli ayağı tutan insan neden evini düzenini bozmak ister. Yok yere huzursuzluk yaratıyorlar. Asla taviz verme

Bu kv delere n'oluyor bu ara bi ev kapatıp oğullarının evine yerleşme telaşı geçende forumdan Zeynep'in vardı böyle konusu. Anlamıyorum eli ayağı tutan insan neden evini düzenini bozmak ister. Yok yere huzursuzluk yaratıyorlar. Asla taviz verme
Vermeyi dusunmuyorum zaten ama baya sikintilar cikacak biliyorum hayir yani ben seni sevmem sen beni sevmezsin haftada bir gorusuyoruz daha ne istiyosun kimsesiz degil kardesleri yakin arkadaslari komsulari var kal evinde herkes rahatina baksin .
Konuyu acarken bi baska muhabbet varken pat diye emrivaki yapip soylicegini soyluyo hani deseki oturup konusalim iki cift lafim olacak ama bide ne laf dediyse sustum pasif kaldim

Böyle önemli konularda gerekirse işi boşanmaya getirceksiniz.

Bazen insan,kendi öz annesine bile katlanamaz.Elin kadınına niye katlansın.
Aynen oyle valla benim kendi ailem hayatta boyle istekle gelmez onlar icin burasi esimle benim evim ama kv icin oglunun yani onun evi bide en cok esimi ezer her isini ona gordurur esimin giki cikmaz ama her firsatta da hayirli evlat degilsin der

Back
X