• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cezaevinde yakını olan var mı

sensizolmaz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
66
31
88
31
Abim bugün cezaevine girdi ilk defa ne yapmamız gerektigini bilmiyoruz bu konuda bilgisi olan var mi yardim etsin lütfen nerednereden bilgi alabiliriz

Sabah arayacam ama gitsek gösterirler mi

Bulunduğu ceza infaz kurumunun tipi onemli.. Acik mi kapalı mi yuksek korumalı mi.. bildigim kadarıyla belli görüş günleri oluyor.. Esim f tipinde çalışıyor onun bolum biraz sakat olduğundan pek fikrim yok açıkçası diğer bölümlerle ilgili görüş konusunda yuksek korumalı kapalı ceza evindeyse zor yani görüş..

Ne olduğunu tam bizde bilmiyoruz bi rsey söylemiyorlar Abim de bize hiç birşey demez ama uyuşturucu içiyor sarıyı mu bilmiyorum ışte ne olduğunu tam anlamadığımız için nasıl bilgi alacaz avukat tutacak para da yok napacan bilmiyoruz

Kayseri de yaşıyoruz gültepe kapalı ceza evi ama hangi yerde bilmiyorum bugün tutuklandı

En iyisi cezaevini aramak bacım en doğru bilgi gene ordan gelcek.. Uyuşturucu sadece iciciyse saliverirler yakında da satışını yapıyorsa isi var demektir.. Allah kurtarsın..

Sabah arayacam ama gitsek gösterirler mi

Cnm görüş günleri oluyor onu öğrenmen gerek kapalı cezaevi ise arama günleri var haftada bi kez on dakika. O seçtiği bir kişiyi arıyor. Sen onunla arasan da görüşemezsin Açık cezaevinde ise istediği zmn arayabilir telefon kartı alıp.. Ptt ye gidip adresi öğrenip cezaevinin kaldığı koğuşu öğrenip Fax yollarsan eline bir günde ulaşır ve Fax dağıtma gününde verrler ama okunduğunu unutma.. Geçmiş olsun

Gecmis olsun konu sahibi arkadasim. Görüş için cezaevinin bağlı bulunduğu savcılığa gidip savcılık kaleminden bilgi almanizi ve cezaevi savcısiyla görüşüp görüş izni almanızı tavsiye ederim.. Görüş izni icin bir kağıt dolduruyor veriyor cezaevi savcısı onunla cezaevine gidip gorusuyorsunuz.. Savcilik kaleminden de neden tutuklandığını cezasını falan öğrenirsiniz

Ne olduğunu tam bizde bilmiyoruz bi rsey söylemiyorlar Abim de bize hiç birşey demez ama uyuşturucu içiyor sarıyı mu bilmiyorum ışte ne olduğunu tam anlamadığımız için nasıl bilgi alacaz avukat tutacak para da yok napacan bilmiyoruz

Uyusturucudan girdiyse isi zor. Sadece iciciyse girmezdi. Satarken yakalanmistir veya uzerinde fazla miktarla yakalanmistir.
Alt komsunun esi uyusturucudan girdi. Satici degil iciciyim demis ama fazla miktarla yakalanmis. Sadece haftada bir gun gorus gunu var onun disinda gorusturmuyorlarmis.
Samimiyetim yok baska vukuatlari var mi bilmiyorum ama 27 yil hapis cezasi almis.

Uyusturucudan girdiyse isi zor. Sadece iciciyse girmezdi. Satarken yakalanmistir veya uzerinde fazla miktarla yakalanmistir.
Alt komsunun esi uyusturucudan girdi. Satici degil iciciyim demis ama fazla miktarla yakalanmis. Sadece haftada bir gun gorus gunu var onun disinda gorusturmuyorlarmis.
Samimiyetim yok baska vukuatlari var mi bilmiyorum ama 27 yil hapis cezasi almis.
boyle bir adam icin ugrasmayin hapishane onun icin en iyi yer ve satiyorsa insaallah gerekli cezayi alir ve kimseyi zehirleyemez devlet boylelerine en agir cezayi versin diyorum

oooo onun başka suçu da vardır
sadece satmaktan bu kadar almaz

Back
X