- 13 Aralık 2015
- 66
- 31
- 88
- 31
- Konu Sahibi sensizolmaz123
Abim bugün cezaevine girdi ilk defa ne yapmamız gerektigini bilmiyoruz bu konuda bilgisi olan var mi yardim etsin lütfen nerednereden bilgi alabiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abim bugün cezaevine girdi ilk defa ne yapmamız gerektigini bilmiyoruz bu konuda bilgisi olan var mi yardim etsin lütfen nerednereden bilgi alabiliriz
Sabah arayacam ama gitsek gösterirler mi
Kayseri de yaşıyoruz gültepe kapalı ceza evi ama hangi yerde bilmiyorum bugün tutuklandı
Sabah arayacam ama gitsek gösterirler mi
Arama günü o cezaevinin hangi günse o seni arar.. Arayıp cezaevini kaldığı koğuş ve adresi öğrenip ptt den Fax yazablrsin Fax kağıdını ptt veriyor 3 tl mi neydiKayseri de yaşıyoruz gültepe kapalı ceza evi ama hangi yerde bilmiyorum bugün tutuklandı
Görüş gününü de sor her koğuşun farklı o da sanrm kaldığı koğuşu öğren.. Görüş de haftada birSabah arayıp öğrenecem inşallah
Kayseri Adliyesi ne git.Soracam hangi suçtan yattığını da söylerler mi
Ne olduğunu tam bizde bilmiyoruz bi rsey söylemiyorlar Abim de bize hiç birşey demez ama uyuşturucu içiyor sarıyı mu bilmiyorum ışte ne olduğunu tam anlamadığımız için nasıl bilgi alacaz avukat tutacak para da yok napacan bilmiyoruz
boyle bir adam icin ugrasmayin hapishane onun icin en iyi yer ve satiyorsa insaallah gerekli cezayi alir ve kimseyi zehirleyemez devlet boylelerine en agir cezayi versin diyorumUyusturucudan girdiyse isi zor. Sadece iciciyse girmezdi. Satarken yakalanmistir veya uzerinde fazla miktarla yakalanmistir.
Alt komsunun esi uyusturucudan girdi. Satici degil iciciyim demis ama fazla miktarla yakalanmis. Sadece haftada bir gun gorus gunu var onun disinda gorusturmuyorlarmis.
Samimiyetim yok baska vukuatlari var mi bilmiyorum ama 27 yil hapis cezasi almis.
boyle bir adam icin ugrasmayin hapishane onun icin en iyi yer ve satiyorsa insaallah gerekli cezayi alir ve kimseyi zehirleyemez devlet boylelerine en agir cezayi versin diyorum
Uyusturucudan girdiyse isi zor. Sadece iciciyse girmezdi. Satarken yakalanmistir veya uzerinde fazla miktarla yakalanmistir.
Alt komsunun esi uyusturucudan girdi. Satici degil iciciyim demis ama fazla miktarla yakalanmis. Sadece haftada bir gun gorus gunu var onun disinda gorusturmuyorlarmis.
Samimiyetim yok baska vukuatlari var mi bilmiyorum ama 27 yil hapis cezasi almis.