• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cezaevinde yakını olan var mı

boyle bir adam icin ugrasmayin hapishane onun icin en iyi yer ve satiyorsa insaallah gerekli cezayi alir ve kimseyi zehirleyemez devlet boylelerine en agir cezayi versin diyorum
Keşke içinizden deseydiniz.
Şoka girmiş kardeşe söylemenin faydası yok çünkü.

Uyuşturucuyu iciyorsa cezaevine gondermezlerdi bile.Sanirim içici değil,satıcı. Allah yardımcınız olsun:işsiz: siz cezaevini arayın görüş gününü sorun veya telefonda konuşmak için uygun zamanı sorun

Keşke içinizden deseydiniz.
Şoka girmiş kardeşe söylemenin faydası yok çünkü.
ne soku onun kardesinin zehirlediklerin kardesleri anneleri babalari ne yapsin. ben ona diyorum sakin olun ve birakin cezasini ceksin arayip sormak niye

Eşyası yoksa yanında eğer kıyafet götürebilirsin oradaki infaz koruma memurlarına teslim edersen onlar yardımcı olabilir. Gidince de görüş günlerini öğrenip o günlerde ziyaretine gidersin. Geçmiş olsun

Parayı ve temiz çamaşırı gardiyınlara teslim ediyorsunuz içerde sorarlarsa yardımcı olurlar. Belli görüş günleri olu yine onları da bildirirler...

haftada bir kapalı görüş oluyor (belirli birgün) camın arkasından telefonla görüşüyorsun, ayda bir veya bayram olduğu haftalarda açık görüş oluyor gidip masada oturup sohbet edip konuşabilirsin. suan yapabileceğin en iyi şey cezaevinin telefonunu bulup orayı aramak

Satıcı değil ölümüne içiyor kendisi bunları onlara satanların allah belasını versin üzerinde çıkmadı arkadaş kurbanı ama çok şükür içerden çıkacak 5 güne mahkemesi var hicbir delil olmadığı için cikar dediler orda ödemediği içinde tedavi görüyor ve bırakacağını söyledi inşallahta bırakır zaten bunu satan kişileri de söyledi hepsi tutuklandı

Satıcı değil ölümüne içiyor kendisi bunları onlara satanların allah belasını versin üzerinde çıkmadı arkadaş kurbanı ama çok şükür içerden çıkacak 5 güne mahkemesi var hicbir delil olmadığı için cikar dediler orda ödemediği içinde tedavi görüyor ve bırakacağını söyledi inşallahta bırakır zaten bunu satan kişileri de söyledi hepsi tutuklandı
Birakmaz canim birakmaz.birakacagim der biraktim der.yakinlari olarak inanmak istersiniz inanirsiniz da ama birakmiyorlar.
Kuzenim gecen yil girdi biraktim duzeldim vs vs.bir ton yalan cikti ne birakmasi daha da azdi simdi tekrar girdi hapise bari orada icemiyor diye seviniyor ailesi.
Allah onlari bu belaya alistirani,teyminedenin cezasini versin

O arkadaş çevresiyle iletişimini tamamen kesmedikçe imkansız. Genelde çok derler bırakacağız diye ama çok illet bir şey kurtulmak sağlam irade istiyor. Umarım kurtulabilir.

Gecmis olsun. Kardesim de aylardir cezaevinde. Sucu ne bilmiyoruz, olagan supheli diyorlar sadece. Lise mezunu kendi halinde bir memurdu. Simdi hem issiz hem cezaevinde. Mahkemede eli ayagi titremis, hakim cocuk bu ya, bunun ne sucu olsun ki demis. Mahkeme tarafindan sucsuz oldugu belirtildigi halde savciydi sanirim, birakmamis. Ama sunu soyleyim eger abin uyusturucudan girdiyse hemen cikar. Hele tecavuz, cocuk tecavuzu, kadin istismari vs olanlar hemen birakiliyorlar, goruyoruz. Kardesim de iste aylardir icerde.....

Geçmiş olsun bu uyuşturucu illeti her yerde var ama malesef bir yazı dizisinde okudum bunu kullanalar her seyi yapıyorlar hırsızlık,yaralama,satıcılık mecburuz yapmaya,kızlar da fuhus yapıyor diye yazmışlardı.Allah yardımcıları olsun çok üzülüyorum böyle.Önce insan kendisi bırakması istemesi lazım tedavi merkezleri var hele kullanıp da size ne benden diyenler var ya sanki kendileri bir tek zehirleniyor ya suçsuz aileri ne olacak o anneler her gün ağlıyor :(

Back
X