Cezaevindeki abime evlilik konusunu nasıl açmalıyım

GulsahOkan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
10
10
3
İyi günler bayanlar dilerim gününüz mutlu geçer.:KK200:
Evet bi derdim var yardımınıza ihtiyaç duydum. 21 yaşındayım okuyorum ve ciddi bir ilişkim var. Erkek arkadaşımın tarafı haklı olarak somut bir adım bekliyor ailelerin tanışması gerek kaçak göçek buluşmak beni de geriyor artık. Vukuatlı bir abim var şuan cezaevinde ne yazık ki. Annemle bu konuyu konuştuk abime söyleyecektik ne olacaksa olsundu ana kız abimle konuşma kararı almışken abim eski bir davadan cezaevine girdi herşey altüst oldu. Ne zaman çıkacağı belli değil benim geleceğim söz konusu hiçbir şey yapamıyorum. Cezaevindeki abime bu konuyu nasıl açabilirim onunla nasıl konuşabilirim değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

Görüs gunlerinize gidiyorsanız yüz yüze en iyisi derim tatlı bir dille anlatırdım. Abiniz sinirlerine hakim olan biriyse tabi. Benim abim çok asabidir öğrendiğinde basta sinirlendi ama sonra yumuşadı inş sizinde iyi olur. Ama abiniz ters tepki verirse de siz ses çıkarmayın sonuçta kötülüğünüzü istemez.

önce okulunuzu bitirin herşeyin bir zamanı var..
erkek tarafı adını koymak istiyorsa sizin şartlarınızın olgunlaşmasını beklemeli siz onlara göre değil onlar size göre hareket etsin.
Teşekkür ederim fikriniz için. Ama durumumuz biraz karışık herşeyin bi zamanı var elbette keşke dediğiniz gibi kolay olsa...

Teşekkür ederim fikriniz için. Ama durumumuz biraz karışık herşeyin bi zamanı var elbette keşke dediğiniz gibi kolay olsa...
Durumlar neden karışık?
Ceza davaları seneler sürer seneler.
O çıkana kadar evlilik yok mu yani?
Ben evleniyorum allah kurtarsın diyeceksiniz.
Ne sebepten cezaevinde abiniz?

Görüs gunlerinize gidiyorsanız yüz yüze en iyisi derim tatlı bir dille anlatırdım. Abiniz sinirlerine hakim olan biriyse tabi. Benim abim çok asabidir öğrendiğinde basta sinirlendi ama sonra yumuşadı inş sizinde iyi olur. Ama abiniz ters tepki verirse de siz ses çıkarmayın sonuçta kötülüğünüzü istemez.
Abim fazlasıyla sinirli. Aramızda hep bi mesafe olmuştur. Geçmişte bana uyguladığı şiddetlerden olsa gerek ona karşı bi sevgim yok. Sadece korkum var. Bi zamandan sonra bunu da aştım tabi. Sadece bilmeye hakkı var ama nasıl söylenir bilemedim. Fikrin için çok teşekkür ederim canım

Abinizin cezasi yillar surmeyecekse onun cikmasini bekleseniz

O da gorse mutlu gunlerinizi.

Ama uzun surecekse anneniz soylesin abinize

Ayrica bence de yasiniz kucuk:) ama siz karar vermissiniz.abinize de saygi duymak duser

Sadece tanismami olucak?
Annen söylesin abine, bu olay yasanmadan önce biz senin bi konuda fikrini alicaktik Gülsahin erkek arkadasinin ailesi benimle tanismak istiyormus, ben olumlu bakiyorum, sen ne düsünüyorsun, seni bekliyelimmi diye sorsun.
Abin suan hassas bi dönemdedir, neden ben olmadan böyle ciddi kararlar aliyorsunuz diye kizabilir, o yüzden bekliyelimmi diyede sorun. Senin ne zaman cikicagin belli degil diye vurgulamayin, morali bozulmasin. Her ne kadar vukuatli bir abi olsada siz ilimli yaklasirsaniz oda karsiligini verir diye düsünüyorum. He diyelimki olmadi bekleyin dedi, tamam dersiniz yinede anneniz tanisir sonucta isteme degil.

Abim fazlasıyla sinirli. Aramızda hep bi mesafe olmuştur. Geçmişte bana uyguladığı şiddetlerden olsa gerek ona karşı bi sevgim yok. Sadece korkum var. Bi zamandan sonra bunu da aştım tabi. Sadece bilmeye hakkı var ama nasıl söylenir bilemedim. Fikrin için çok teşekkür ederim canım
Hmm Yasin daha 21 acele etme derim ben 20 yaşındayım bu yıl evlendim esimi çok seviyorum ama evlendiğin için pismanim bence güzel günlerini yasa sonra evlen

Durumlar neden karışık?
Ceza davaları seneler sürer seneler.
O çıkana kadar evlilik yok mu yani?
Ben evleniyorum allah kurtarsın diyeceksiniz.
Ne sebepten cezaevinde abiniz?
Zaten okulum bitmeden evlilik yok. Bir senem daha var. Açıkcası ne sebepten olduğunu bilmiyorum. Eski bir dava olduğunu biliyorum sadece

Sadece tanismami olucak?
Annen söylesin abine, bu olay yasanmadan önce biz senin bi konuda fikrini alicaktik Gülsahin erkek arkadasinin ailesi benimle tanismak istiyormus, ben olumlu bakiyorum, sen ne düsünüyorsun, seni bekliyelimmi diye sorsun.
Abin suan hassas bi dönemdedir, neden ben olmadan böyle ciddi kararlar aliyorsunuz diye kizabilir, o yüzden bekliyelimmi diyede sorun. Senin ne zaman cikicagin belli degil diye vurgulamayin, morali bozulmasin. Her ne kadar vukuatli bir abi olsada siz ilimli yaklasirsaniz oda karsiligini verir diye düsünüyorum. He diyelimki olmadi bekleyin dedi, tamam dersiniz yinede anneniz tanisir sonucta isteme degil.
Eğer uygun görülürse sözde olucak. Ne güzel anlattınız ☺️ teşekkür ederim ilginiz için

hakikaten tuhaf bir aile yapınız var.
abi cezaevinde , siz neden girdiğini bilmiyorsunuz? abiniz için üzülüp dövüneceğinize, üstelik de okulunuz daha bitmeden, yangından mal kaçırır gibi ciddi adımlar atma derdindesiniz.

zaten sevmediğiniz bir abiniz ve karman çorman bir aile hayatınız varken, istediğinizi yapın yani. bu kadar dert değilmiş.
ha bu arad erkek ailesinin doğal olarak istemesi gibi birşey söz konusu değildir. iki ailenin istekleri önemlidir. aileniz baya baya sallamıyorsunuz , yazık!

Evet bi derdim var yardımınıza ihtiyaç duydum. 21 yaşındayım okuyorum ve ciddi bir ilişkim var. Erkek arkadaşımın tarafı haklı olarak somut bir adım bekliyor ailelerin tanışması gerek kaçak göçek buluşmak beni de geriyor artık. Vukuatlı bir abim var şuan cezaevinde ne yazık ki. Annemle bu konuyu konuştuk abime söyleyecektik ne olacaksa olsundu ana kız abimle konuşma kararı almışken abim eski bir davadan cezaevine girdi herşey altüst oldu. Ne zaman çıkacağı belli değil benim geleceğim söz konusu hiçbir şey yapamıyorum. Cezaevindeki abime bu konuyu nasıl açabilirim onunla nasıl konuşabilirim değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
açıkçası abinize evlilik durumunu anlatmaktan ziyede

21 yaşında okul varken , erkek tarafının isteğini haklı kılıf giydirerek,
erkek arkadaşınla görüşmelerini. kaçak göçek beni geriyor böyle görüşmeler kılıfına sokarak , yasal zeminde her şeyin normale döneceği,sana mutluluk getireceğini düşünüyorsan yanılıyorsun,,,

21 yaş ilerde ki hayatına ,deneyimler ,tercübeler, bilinçli adımlar ,hayatını ipotek edecek kararlar vermemen

dileklerimlee

Ayrica bence de yasiniz kucuk:) ama siz karar vermissiniz.abinize de saygi duymak duser
Bunu tabiki çok istiyorum ailemden herkes yanımda olsun isterim. Her ne kadar içimde kırgınlıklar olsada abime karşı onunda olmasını isterim. Cezasının ne kadar süreceğini bilmediğimiz için bi karar veremiyoruz

Bence de süreye göre hareket edin. Eğer yıllar boyu içerde kalacaksa anneniz münasip bir dille anlatsın durumu. Ama yok eğer 3-5 ay sonra çıkıyorsa, insan hatır için bekler. Aslında en uygunu erkek tarafının size göre hareket etmesi. Siz bir genç kızsınız, onlar size uyacak. Siz niye bu kadar paralıyorsunuz ki kendinizi? Kıymetiniz olmaz.

Sizi ve ailenizi yargilamak cok ayip sebebini sormakta istemem insanin basina hersey gelir Allah kurtarsin insallah birdahada yasatmasin
Siz ve anneniz gorus gunune gidin izin isteyin vermezsede biraz icinin sogumasi icin erteleyin kolay degil onunda kardesini vericekler ne olursa olsun gormek ister bakin onayini almadan yaparsaniz sonra sizede dert olur once bi rizasini isteyin hatta isterse erkek arkadasinizlada gidin tabi oyle bir gorus sansiniz varsa

Bence en iyisi abinin soylesinadem korkuyorsun zaten mantıken annenin konuşmasi daha doğru olur gibime geliyor bende 17yasinda evlendim suan 20yasindayim evlilik çok zor bir sorumluluk keşke biraz daha bekleşen

hakikaten tuhaf bir aile yapınız var.
abi cezaevinde , siz neden girdiğini bilmiyorsunuz? abiniz için üzülüp dövüneceğinize, üstelik de okulunuz daha bitmeden, yangından mal kaçırır gibi ciddi adımlar atma derdindesiniz.

zaten sevmediğiniz bir abiniz ve karman çorman bir aile hayatınız varken, istediğinizi yapın yani. bu kadar dert değilmiş.
ha bu arad erkek ailesinin doğal olarak istemesi gibi birşey söz konusu değildir. iki ailenin istekleri önemlidir. aileniz baya baya sallamıyorsunuz , yazık!
Beni ve ailemi yargılamak sizin haddinize değil. Bana bu şekilde yardımcı olmayın lütfen. Biraz empati kurun yazdıklarınıza dikkat edin. Dilerim Allah başınıza vermez!

Back
X