Inş yaarın guzel haberler verırsın mutlaka paylas..Canim ben bu ay cgh yaptrdm. Ben de pko var .3 basarsisiz denemeden sonra karr verdik. Ankara da genartta yaptrdm.3dondurulms embriyo gönderdk 1tane temz geldi. 3Embriyoya 1050dolar verdk.Yarn test günüm.hayrlisi baklm .yazarm sonucumu yarntransfern 5.günü kahverengi lekelenmem oldu :) ben yerleşme kanamasıdr diye umut ettm Rabbimden
Hemde nasıl.. cok cok cok tesekkurler.Bende 3 olumsuz denemeden sonra 4üncü denemede cgh yaptrdım ve sonuc hamileyim. Cgh ye 3embriyom gitti bir tane saglam geldi ve onunda transferimz gerceklesti. Embriyolog olumsuz gelenlerin gelişiminin daha iyi gozuktugunu eger cghye yollamasaydk onlar daha iyi diye düşünüp onları transfer ederdk dedi ve sonuc da dogal olark olumsuz olurdu. Cghden sıkıntısız geldi diye olacak kesinlikle değil ama eger cghye gidenle donen arasında fark varsa yani hepsi saglıklı donmuyorsa dogru yontem bence cgh umarım yardımcı olabilmişimdir canm
Eşim testis kanseri sebebiyle kemoterapi gormustu o da azosperm yapmıstı kemo oncesi sperm dondrmustk onlarla denemelerimz oldu. Su an cıkışımız basladı cok sukur. 2si hiç tutmamıstı biri kimyasal olmustu canm nasip 4.denemeyeymiş:)Hemde nasıl.. cok cok cok tesekkurler.
Peki sizin sorununuz neydı?? Daha önce dusuk vs gdbelik olmuşmuydu
Merhaba sızı hatırlıyorum. Hıkayenız benı endişelendirmişti. Neden sorusununcevapsız kalması cok cok cok kötü.2 tane doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan sonrasında da 2 tüp bebek yine 2 side düştü tüp bebeklerde doktorum düşüklerim olduğu için cgh önerdi ilkinde 6 tane embriyodan 1 si temiz geldi ikincisinde 4 tanesinden 1 si temiz geldi ikiside tuttu ama düştü niye düştüğünü nedenini sağlıklı da konsa tutmayabiliyor yaklaşık 2 sene oldu ben tüp bebeklerimi yaptıralı o zamanlar embriyo başına 1000 tl vermiştik
Aynen canım söylediğin gibi hiçbir sebep bulunamaması çok kötü çözümü için uğraşamıyorum çünkü. Hala aynı yerdeyim hangi doktora gitsem haklı olarak kesin bir şey söyleyemiyor vakti saati var sanırım.Merhaba sızı hatırlıyorum. Hıkayenız benı endişelendirmişti. Neden sorusununcevapsız kalması cok cok cok kötü.
Herhangı bır sorun tespit edılmışmıydı??
Allahım sabır versın canım hıc hıc kolay degıl ..Aynen canım söylediğin gibi hiçbir sebep bulunamaması çok kötü çözümü için uğraşamıyorum çünkü. Hala aynı yerdeyim hangi doktora gitsem haklı olarak kesin bir şey söyleyemiyor vakti saati var sanırım.
yok canım gitmedim 2 tüp bebek denememi bahçeci fulya güvenç beyde yaptırdım genel anlamda doktorumdan da merkezden de memnunum aslında yaş 28 olacak yeni yıl ile birlikte yaklaşık 6,5 senedir bebek için uğraşıyoruzAllahım sabır versın canım hıc hıc kolay degıl ..
dualarımda hp senınle..
Memorıal cem demırele gıttın mı bır gorussen??
Yasın kactı cnm
Ortalama maliyet yıne aynı cok buyuk farklar yok. Ne yazıkkı bızım derdımızın dermanı cok maliyetliiCgh yöntemi ne kadar pahali bi islemmis öylecgh yapilan merkeze gore fiyat degisiyor sanirim
Bu yöntem spermde sıkıntı olanlar için mi kullaniliyor genelde..Ortalama maliyet yıne aynı cok buyuk farklar yok. Ne yazıkkı bızım derdımızın dermanı cok maliyetlii
Çok çok geçmiş olsun canm eşinle sen genetik test yaptrdın mı peki kan pıtılaşması fln da düşüğe sebep oluyo biliyosun acaba bakılmadı mı diye merak ettim. Histeroskopi yapılıp rahme bakıldı mı herhangi bir problem de düşüğe neden olabilir. Doktorlar atlamaz bunları ama işte bi sebep bulmak belki gozden kaçmıştır diye soylemek istedim Rabbim hayırlısıyla evladınıza kavuştursun inşallah canm2 tane doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan sonrasında da 2 tüp bebek yine 2 side düştü tüp bebeklerde doktorum düşüklerim olduğu için cgh önerdi ilkinde 6 tane embriyodan 1 si temiz geldi ikincisinde 4 tanesinden 1 si temiz geldi ikiside tuttu ama düştü niye düştüğünü nedenini sağlıklı da konsa tutmayabiliyor yaklaşık 2 sene oldu ben tüp bebeklerimi yaptıralı o zamanlar embriyo başına 1000 tl vermiştik
Tekrarlayan düşüklerdeBu yöntem spermde sıkıntı olanlar için mi kullaniliyor genelde..
Anladim canm sagol.. kromozom ve pihtilasma testini gecen hafta yaptirdik esimle benden kan alindi kromozom icin. Ocagin 2. Haftasi gibi en gec cikar insaallah sonuclar. Bekliyoruz bakalm..Tekrarlayan düşüklerde
Kromozomal sorunlarda
sebepsız infertılıtede
Çok teşekkür ederim canım ilgin için doğru söylüyorsun biz araştırmasak doktorlar kademe kademe halletmeye çalışıyorlar ya da gerek bile görmüyorlar eşiminde benimde bütün hormon tahlilleri, sperm tahlili, genetik tarama, pıhtılaşma testi,rahim filmi,histereskopi.. aklına gelebilecek her şey yapıldı ama niye düştüğünü bulamıyorlar. Deseler ki umut yok bende yoluma bakıcam ama böyle her şey yolundayken de vazgeçmek olmuyor. Sende inş bebeğini sağ salim kucağına alırsın canımÇok çok geçmiş olsun canm eşinle sen genetik test yaptrdın mı peki kan pıtılaşması fln da düşüğe sebep oluyo biliyosun acaba bakılmadı mı diye merak ettim. Histeroskopi yapılıp rahme bakıldı mı herhangi bir problem de düşüğe neden olabilir. Doktorlar atlamaz bunları ama işte bi sebep bulmak belki gozden kaçmıştır diye soylemek istedim Rabbim hayırlısıyla evladınıza kavuştursun inşallah canm
Bende haftaya beklıyorum sonucları dilerim guzel sonuclar alırızAnladim canm sagol.. kromozom ve pihtilasma testini gecen hafta yaptirdik esimle benden kan alindi kromozom icin. Ocagin 2. Haftasi gibi en gec cikar insaallah sonuclar. Bekliyoruz bakalm..
İnşaAllah... siz nerde yaptirdiniz testleriBende haftaya beklıyorum sonucları dilerim guzel sonuclar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?