- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
Bakırköy devlet hastanesınde yaptırdım sız?İnşaAllah... siz nerde yaptirdiniz testleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakırköy devlet hastanesınde yaptırdım sız?İnşaAllah... siz nerde yaptirdiniz testleri
Ankara gazi hastanesindeki genetik bolumunde yaptirdimBakırköy devlet hastanesınde yaptırdım sız?
İnanırmısın devlette yaptırdıgıma bın pişman oldum. Beklemek ne zor yahu. Yoruldum aylık yumurta takıbı yptr bekle, belki norml olur bekle, tedavı ol bekle, hamıle kal keseyı bekle kalp atısını bekle, kürtaj olmayı bekle , şimdide genetıgı bekle . Negatıf yorumlardan hoşlanmıyorum ama bazen cok bunalıyorumAnkara gazi hastanesindeki genetik bolumunde yaptirdim
Devlette yapilinca yanilma payi daha azdir gibi geliyor canm universite hastanesi bide ne bileyim işte.. insaAllah bu sefer olur üzülme sen bianda olsun süpriz yapsin bebis sana:)İnanırmısın devlette yaptırdıgıma bın pişman oldum. Beklemek ne zor yahu. Yoruldum aylık yumurta takıbı yptr bekle, belki norml olur bekle, tedavı ol bekle, hamıle kal keseyı bekle kalp atısını bekle, kürtaj olmayı bekle , şimdide genetıgı bekle . Negatıf yorumlardan hoşlanmıyorum ama bazen cok bunalıyorum
Inş canımmDevlette yapilinca yanilma payi daha azdir gibi geliyor canm universite hastanesi bide ne bileyim işte.. insaAllah bu sefer olur üzülme sen bianda olsun süpriz yapsin bebis sana:)
Gazi Üniversitesi nde chg ücreti ne kadarAnkara gazi hastanesindeki genetik bolumunde yaptirdim
. Ya hastalıklı ise nasıl olacak.. ..ilk defa sonuç belirsiz çıkın i duydum..Merhaba arkadaslar bende cgh yaptirdim. 2 tane 5.güne giden embriyom vardi cgh istendi. Sonucu belirsiz cikti bazen test sonucu (%10 oraninda) ne pozitif ne negatif belirlenemeyebiliyormus. Hic test yaptirmamisiz gibi transfer yapacagiz dedi doktorum.Acaba benzer durumu yasan var midir ? Varsa bilgilerini paylasabilir mi ?
canım selam, cgh yaptırmıssın sanırım..2 tane doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan sonrasında da 2 tüp bebek yine 2 side düştü tüp bebeklerde doktorum düşüklerim olduğu için cgh önerdi ilkinde 6 tane embriyodan 1 si temiz geldi ikincisinde 4 tanesinden 1 si temiz geldi ikiside tuttu ama düştü niye düştüğünü nedenini sağlıklı da konsa tutmayabiliyor yaklaşık 2 sene oldu ben tüp bebeklerimi yaptıralı o zamanlar embriyo başına 1000 tl vermiştik
Merhabacanım selam, cgh yaptırmıssın sanırım..
benede dondurulmus embrıyolar ıcın dusunuyorum
Ayy masallaahhh çok sevindimMerhaba
Hayırlısı olsun hakkınızda en başta umutsuzluğa kapılmayın sakınsonrasında tüp bebekle bir kızım oldu 4 yaşını bitirecek sonrasında 2 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür sağ salim doğdu 1 yaşını bile bitirdik
herşeyin sadece vakti ve zamanı var o kadar. Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla yavrulariniza kavuşmayı nasip etsin
![]()