ikiside açık parfümcülerde çok yaygın ama hypnotic poison ını benzetemiyorlar, chance artık herkesin kullanıldığı alelade bir parfüm, ben açık parfümleri birebir yapılmış orjinal parfümlere para veremiyorum,acıyorum 10 lira verip chance alırsın dp de ama hypnotic poison ın orjinali çok çokk farklı
bencede hypnotic poison al:) çok aklında kalırsa git dp den chance al:) nasıl olsa aynı
Hypnotıc Poison bana şurup gibi geliyor.Bence chance çok güzel bir koku.Hangisi sen de daha kalıcı olduysa onu düşün.Bir de Hypnotıc poison yoğun olduğundan ne zamanlarda kullanacağın önemli.
:)) gerçekten mi:)) peki teşekkür ederim yardımın için... birde bişi sorcam ama ben daha önce hiç hypnotic kullanmamıştım hep bana şekerli bi koku dedikleri için uzak durmuştum hep ama bugün dior standındaki kız çok ısrar edince sizde çok güzel durur bakın deneyin die sıktırdım koluma ama bana şeker kokusundan ziyade baharat kokusu var gibi geldi... baharat ve odunn kokusunun ağırlığı var gibi onda.. yanılıyor muyum???
hypnotic poison bence şekerli bir koku değil cnm, baharat ağırlıklı ama ben o parfümden çok değişik, farklı bir koku alıyorum, hiç bir şeye benzetemiyorum açıkcası...bana kalırsa çok çekici bir koku, sevmeyenide çok, ama seveni hayran:)
chance niteliksiz bir koku bence, sokaktaki çoğu kişi kullanıyor, bende de var 60-70 ml öyle duruyor, arada sıkıyorum bitirince almam, ve taklitleri birebir aynı bence bunu düşün, souçta senin 200 tl verip aldığın bir koku 10 liraya da satılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?