chance mi yoksa hypnotic poison mu yardımmm...

elffinn

PasaklıPrenses
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
597
13
643
37
Ankara
arkadaşlarım nasıllarsınızz??? bugün parfüm almaya niyetlendim ama chanel chance ile hypnotic poison arasında kaldım bi kolumda o diğer kolumda öbürü koklayıp duruyorum ikisi de çok hoşuma gitti sizce hangisini alayımmm??? aslında hypnoticte beni çeken bişi var annamadım gitti:1: yoksa ben tatlı kokuları sevmem pek aslında ama hypnoticte aklım kaldı ööle diğer yandan da chance daha bi benim tarzım ama hypnotic nedense çekio beni yawwww:32::32: ondan bende sizlere soruyorum yorumlarınızı esirgemeyin benden lütfeennnn:40::40:

NOT:) ikisini de almayı gönül çok ister ama malum pahalılık:9:

Hypnotıc Poison bana şurup gibi geliyor.Bence chance çok güzel bir koku.Hangisi sen de daha kalıcı olduysa onu düşün.Bir de Hypnotıc poison yoğun olduğundan ne zamanlarda kullanacağın önemli.

ikiside açık parfümcülerde çok yaygın ama hypnotic poison ını benzetemiyorlar, chance artık herkesin kullanıldığı alelade bir parfüm, ben açık parfümleri birebir yapılmış orjinal parfümlere para veremiyorum,acıyorum 10 lira verip chance alırsın dp de ama hypnotic poison ın orjinali çok çokk farklı

ikiside açık parfümcülerde çok yaygın ama hypnotic poison ını benzetemiyorlar, chance artık herkesin kullanıldığı alelade bir parfüm, ben açık parfümleri birebir yapılmış orjinal parfümlere para veremiyorum,acıyorum 10 lira verip chance alırsın dp de ama hypnotic poison ın orjinali çok çokk farklı

canımm orijinal alacağım bende zaten. sabah sıktılar koluma şuu an hala kokuo ikisi de kalıcılık yönünden ikisi de gayet hoş durdu... ben esmerim ikisi de eğreti durmadı üstümde... ama sanırım hypnotic poisson alabilirim çünkü bişi çekti beni onda:69:

bencede hypnotic poison al:) çok aklında kalırsa git dp den chance al:) nasıl olsa aynı

bencede hypnotic poison al:) çok aklında kalırsa git dp den chance al:) nasıl olsa aynı

:)) gerçekten mi:)) peki teşekkür ederim yardımın için... birde bişi sorcam ama ben daha önce hiç hypnotic kullanmamıştım hep bana şekerli bi koku dedikleri için uzak durmuştum hep ama bugün dior standındaki kız çok ısrar edince sizde çok güzel durur bakın deneyin die sıktırdım koluma ama bana şeker kokusundan ziyade baharat kokusu var gibi geldi... baharat ve odunn kokusunun ağırlığı var gibi onda.. yanılıyor muyum???

Hypnotıc Poison bana şurup gibi geliyor.Bence chance çok güzel bir koku.Hangisi sen de daha kalıcı olduysa onu düşün.Bir de Hypnotıc poison yoğun olduğundan ne zamanlarda kullanacağın önemli.

zaten kafamı karıştıran da o benim:)) bana şurup gibi bi koku gelmedi ama yoğun olması kafamı karıştırıyor. çünkü ben çok parfüm kullanan bi insan değilim nadir kullanırım kullandığım zamanlar da genelde kapalı ortamlar oluo işte bi yemeğe giderken v.s ondan kafam karıştı tek içeride olmasından dolayı daha da yoğunlaşırsa die:))

:)) gerçekten mi:)) peki teşekkür ederim yardımın için... birde bişi sorcam ama ben daha önce hiç hypnotic kullanmamıştım hep bana şekerli bi koku dedikleri için uzak durmuştum hep ama bugün dior standındaki kız çok ısrar edince sizde çok güzel durur bakın deneyin die sıktırdım koluma ama bana şeker kokusundan ziyade baharat kokusu var gibi geldi... baharat ve odunn kokusunun ağırlığı var gibi onda.. yanılıyor muyum???

hypnotic poison bence şekerli bir koku değil cnm, baharat ağırlıklı ama ben o parfümden çok değişik, farklı bir koku alıyorum, hiç bir şeye benzetemiyorum açıkcası...bana kalırsa çok çekici bir koku, sevmeyenide çok, ama seveni hayran:)

chance niteliksiz bir koku bence, sokaktaki çoğu kişi kullanıyor, bende de var 60-70 ml öyle duruyor, arada sıkıyorum bitirince almam, ve taklitleri birebir aynı bence bunu düşün, souçta senin 200 tl verip aldığın bir koku 10 liraya da satılıyor

hypnotic poison bence şekerli bir koku değil cnm, baharat ağırlıklı ama ben o parfümden çok değişik, farklı bir koku alıyorum, hiç bir şeye benzetemiyorum açıkcası...bana kalırsa çok çekici bir koku, sevmeyenide çok, ama seveni hayran:)

chance niteliksiz bir koku bence, sokaktaki çoğu kişi kullanıyor, bende de var 60-70 ml öyle duruyor, arada sıkıyorum bitirince almam, ve taklitleri birebir aynı bence bunu düşün, souçta senin 200 tl verip aldığın bir koku 10 liraya da satılıyor

evet gerçekten değişik bişi var yaa insanı çeken:)) çok beğenim sanırım yarın hyp poison alacağım... teşekkür ederim yardımların için biliyordum buradan sonuca ulaşabileceğimi :kkk:
birde açık parfümde chanelde ustalaşmış gibi:52: gerçekten aynılarına yakınını yapıolarr

Son düzenleme:
valla bu hypnotic poison hayranlığı bi bende yok galiba ben sarışınım ondan mı acaba? esmerlere yakıştığını duydum geçen testerini sıktım bileğime gerçekten kalıcı bir koku ama fazla odunsu,boğuk bir acayip geldi bana.Bana kalsa chance al derim ama parfüm olayı çok başka birşey belki sende muhteşem durmuştur hypnotic ,bilemem.

chance kadar hypnotic poisonda bence etrafta çokk fazlasıyla var... hypnotic e herkes hayran diye çoğu kez denedim alışmaya anlamaya çalıştım ama çilekli şuruplardan hep nefret ettiğim için onun kokusuna dayanamıyorum ona benzetiyorum... chance kullandım ama artıkk onuda o kadar muhteşem bulamıyorum :19: çokk daha güzel ve yeni kokular var emin ol sadece iki parfümde kalma bi süre dene bence nihayetinde baya sorunlu orjinallerin Türkiye fiyatı...:67:

Back
X