chantduneant Burun Estetiği Ameliyatı

ayyyy mrktan çatladım heee:)

geldimmm kızlar :)

öncelikle çok teşekkür ederim o kadar ağrım vardı ki değil internete girmek yemek yiyemiyordum..çene artı revizyon hiç kolay değil emre bey normal ameliyatlara göre kırk kat daha ağır dedi normalmiş ağrılar ama bugün oldukça iyim..burunda hiç sıkıntım olmadı ağrısı da çok olmadı ama ağzımın içi ve çenem çok sıkıntı yarattı kaplamalar vardı dişlerimde özellikle onlar çok zor verdi herhalde damaklar şişiyo ya onlar da tahriş ediyo..

velhasıl ağrılarım çok azaldı morluklarda öyle..c.tesi tamponlar alınacak resimler çekcem bi sürü...çok heycanlıyım emre bey de çok güzel geçtiğini söyledi kızlar emre beyin ekibi de mükemmel asistanları özgün hemşire ... bir tek acıbademden pek memnun kalmadım onu söliim ama şimdi tabi bunun bi önemi yok..ilk günler çok ağrım vardı çıngar çıkardım walla :) :)..c.tesi tamponlar çıkcak ve resimler eklicem bi sürü..çok teşekkürler dualarınız için o kadar duygulandım ki az önce görünce..kocaman sevgiler..

kiizzzz gecmis olsun ne guzel yaa yupppii:) keske bendecesarteimi toplasam ama bende emre beye ameliyat olmak istiyorum...ceneyi sem istedin yoksa emre beymi kara verdi benim tr de görusdugum bi doktora ceneyle bilikde burun onerde tirsdim ve kacdim:)) dislerini yazmissin benim lt dislerim kendimin am ustler porselen?ohaoldumsmile

kiizzzz gecmis olsun ne guzel yaa yupppii:) keske bendecesarteimi toplasam ama bende emre beye ameliyat olmak istiyorum...ceneyi sem istedin yoksa emre beymi kara verdi benim tr de görusdugum bi doktora ceneyle bilikde burun onerde tirsdim ve kacdim:)) dislerini yazmissin benim lt dislerim kendimin am ustler porselen?ohaoldumsmile

benim de üst 4 diş porselen canım ama geçici yaptı dişçi biraz kullan belki daha küçük büyük istersin değiştiririz dedi..geçici yapıştırınca da 6 aya kadar kendiliğinden çıkar dedi benim hala çıkmadı ama aralar açıldı apse yapıyor canım çıktı walla

acelyam, henüz mesaj sayim yetmedigi icin özelden cevapliyamadim,
evet ben emre beye resimlerimi yolladiktan sonra hemen ayni aksam aradi telefonda görüstüm..

acelyam, henüz mesaj sayim yetmedigi icin özelden cevapliyamadim,
evet ben emre beye resimlerimi yolladiktan sonra hemen ayni aksam aradi telefonda görüstüm..

ya mervecim ben dun yine sanimi deniyim die mil attim emre beye saolsun bugun yazmis baya sorun ikmis burundan:D:D: kemer oranti felan iste..ama aslinda encokda tasarim yapar diye bekliyordum hani ona göre fikir edincekdim ama malesef resim felan koymamis ayria aramadi daa:(((

ya mervecim ben dun yine sanimi deniyim die mil attim emre beye saolsun bugun yazmis baya sorun ikmis burundan:D:D: kemer oranti felan iste..ama aslinda encokda tasarim yapar diye bekliyordum hani ona göre fikir edincekdim ama malesef resim felan koymamis ayria aramadi daa:(((

telefon numaranı yazdın dimi ehehe benim bi arkadaşım iki ay boyunca bir çocuğun aramasını beklemişti ve sonunda numarasını ona vermediği aklına gelmişti. sende öyle yapmış olma delikafadulden

benim bildigim kadar emre bey tasarim göndermiyor..

Son düzenleme:
Back
X