- 9 Şubat 2009
- 2.449
- 6
- 356
- Konu Sahibi chantduneant
bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah ameliyatin cok iyi gecer, ve istedigin buruna sahip olursun
benimde haziran ayinda görüsmem var, ameliyatim da insallah 10. ayda olacak..
ayyyy mrktan çatladım heee:)
kiizzzz gecmis olsun ne guzel yaa yupppii:) keske bendecesarteimi toplasam ama bende emre beye ameliyat olmak istiyorum...ceneyi sem istedin yoksa emre beymi kara verdi benim tr de görusdugum bi doktora ceneyle bilikde burun onerde tirsdim ve kacdim:)) dislerini yazmissin benim lt dislerim kendimin am ustler porselen?ohaoldumsmile
acelyam, henüz mesaj sayim yetmedigi icin özelden cevapliyamadim,
evet ben emre beye resimlerimi yolladiktan sonra hemen ayni aksam aradi telefonda görüstüm..
ya mervecim ben dun yine sanimi deniyim die mil attim emre beye saolsun bugun yazmis baya sorun ikmis burundan: kemer oranti felan iste..ama aslinda encokda tasarim yapar diye bekliyordum hani ona göre fikir edincekdim ama malesef resim felan koymamis ayria aramadi daa
((
benim bildigim kadar emre bey tasarim göndermiyor..ya mervecim ben dun yine sanimi deniyim die mil attim emre beye saolsun bugun yazmis baya sorun ikmis burundan: kemer oranti felan iste..ama aslinda encokda tasarim yapar diye bekliyordum hani ona göre fikir edincekdim ama malesef resim felan koymamis ayria aramadi daa
((