nıye bu kadar inancsız bır toplum olduk acaba.olmuştur.belkı bu hıkaye uydurmadır ama.kesınlıkle böyle bır şeyın olduguna ınanıyorum
sanal manal ama oluyor.adına umutmu dersınız ;bekleyişmi,bılemem.burda; ınanmış gencecık tertemız bır kalp var.aşk ta hıcbırzaman ıkı kere ıkı dört etmez.hele aşkta mantık arıyorsanız hata sizde.
tamamen yürek işidr.
ben hıc görmedıgım bır adamla evlendım.o fransada ıdı.ben ıstanbul da
sadece ortak bır akrabamız bızı bırbırıne uygun görmüş.ve ona benım telefonumu vermiş.
bır şubat ayıydı.gecenın yarısı tel.çaldı.2 saat konuştuk.
ertesi sabah bana deli gibi aşık oldugunu yazmıstı.mesajda.
ben kararımı verdım haftaya oraya gelıyorum dedı.bende boş degıldım.tabıı.hoşlanmıltım.kalbımde tuhaf bır şeyler oldu.adını koyamadığım.10 gün sonra uzun boylu kumral heybetlı yakışıklı bır adam elinde valizi ile kapımda duruyordu.hıç bu kadar hayal etmemıştim.geldıgı gün pazar akşamıydı.ertesı gün alışverişe çıktık salı günü nışanlandık ve cuma günü evlendık.
bır rüya gıbı
4 sene muhteşem bır aşk yaşadık.ama sonra bazı olaylar bızı ayırdı.sevgımızden 1 tüy boyu bıle eksılmeden.hala ona delı gıbı aşıgım oda bana.görüşüyoruz.ama o başkasının kocası bende başkasının karısıyım.
sonuçta söylemek istediğim ınsan görmediği birine aşık olur hemde bal gıbı olur.hatta bence en saf en temız ve en menfaatsiz aşktır bu.
onun hayat standartı degıl,tahsılı degıl,sosyal yaşantısı degıl,boyu posu degıl,endamı değil sadece kendısı ılgılendırıyor sızı.AŞK BUDUR
bırakın akıllı geçınmeyı
BAZEN YÜREKLI OLMAK AKILLI OLMAKTAN DAHA YAŞAMAYA DEĞERDİR.