Chat´ten Bir Aşk Hikayesi !!!!!!

arkadaşlar bende netten tanışıp evlendim sevgi sevgidir görmek yada görmemek hiç fark etmiyor çünkü bende eşimi çok seviyordum oda benim için intihara kalkışmıştı

cok sacma.ne alaka yanı.bu kadar gormedıgın ınsana asık olup ıntıhar etmek kadar sacma bısey varmı.eger gercekse ki hıc sanmıyorum psıkolojık tedavı sartmıs zaten

ya iyide bu hikaye zaten kendi icinde gercek disi seyler barindiriyor,
kiz hapi yutar yutmaz ölüyormus gibi anlatilmis, sonra
bu ercan kardesiniz kiza bir mail gönderdigini vede icerigini nerden
biliyo yaaa, valla hikaye inandirici gelmiyorki kalmis olay inandirici gelsin,
yinede Allah korusun

yazık olmuş kıza.ama saçma değil.kişinin onunla konuşmaktaki ruh halini hayalini biz tahmin edemeyiz.kim bilir ne kadar ilgiye ihtiyacı vardıki bir anda hiç görmediği birine ölümüne bağlandı.cahillik ama saçma değil.

allah akıl fikir versin, allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin... çok üzüldüm herşeyden önce mantıklı olmalıyız, değer mi bir erkek için hele sanal alemde. emeğinize sağlık

bana pek saçma gelmedi açıkcası hatta gayet olağan bşy bence ...mantıksız olan bence kızın görmediği bir kişi için kendini öldürmesi..ama böyle şeyler oluyor maalesef...

ben asla bi erkek için kendi canıma kıymam hele hele bu erkek sanal biriyse aklımın ucundan geçmez çok saçma bu hikaye gerçekse eyer bu kızın aklından şüphem var şuankafamçokkarıştıkafamçokkarıştılaelaelaelaelae

bencede saçmaa kızın yaptıgııı
ne diyelimki oluyoda böle hikayeler hayattaa:mymeka:

ya ben bu msjın her turlusunu okudum ha bu maılle gelmıs bırı cep telefeonuydu bırı mektup dememkkı teknolojı ılerledıkce hıkeyenın teknolojısıde son surum oluyor vaybeee

Back
X