Chat uygulaması yükleyen eş

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
722
274
103
Merhaba ben 2 yılı geçkindir evliyim öncesinde 4 yılda sevgililik dönemi. Eşimle oldukça iyiyizdir aslında. Bugün gördüm telefonuna tango diye bir uygulama yükleyip silmiş. Sorduğumda merak ettim kimseyle konuşmadım sonrada sildim desede içime şüpe düştü işte bikere. Yani ne düşünmeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. 3 ay önce bebeğimi kaybettim psikolojik tedavi görmeye başladım yeterince acım var zaten. Kafam çok karıştı nasıl bir yol izlemeliyim. Çok kırıldım ve şu hayatta affedemeyeceğim tek bir şey varsa oda sadakatsizliktir. Akıl verin bana lütfen

Nedeni sadece merak mı, bazen çünkü bir programı merak edip yükleyip bende siliyorum. Yani bu tarz uygulamalar değil ama nasılmış diye bakıyorum spor, beslenme falan gibi.
Ama işte olayı masumlaştırmakta istemiyorum. Sonuçta bu uygulamayı duyduğu, gördüğü yerde pek hayırlı değildir sonuçta. Takip edin kendinizi ve evliliğinizi çok bunaltmadan.
Bu arada Allah rahmet eylesin. İnşaAllah sizi bekleyen bir yavrunuz var ahirette. Rabbim sizin ömrünüze ömürler versin, sağlık sıhhat versin.

Tangoyu yillar önce kullanırdım,uni zamanlari.Yurt dışı ücretsiz görüşmek için kullanırdık. Halen bu uygulama var mı,kullanım amacı aynı mi bilmiyorum. Yurt içi de kullanan coktu, bir ara herkesin tango hesabı vardı. Inanın yillar oluyor... eşiniz durduk yere o uygulamayı indirmemistir,ya birini arıyor ya biriyle ordan konuşma derdinde. Evli adam tango indirmez ama akli varsa no üzerinden hesap aciliyor.Genelde L ile başlayan uygulamayı indirirler. L ile başlayıp E ile biten uygulama evliler için uygun çünkü asla telefon numarası gözükmez . Çapkın ve acemi,tetikte olun.

Şimdilik takipte kalın kanıt elde etmeye çalışın. Eşinize de hiçbir sorun yokmuş gibi davranın ki rahat hareket edip açık versin.

Başlığa cevap vereyim direk boşanma sebebi bu ..

Bir daha bunu yaparsa telefonu acımadan duvara fırlatacağını, yeni telefon için 15 bin tl öderken hatasının farkına varacağını söyleyebilirsin. Başka arayışları varsa da o 15 bini avukat masraflarına harcayabileceğini de not ekle.

Öylesine sohbet programı indirmekte enteresan. Bu bir kısım aldatan erkekler salak cidden salak eşlerinin bu saçma sapan bahanelere inanacağını sanıyorlar

Şuanda kendi kendini yiyip bitirceksin ama olsun bekle kurcala o uyurken telefonunu. Hiç bir anı kaçırma. Yakalar yakalamaz da burnundan fitil fitil getir.

Rahat bırak ki o da rahat olsun. Hata yapması için alan tanı

Bende Snapchat ti bir indirip geri sildim. Herkes kullaniyor gibi görünüyordu, ama bana göre degil. Bende Tangoyu bir ara kullandim yurtdisindaki akrabalarla internetten görüsmek icin. Ama icerigi bugün nasil bilmiyorum tabi. Yani niyeti illaha kötü diyemeyiz. Takip de kalin..bu arada yasadiginiz kayiptan dolayi üzgünüm. ❤

Evli biri öyle uygulamaları neden merak ediyor ki anlayamadım içeriği bellidir zaten indirirken bilir ne uygulaması olduğunu. Siz belli etmeden takip edin bakalım. Umarım biz yanılırız…

Başınız sağ olsun
Tango masum bir site değil görünüşe bakılırsa
Ben şeye takıldım
Ortada iki kişinin ortak bir kayıbı var
Kadın kayıptan dolayı perişan durumda
Adam macera çer çöp peşinde
Böyle adamlardan nasıl bir baba olur!?
Rica ederim emin olmadan bu adamı baba yapmayın en azından

Ya yanlışlıkla indirmiş olabilir, ben de bazen bir sürü program indiriyorum altta önerilerde çıkanlara tıklayıp. Hatta bazısını açmadan unutup aylar sonra görüyorum bu neymiş diye. Geçenlerde İngilizcemi geliştirmek için robot ile sohbet programları indirdim, Siri gibi bi şeyler. Arada sohbet programı gibi bir şey de inmiş mesela, açıp bakıp anlayınca sildim onu. Eşinize güveniniz tamsa uzatmayın bence bu konuyu çok

Tango bir chat uygulamasi sadece. Whatsapp gibi. Kendiniz yukleyip bakabilirsiniz. Paranoyak olmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…