- 1 Ocak 2017
- 722
- 274
- 103
- Konu Sahibi bilge_nmbs
-
Değilmiş anladığım kadarıyla canlı yanınlar falan yapılıyormuş. Ne olduğunu anlamak için yükledim. Hep açık saçık kadın videoları vardıTango'da telegram WhatsApp gibi bir uygulama bildiğim kadarı ile.
O zaman eskisi gibi değil artık. Uygulama değişmiştir.Değilmiş anladığım kadarıyla canlı yanınlar falan yapılıyormuş. Ne olduğunu anlamak için yükledim. Hep açık saçık kadın videoları vardı
Başlığa cevap vereyim direk boşanma sebebi bu ..Merhaba ben 2 yılı geçkindir evliyim öncesinde 4 yılda sevgililik dönemi. Eşimle oldukça iyiyizdir aslında. Bugün gördüm telefonuna tango diye bir uygulama yükleyip silmiş. Sorduğumda merak ettim kimseyle konuşmadım sonrada sildim desede içime şüpe düştü işte bikere. Yani ne düşünmeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. 3 ay önce bebeğimi kaybettim psikolojik tedavi görmeye başladım yeterince acım var zaten. Kafam çok karıştı nasıl bir yol izlemeliyim. Çok kırıldım ve şu hayatta affedemeyeceğim tek bir şey varsa oda sadakatsizliktir. Akıl verin bana lütfen
Rahat bırak ki o da rahat olsun. Hata yapması için alan tanıMerhaba ben 2 yılı geçkindir evliyim öncesinde 4 yılda sevgililik dönemi. Eşimle oldukça iyiyizdir aslında. Bugün gördüm telefonuna tango diye bir uygulama yükleyip silmiş. Sorduğumda merak ettim kimseyle konuşmadım sonrada sildim desede içime şüpe düştü işte bikere. Yani ne düşünmeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. 3 ay önce bebeğimi kaybettim psikolojik tedavi görmeye başladım yeterince acım var zaten. Kafam çok karıştı nasıl bir yol izlemeliyim. Çok kırıldım ve şu hayatta affedemeyeceğim tek bir şey varsa oda sadakatsizliktir. Akıl verin bana lütfen
Tango bir chat uygulamasi sadece. Whatsapp gibi. Kendiniz yukleyip bakabilirsiniz. Paranoyak olmaya gerek yok.Merhaba ben 2 yılı geçkindir evliyim öncesinde 4 yılda sevgililik dönemi. Eşimle oldukça iyiyizdir aslında. Bugün gördüm telefonuna tango diye bir uygulama yükleyip silmiş. Sorduğumda merak ettim kimseyle konuşmadım sonrada sildim desede içime şüpe düştü işte bikere. Yani ne düşünmeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. 3 ay önce bebeğimi kaybettim psikolojik tedavi görmeye başladım yeterince acım var zaten. Kafam çok karıştı nasıl bir yol izlemeliyim. Çok kırıldım ve şu hayatta affedemeyeceğim tek bir şey varsa oda sadakatsizliktir. Akıl verin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?