- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Çok teşekkür ederim canım ikram edeyim buyur daha yeni dapdazeeeeOfff çok güzel görünüyor çatalı bir uzatabilsem
Canımm ellerine sağlık süper olmuş
Çok teşekkür ederim canım ikram edeyim buyur daha yeni dapdazeeee
Kahveyi ben alırım gelirken, adres please
Çok güzel görünüyoor
vay anam Bismillahhhh kız ben senide şu tarifinide yerimmmmmmm canımsınMerhaba hanımlaaaar yine ben, umarım benden sıkılmadınız, çünkü size çok lezzetli bir tarifim var
Kendini cheesecake sanan, onu aratmayacak oldukça basit bir tarif, mutlaka denenmeli
Haydi başlayalımmmm...
_____Cheesecake Görünümlü Tatlı_____
Malzemeler
Tabanı için
-2 paket yulaflı bisküvi(ufalanmış)
-2 yemek kaşığı erimiş tereyağı
Muhallebisi için;
_ 4 su bardağı süt
_5 yemek kaşığı nişasta
_ 1 yemek kaşığı irmik
_ 1 su bardağı şeker
_ 1 paket vanilya
_ küçük fincan dolusu hindistan cevizi
Üstü için;
_ 2 paket sütlü ya da bitter çikolata(160 gr)
_ süslemek için( istediğiniz herşey olabilir)
Eki Görüntüle 1934306
İlk önce tatlımızın tabanını yaparak başlıyoruz. Bisküvilerimizi ufalayıp erimiş tereyağıyla harmanlıyoruz. Hamur kıvamına gelmesini sağlıyoruz, daha sonra kalıbımızın tabanına güzelce yayıp biraz donması için 30 dakikalığına dolaba kaldırıyoruz.
Eki Görüntüle 1934308
Şimdi geçelim muhallebimizi yapmaya;
Hindistan cevizi hariç tüm malzemeyi sütümüzün içine yediriyoruz, sonra orta ateşte dibini tutturmadan koyulaşana kadar karıştırarak pişiriyoruz.
En son ocaktan indirdikten sonra muhallebinin içine hindistan cevizini ekliyoruz.Tatlı tabanımızın üzerine eşit bir şekilde yayıyoruz...
Eki Görüntüle 1934310
Sonra muhallebimizin biraz soğumasını bekliyoruz, soğuduktan sonra benmari usulü erittiğimiz çikolatamızı üzerine yayıyoruz
Eki Görüntüle 1934313
Biraz tatlıyı dinlendirdikten sonra dilediğimiz gibi süsleyip servise hazır hale getirebiliriiiiiz
Afiyet bal şeker olsun güzeller@shapestatlış tariflerimiz benziyor, tarifimi sana ithaf ediyorum, zevklerimiz benziyor
Eki Görüntüle 1934314
Eki Görüntüle 1934316
Oyy bebeğim teşekkür ederim, demek o kadar beğendin çok saolasın, daha çok tarif gelir eminim ki muhteşem şeyler yapılacaktırEllerine sağlık kız, 2.madalya mı geliyor ne
vay anam Bismillahhhh kız ben senide şu tarifinide yerimmmmmmm canımsın
Saolasın canım benim çok mutlu oldum beğendiğin içinTek kelimeyle bayıldım
Ellerine sağlık canim maşallah
Vallaha o kadar beğendimOyy bebeğim teşekkür ederim, demek o kadar beğendin çok saolasın, daha çok tarif gelir eminim ki muhteşem şeyler yapılacaktır
çooook maharetlisin fıstığım çoooook yarışmada başarılar diliyorumCanım ablam benim, fıstığım çok teşekkür ederim o senin tatlılığın
Çok teşekkür ederim ablacımçooook maharetlisin fıstığım çoooook yarışmada başarılar diliyorum
Saolasın canım teşekkür ederimÇok güzel görünüyor, ellerine sağlık canım. Başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?