Yaklaşık 3 hafta oldu kullanalı 4 kilo verdim. İştahımı inanılmaz kesti ve asla yorgunluk bitkinlik vb yan etkileri olmadı. Hiç bir yan etkisi olmadı. Bugüne kadar bir kaç ilaç daha kullandım zayıflamak için ve hepsinin sonu fiyaskoydu. Kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar :)
Kullandığınız ürünün ismi nedir?Ben bi arkadaşımın tavsiyesı üzerine aldım ,sürekli kabızlık sorunu yaşiyordum ve zayıflıyamıyordum .ilk aldgımda gunde ıkı defa kullanmamı söyledıler .kullanmaya başladığım gun itıbarıyle kalp çarpıntısı yaptı ,geceleri uyutmadı,ınanılmaz susuyorusn ve terlıyorsun özellıkle hareketlıysen.inanılmaz bir şekılde zayıflıyorusn şok oldum .korkudan gunde bır tane almaya devam ettım .Evet ınanılmaz bırşekılde zayıflıyorsun ama ilerde birşeyleri tetıklermı bılemıyırum,
Merhaba kiraz kapsülüyle baya bir kilo verdim fakat kabızlığa iyi gelmiyor tam tersi kullandığım dönem boyu kabızlık sorunu çektim ama zayıflatma ve tok tutma konusunda çok iyihanımlar geçen gün aktara gittim zayıflama ürünlerine bakıyordum aktarcı ne aradığımı ve sorunumu sordu bende aşırı kabızlık var ve kilo veremiyorum dedim.bana cherry handle kiraz hapını önerdi.yok satıyormuş ve herkes memnunmuş.bende eskiden altın çilek hapını kullanmıştım ve yan etkilerini aşırı görüp korkup bırakmıştım.kesinlikle yan etkisi yok al eğer bir sorun görürsen gel iade et valla alıcam dedi eğer bunu almazsan sebep biberiye toz karışımını tavsiye ediyorum dedi.baktım üzerine kabızlık içindir filan yazıyor ama büyük ihtimal müshil gibidir heralde onda da şüpheye düştüm.bu iki ürün hakkında bilgisi olan var mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?