Chicago Fire <3

Tiramisu35

♥♥♥Yavrularım♥♥♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
5.603
4.211
773
2015_MDOT-ChicagoFire-S4.jpg

İMDB puanı çok yüksek olmasa da,sevdiğim , beğendiğim,merak ettiğim dizilerden.İzleyen varsa düşüncelerini paylaşabilirler mi? Dizi arayışında olanlara mutlaka tavsiye ederim,şu an 4.sezonu yayınlanıyor...

Bir zamanlar buralarda Chess Chess vardı , aynı dizileri izler paslaşırdık ama şimdi görünmüyor bile :63:

İzlemeye başladım.. 4 bölüm izledim beğendim...
Çok iyi geldi dizisiz kalmıştım :))

İzlemeye başladım.. 4 bölüm izledim beğendim...
Çok iyi geldi dizisiz kalmıştım :))

Bu diziden sonra iki tane daha chicago versiyonu dizi çıktı...Hastane ve polis departmanında geçen olayları konu alıyor ama bu dizinin devamı gibi...Voight var mesela sinir bir karaktere benzese de bazı yerlerde itfaiyecilere çok destek oluyor nasıl biri olduğunu çözemedim Chicago P.D. dizisinde olyları emniyet açısından ele alıyorlar ama arada itfaiyecileri de gösteriyorlar mı bilemiyorum izlemedim diziyi adama gıcıklığımdan dolayı :))

Bu diziden sonra iki tane daha chicago versiyonu dizi çıktı...Hastane ve polis departmanında geçen olayları konu alıyor ama bu dizinin devamı gibi...Voight var mesela sinir bir karaktere benzese de bazı yerlerde itfaiyecilere çok destek oluyor nasıl biri olduğunu çözemedim Chicago P.D. dizisinde olyları emniyet açısından ele alıyorlar ama arada itfaiyecileri de gösteriyorlar mı bilemiyorum izlemedim diziyi adama gıcıklığımdan dolayı :))

3. Sezon bitmek uzere :)
leslie ye uzuldum. Belki cikar bir yerlerden olmemistir diye bekledim ama nafile :)

Şefin ses tonuna hastayım :)

3. Sezon bitmek uzere :)
leslie ye uzuldum. Belki cikar bir yerlerden olmemistir diye bekledim ama nafile :)

Şefin ses tonuna hastayım :)

OZ dizisini izlediniz mi? Şef orda da oynuyordu Adebisi'ydi karakterinin adı. İzlemediyseniz mutlaka tavsiye ederim. Harika bir diziydi.leslie'ye gelince ben de uzunca bir süre inanamasam da yavaş yavaş alıştım yokluğuna. Ama ondan sonra gelenleri o kadar sevemedim. Hele bir kıvırcık gelecek ki içim hiç ısınmamıştı zaten de sonunu da söylemeyim :)) Bitmesin diye hemen tüketmek istemediğim için art arda izlemiyorum benim az bölümüm kaldı çünkü

Back
X