Kariyer konusunda kafa karışıklığı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
vallahi size en çok yardımcı olabilecek kişilerden biriyim bence

ben de kronik hastalıkla uğraşıyorum, bekarım, benzer bir sektörde çalışıyorum. Almanyada yaşama-çalışma tecrübem var vs.

ama neyse ben çok basic kaldığım için basic basic çektirip gideyim iyisi mi. size advanced topikler anacım...
Evet hatırlıyorum sizinde çok hastalığınız vardı geçmiş olsun ben hem kendinizi çok yoruyorsunuz hem de sıkıcı oluyor çok uzun mesaj. Genel olarakta uzun konulara denirya.
İyi niyetinizden şüphem yok sizin🙏 belkide ben yazdıklarınızı bildiğimi belirtmeliydim konuda.

Bu kafayla aşamazsınız 2 sayfa yorumlarda belli ettiniz. Ama sizin daha da iyi bileceğiniz gibi Almanya'da rapor almak daha kolay sağlık durumunda. Biraz da gelir burda yatarsınız. Zaten çok da iyi bildiğiniz üzere hava soğuk oluyor, ofise gitmekten kurtulursunuz.
Hayatımda ikinci defa rapor alıyorum. Adım atamayacak halde olduğum için fizik tedavi gördüğüm için.

Ben genel olarak gözlemimi söyledim bir eleştiri kabul etmeyebilirsiniz 😌

Ayıp ettiğimi düşünmüyorum hakaret mi ettim hasta biriyle dalga mı geçtim?

Evet hatırlıyorum sizinde çok hastalığınız vardı geçmiş olsun ben hem kendinizi çok yoruyorsunuz hem de sıkıcı oluyor çok uzun mesaj. Genel olarakta uzun konulara denirya.
İyi niyetinizden şüphem yok sizin🙏 belkide ben yazdıklarınızı bildiğimi belirtmeliydim konuda.
İlk defa yorum yazma gereği duydum, siz de eleştirilere açık biri değilsiniz, şu sitede sözde herkes size ayıp ediyor ama eleştiren siz olunca ayıp ettiğinizi düşünmüyorsunuz.

Kafam karışık siz ne yapardınız?
Tavsiye istemişsiniz üyeler de size yardımcı olmaya çalışmış, ki M migrenimsi size yardımcı olacak çok da açıklayıcı bir yorum yazmış, uzun yazmış diye sıkıcı bulmuşsunuz, siz hastalığınızla alakalı sürekli konu açarken size sıkıcı dediklerinde alınıyorsunuz değil mi? Hastalığınızı küçümsüyorlar diye rencide oluyorsunuz.

Birine ayıp etmek için illa hastalığını tiye almak gerekmiyor, kırdığınızı ayıp ettiğinizi düşünmek için bile kendinizin hassas olduğu hastalığı baz alıyorsunuz, diğer insanların nelere kırılabileceğinin önemi yok sizin için demek ki, oysa migrenimsi’ye yazdığınızda ayıp.

Kaldı ki kısa ve sizin bilmediğiniz ayrıntılar için tavsiye istiyorsanız ve burada konu açınca sıkıcı yorumlar geliyorsa, ücretli danışmanlık yapan yerlerden öneri alın.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X