Doğuma Hazırlık chıcco bebek bakım ürünleri kullananlar.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
gittiğim bir güzellik merkezinde nivea için insanlar ayak topuklarına bile sürmemeli bu tarz ürünleri çok fazla kimyasal var içinde demişti varın siz düşünün bebekler için nasıl kullanılır... sebamed eskidendi yani market ürünü olmadan önce iyi bir markaydı zamanında eczanelerde satılan cilt doktorlarının önerdiği bir markaydı ama şuan marketlee satılan herhangi bir ürün oldu kalitesini çok düşürdü

Ben de bebişim doğduğundan beri chicconun şampuan ve bebek yağını kullanıyorum memnunum bi sıkıntısını görmedim yalnız pişik kreminden memnun kalmadım bepanthol kullanıyorum o daha iyi.

kimyasal değil dediyse gerçekten o satıcı kıza buradan kocaman bir yuh diyorum ürün satmak için abartılır da bu kadar da değil :) bizim de ilk setimiz chiccoydu ama çantadan çıkan pudra ve pişik kremini çöpe attım, şampuan ve sabunu uzun süre kullandım,bebe yağını kendim kullandım kızıma kullanmadım :) sebamed ve nivea marka pişik kremi,pudra,bebe yağı kullandım,kızım 2 yaşına geldi hala güneş bakım ürünleri de dahil nivea kullanıyorum.

Boşuna kimseye yuhlamayın. Chicco nun organik setleri var çanta içinde. Sertifikalı organik seti. Satıcı kız organik dedıyse o ürünüdür. Bende onu kullanıyorum.

Chıcconun bıo serısı var ondan bahsediyordur. Hepsinin içinde kimyasal var hiçbiri masum değil....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben internetten chicconun çantalı bakım setini aldım dün geldi. Ürünlerin son kullanma tarihleri yazmıyor. Ben görememişte olabilirim .Chicco kullanlar nerde yazıyor SKT acaba

Canim kendi ürününü satmak icin yalan atmiş o kız.bende dalinin setini kullaniyorum...we cokta memnunum cnim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 1.5 yıldır kullanıyorum şampuanı ve bebek yağını çok memnunum..
eşim 2.şampunanı jhonsıs baby midir nedir ondan almış attım çöpe:)) özellikle şampuanda kesinlikle chicco derim..kokusu muhteşem ..
biberonunu aldım çok iğrenççç temizlemesi çok zor kayynattığım halde siyahlıklar gitmedi:(( attım çöpee 34 tl ye almıştık birde indirimdeydi:((

Son düzenleme:
Ben bebek sabunu olarak komili bebe aldm tavsye uzerine.var mi komili kullanan?

Back
X