Bebek arabasini cok arastirdim bu ikisi arasinda kaldim.geci quinny nin de 3 farkli modeli var hepsini begendim.kullananlar da cok memnun.chiccoyu internetten gordum yakindan gorme firsatim olmadi aklim kaldi acikcasi kullananlar varsa yardimci olabilirler mi?
canım çok teşekkür ederim özelliklerini inceledim biliyorum ama kullanan birinin yorumuna ihtiyacım vardı ne yalan söyliyim hep içimden chiccoyu almak geçiyordu.yukarda yazdıklarını okuyunca çok sevindim.indirimi kaçırdığım için de üzüldümkesinlikle chicco i-move derim, bebek arabaları içinde tek geçiyorum canım o kadar net yani. ama biraz geç kaldın şöyle açıklayım:
bebek arabası - 1000 tl
ana kucağı (aynı zamanda oto koltuğu) - 500 tl
portbebe - 500 tl
bunlar tekli fiyatları... piyasada en ucuzu 2.500 den başlıyo set olarak
chicco i-move travel sistem (bebek arabası + anakucağı + portbebe + bakım çantası + yağmurluk + uyku tulumu-kışın ayak örtüsü olabiliyor + alt açma minderi) nisan ayına özel mavi rengi indirimdeydi ve hepsi 1600 tl (normal fiyatı 2.600tl) .
ben bunu aldım chicconun kendi mağazasında kendim denedim herşeyiyle mükemmel bişey ne ararsan var, beni en çok cezbeden ise rengini istediğin zaman değişebiliyo oluşum. mesela biz erkek çocuğumuz için mavisini aldık tesadüf indirimliydide iyi geldi ama alırken dedimki eşime bidahaki kız olursa napıcaz dedim görevli dediki kaç sene sora olursa olsun chiccoya getirin yada arayın gelip alsınlar kılıflarını değiştirebiliyorsunuz ne renk istersen o renk oluyo kumaş kalitesi desen o da çok iyi %100 pamuklu kumaş diğerleri gibi naylon değil. katlanması kolay nerdeyse hiç yer kaplamıyo diğer bebek arabalarını katladığındaki görüntüyü biliyoruz. oturma kısmı 360 derece dönebiliyo tekerlekler sabit yada 360 derece dönebilme özelliği var ve kullanımı çok rahat kesinlikle zorlanmıyosun manevra hakimiyeti çok iyi tek elle bile sürebilirsin. çift yönlü.
ve daha aklıma gelmeyen bisürü şey... amma da uzun yazmışım canım ama beni dinle derim pişman olmicaksın inan bana
I-Move Chicco - Move with I-Move - Özellikler bunu bi incele istersen iyice
şimdiden hayırlı olsun...
canım çok teşekkür ederim özelliklerini inceledim biliyorum ama kullanan birinin yorumuna ihtiyacım vardı ne yalan söyliyim hep içimden chiccoyu almak geçiyordu.yukarda yazdıklarını okuyunca çok sevindim.indirimi kaçırdığım için de üzüldüm(ben portbebe almayı düşünmüyorum aslında anakucağı yeter sanki ama sen ne dersin?
Canim ben konyadayim burda cok secenek yok maalesef internetten takip edicem kampanyalari mecburen.verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.portbebe zaten ilk 6 ay bilemedin en fazla 1 yaşına kadar kullanabilirsin oda minyon bi çocuğun olursaanakucagıda -aynı zamanda isofix oto koltuğu olabiliyo- 13-15 kiloya kadar kullanabiliyosun oda 1- 1,5 bilemedin 2 yaşına kadar olabiliyo. anakucağının araba koltuğuna monte edilebilmeside bi avantaj olduğu için portbebeye okadar gerek olmayabilir. ben alırken bende gerek yok gibi bişey dedim görevli bunu ilk 6 ay yatak olarak kullanıyolar dedi çok şaşırdım beşik almıyolarmış onda yatırıyolarmış bana ters geldi ama ben gittiğimde set hali fiyatı uygun diye aldım 1600 idi, dışarda bebek arabası ve anakucağı 1400 lira ve ekstra yanında bakım çantası yağmurlugu alt açma pedi ve uyku tulumu hediyeymiş haftasonu gördüm e-bebek'in forum istanbul daki mağazasında sormuştum öyle dedi haberin olsun. ben bakırköy capacity de chicco nun mağazasından aldım seti ordanda fiyat alabilirsin canım
İnsallah bir dahaki kampanyadan ben de yaralanabilirim cok tesekkurler.Bende chicco i move aldım kampanya dahilinde. Ben port bebesini çok beğendim ilk günlerde çok kullanışlı olacağını düşünüyorum açıkçası. Çünkü kullanan herkes ana kucaklarında bebek küçükken altlarını battaniyeler ile kalınlaştırma ihtiyacı duyuyorlar bebek iki büklüm kalmasın diye. Ancak anakucağı isofiks bağlantısına uygun değil emniyet kemeri ile koltuğa bağlanıyor bilginiz olsun. Zaten gebeliğiniz daha yeni yeniden kampanya olur araba almak için acele etmeyin kampanyaları takip edin bence.
Bebek arabasini cok arastirdim bu ikisi arasinda kaldim.geci quinny nin de 3 farkli modeli var hepsini begendim.kullananlar da cok memnun.chiccoyu internetten gordum yakindan gorme firsatim olmadi aklim kaldi acikcasi kullananlar varsa yardimci olabilirler mi?
quinny i ben de düşünüyordum.3 modeli var sanırım. zapp extra çok pratik ama önünde bar yok,sırt yaslama kısmı sadece kumaş. moddun barı ise t şeklinde yanlar boş kalıyor, güvenli ve rahat gözükmüyor. quinny buzz un ise tekerlekleri kocaman çok hantal, tentesinde bebeği görebileceğin transparan kısımyok. sonuçta ben quinnyden vazgeçtim.
Canim ben konyadayim burda cok secenek yok maalesef internetten takip edicem kampanyalari mecburen.verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.
merhaba..
yakın bir arkadaşım chicconun bir ürünü kullanmıştı tam olarak hangi üründü bilmiyorum ama kız artık arabayı servise göndermekten bebek arabasını kullanamıyordu kullandığı zamanda arabyı katlaması bi dert evde muhafaza etmesi başka bir dert oluyordu ona..
bunu gördükten sonra kraftın capri travelini aldık hala kullanıyoruz gayet memmunuz arabadan. tek başıma oto koltuğunu arabaya yerleştirip katladıktan sonra bagaja koyabiliyorum . fazla yerde kaplamıyor. travel sistem araba almak isteyen herkese kraft capriyi öneririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?