Çok fazla araştırıp pierre cardin enigma almaya gidip chicco liteway aldık. Sürmesi çok rahat, çok hafif ve baston olmasına rağmen 0+
Artık çift yönlü olmasını bir kenara bırakıp bu arabanın gri rengini tercih ettik. (koliyi daha açmadık umarım memnun kalırız, çok açık renk çıkmaz) Aklıma takılan arabanın ön barı olmaması derken satıcı artık onu ayrıyetten sattıklarını 30tl ye temin edebileceğimizi söyledi. Şimdilik pişman değilim.
Ama doğuma daha var, henüz açmadık ve kullanmadık, sıkı pazarlık sonucu mağazadan bir andan almış bulunduk.
Acaba kullananlar ne yorum yapabilir bu araba hakkında?
bizde lite way kullanıyoruz..ön barı yok ama hiç problem olmadu şu zamana kadar..kemerini takıp sıkılığını ayarlandığında kayma vs.olmuyor..ayrıca yağmurluğu rüzgarlığı çantası tentesi çok işimizi görüyor...bizde kırmızısı var kullanmı çok rahat ...önlerin tek teker olması da çok güzel dönüş sağlıyor..valla ben tüm arkadaşlarıma tavsiye ederek aldırdım
bende bu arabadan almayı düşünüyordum konu açılmış iyi olmuş.
bir tek ben memnun kalmadım herhalde, oğlum 3 aylık neredeyse, ama arabayı dışarda kullanmak çok zor geldi bana, devriliverecekmiş gibi, ben de hafif olsun istemiştim ama şimdi pişman oldum. ilk aylarda anneye bakar olmalı bence ayrıca bebek sakinleşmesi açısından. çok araştırıp herkes memnun diye bunu aldık, sonradan baston ihtiyacı olmasın diye. ama rahat edemedim şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?