Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Chicco Lite Way vs İnglesine Trilogy

Leporella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
149
140
53
40
Şu anda ikisi arasındayım. Youtube'daki tanıtım videolarına baktığımda İnglesina Trilogy kullanım rahatlığı bakımından ve estetik açıdan 1-0 önde. Özellikle tek elle açma-kapama, pusetin zorlamadan tık diye çıkması falan çok hoş. Yine de tecrübelerinize/tavsiyelerinize açığım.

Ben liteway plus almıştım oğluma. Yaklaşık 5 aydır kullaniyorum. Memnunum. 1-2 ay sonra sadece baston olarak kullanmaya başlayacağım şu an anakucaği ile kullanıyorum. Oturmaya başlasın oğlum,anakucağını arabada bırakacağım. Kolay
Diğer arabaya bende baktım şimdi netten ama kapanınca baya hantal oluyor,benim bagajıma sığmaz zira kızımın pateni,scooterı vs var bu sebeple tercih etmedim,birde tatile giderken de gotüreceğim ben önümüzdeki yaz bagajda cok yer kaplamamali diye düşündüm. Bulabildiğim tek araba litewaydi kriterlerime uyan.
Siz kriterlerinizi değerlendirip ona göre karar verin derim zira fiyat farkı da var arada baya.
Beni memnun eden size yeterli gelmeyebilir. Gidip ikisini de deneyip karar verin.

9 yıl önce büyük kızımda almıştık 'chicco liteway' in klasik kırmızı modelini.

Küçük kızımda da kullandım.

2 çocuk daha olsa rahat büyütür.

Ben gözüm kapalı tavsiye ederim.

Kullanımı da çok rahat.

Birde inglesine ye o kadar para vermeyi düşünüyor musunuz cidden?

Bana sırf bebek arabası için çok pahalı geldi fiyatı.

Birde inglesine ye o kadar para vermeyi düşünüyor musunuz cidden?

Bana sırf bebek arabası için çok pahalı geldi fiyatı.
Evet gerçekten çok pahalı. Bu benim ilk hamileliğim, sonrakilerde de kullanayım bundan sonra hiç bebek arabası masrafım olmasın diye kaliteli bir şey istiyorum ama cidden pahalı. Karşılaştırma yaparken sadece özelliklerine bakmıştım, fiyatlarına bakmamıştım, birbirine yakındır diye düşünmüştüm :( Lite Way fiyat açısından daha iyi.

Evet gerçekten çok pahalı. Bu benim ilk hamileliğim, sonrakilerde de kullanayım bundan sonra hiç bebek arabası masrafım olmasın diye kaliteli bir şey istiyorum ama cidden pahalı. Karşılaştırma yaparken sadece özelliklerine bakmıştım, fiyatlarına bakmamıştım, birbirine yakındır diye düşünmüştüm :KK43: Lite Way fiyat açısından daha iyi.
Aradaki fark nerdeyse 5 katı.

Yazık günah vermeyin o kadar , para kolay kazanılmıyor.

O arabanın parasına nerdeyse bütün ihtiyaçlarını alırsınız bebeğinizin.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Allah kavuştursun:)

Kızlar şikayetvar.com'da hemen herkes Liteway Plus'ın ön tekerleğinin dönmediğinden şikayette bulunmuş haberiniz olsun. Bu modelde ciddi bir sorun var anladığım kadarıyla...

Back
X