Doğuma Hazırlık Chicco liteway baston çeşitleri bilgisi olan

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

semplice_signora

Konuşası bile yok...
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
7.075
3.075
148
42
Merhaba herkese.
Kızım için hafif,pratik,çift yönlü,tam yatar,baston puset aradım uzun bi zaman.Chicco litewayin benim için ideal olduğuna karar verdim.(Çift yönlü olmamasına rağmen) Yalnız kafama takılan bi soru var.Bu modelin değişik çeşitleri var.Kiminin sadece ayaklığı var,kiminin kışlık tulumu.Renk seçenekleri de birbirinden farklı.Kışlık tulumu olanını özellikle istiyorum.Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi bana?Yada başka araba önerisi olan?:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ben yaklasik uc yildir kullaniyorum cokta memnunum kislik tulumu cok iyi olmustu oglum ekim dogumlu oldugu icin :))

ben yaklasik uc yildir kullaniyorum cokta memnunum kislik tulumu cok iyi olmustu oglum ekim dogumlu oldugu icin :))

Teşekkür ederim cevap için.Benimki de eylül doğumlu olacak o yüzden bayıldım kışlık tulumuna.Satış mağazasında 2 yıl önce ayı aracı alan biri "çocuk 1 yaşından sonra pek sığmıyor içine.ebeveyn için kullanışlı ama bebek için rahat bi araç değil" diyince kafam karıştı.1 yıl sonra başka bişey alacaksam başka bi modele bakayım dedim.

Back
X