Bebek İkinci El chicco mama sandalyesi

hugocuk

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
21.868
2.057
423
Oglum pek sevmedi sıkılıyo üstelik evde yer kaplıyor. Çanakkale içi elden verebilirim. Fiyat 200 tl.

Eklentiler

• 20160906_010505.webp
    20160906_010505.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 224
Sandalye güzel markası da iyi.benim na çiz ANE tavsiyem olacak. Benim kizima da almıştım asla içinde oturma di belli bir zaman sonra çok güzel kullan maya başladım kabul etti alıştı da.yani istersen satma kullanırsınız ilerde .

Ya aslında ben istiyorum ama internetten şimdiye kadar ikinci el bişi almadım.. emin olamıyorum.

Ön sabit arka tekerlekleri var canim önü hafif kaldirip istedigin yere kolay hafif götürüyosun zaten ben o yüzden bu markayi seçtim güvenli diye. Ürünü arastir aklına yatar. Gayet saglam ürün yapmislar

Kargolamasına kargolanir ama kaç tutar bilmiyorum canim. masa katlaniyo ince uzun bisey oluyor. eşimin hesabina havale yaparsin dekont kagidin sende durur bende kargolarim gercekten fiyati cok düsürdüm elimde kalmasin diye yani saglamda markali zaten. daha 2 cocuk buyütür

Resimleri eşime gösterim de bi.. bazen kargo çok tutuyor astarı yüzünden pahalıya gelmesin diye sordum. . Biliyorsunuz dur diye. .

Yok canim tam net bilgim yok ama şöyle diyeyim chicco mama sandalyesi 350 civarı kargo ne tutarsa tutsun chicco için yine uygun olur farkli markalar daha uygun tabiki ama chicco taş gibi sandalye yapmiş. ptt kargo daha uyguna getirir onu biliyorum digerlerine göre. aslinda hala kullanabilirim ama taşincam cok esyam var elimden çiksin diye.

Acill satılık kızlar yokmu chicco mama sandalyesi isteyen bu fiyata başka yerde yokk

Back
X