• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chihuahua(şivava) tea cup sıfır numara satılık varmı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi cilek.35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cilek.35

Ziyaretçi
500 milyona kadar orjinal Chihuahua bulabilirmiyim kızlar bildiğiniz yavrulamış Chihuahua varsa acill

canım ınternet sıtelerınden araştır :) Y da pet shoplara malesef orda sanss bulabılırsın...

ama ben petshoptan almak ıstemıyorum.yavrulamıs bi Chihuahua sahıbı varsa alabilirim

bende arıyorum şivava köpek

Hımm hala cevap yok ınŞallah bulurum bı Şıvava

bende aradım baya petshoptan istemedım şimdi bi kaç çiftlıkle irtibat halındeyım umarım ıyı bı sonuç cıkarr :smiley-cool:

500 tl satılan şivavayı alma derim kesin hastadır ve ölür,fiyatları sende biliyorsundur 1500 2000 euro,ben minpin aldım,hiç bir farkı yok bence şivavadan,sadece şivavanın kulakları daha ufak,benim kızım 6 aylık ve sadece 2 kilo,bakımıda coooookkk kolay,ben pet shoplara karsı oldugumdan,netten bir ailenin kendi köpeginin yavrusunu aldım 400 tl ye,kardeside duruyor sanırım hala

benim chihuahuam var, dunyalar tatlisi, hayatimin merkezi. beyaz uzun tuylu. 2 yasinda simdi bidik. kesinlikle tavsiye ederim chihuahualari.

chihuahuaya alternatif minyatür pincher düşünebilirsin. daha kolay bulunuyr.

benim 3 yaşında minyatür pincherim var çok hareketli oyuncu ve tatlı:) bakımı taşıması herşeyi çok kolay. evde birde rott ve golden olunca minik gerçekten ilaç gibi geliyo:)

bnmde yorkim var chi alternatif olarak dcem ama canım imkanı yok 500 tl ye chi yani en düşüğü tl olarak 1200 den faaln başlıyor bende kızımı yüzlerce € ya aldım :( malesef insanlar bunu ticaret haline dönüştürmüşler

Arkadaşım chihuahua cinsi köpek sormuşsun nerede yaşıyosun öncelikle bu çok önemli eğer bulundugun yerde iyi petshoplar falan varsa onlar sayesınde getırtebılırsın ama bu sana çok pahalıya mal olabilir.eğer orjinal bir chihuahua istiyosan kırma falan olmıcaksa 1000 lira hatta 1000 doları gözden çıkarman lazım.ben 3 yıl önce oğluşumu 1000 liraya eminönünden aldım.bilmem bilirmisin eminönunde hayvan çarşısı vardır evcil hayvanları oradan çok ucuz fıyata temin edebilrsin.orda bile ilk önce 1000 dolar dediler oğlum için zar zor pazarlıkla adamların beyinlerini yiyerek 900 milyona aldım oğlumu saf chihuahua hatta bır sayfaya resımlerını de koymustum.bence imkanın varsa gıt ıstanbul ankara gıbı buyuk sehırlerden al ama ben ıstanbul emınonunu tavsıye ederım,ılk basta cok tereddut ettım emınonunden almak ıcın cunku dısarıya gore daha ucuz oldugundan dolayı acaba hastalıklımıdır dıye cok dusundum ama allaha şükür taş gibi maşşallah oyuzden ımkanın varsa emınonunu tavsıye ederım.pekıneseler,pincherlar 400-500 lira ama chihuahualar pahalı cnm...

çok pahalı onlar ya kırma olmazsa tabii. şivava bulabilirsin ama tea cup çok pahalı

Arkadaşım chihuahua cinsi köpek sormuşsun nerede yaşıyosun öncelikle bu çok önemli eğer bulundugun yerde iyi petshoplar falan varsa onlar sayesınde getırtebılırsın ama bu sana çok pahalıya mal olabilir.eğer orjinal bir chihuahua istiyosan kırma falan olmıcaksa 1000 lira hatta 1000 doları gözden çıkarman lazım.ben 3 yıl önce oğluşumu 1000 liraya eminönünden aldım.bilmem bilirmisin eminönunde hayvan çarşısı vardır evcil hayvanları oradan çok ucuz fıyata temin edebilrsin.orda bile ilk önce 1000 dolar dediler oğlum için zar zor pazarlıkla adamların beyinlerini yiyerek 900 milyona aldım oğlumu saf chihuahua hatta bır sayfaya resımlerını de koymustum.bence imkanın varsa gıt ıstanbul ankara gıbı buyuk sehırlerden al ama ben ıstanbul emınonunu tavsıye ederım,ılk basta cok tereddut ettım emınonunden almak ıcın cunku dısarıya gore daha ucuz oldugundan dolayı acaba hastalıklımıdır dıye cok dusundum ama allaha şükür taş gibi maşşallah oyuzden ımkanın varsa emınonunu tavsıye ederım.pekıneseler,pincherlar 400-500 lira ama chihuahualar pahalı cnm...

valla eminönündeki bütün hayvanlar hastalıklıdır ve çok yüksek fiyatlardan pazarlıkla çok fazla indirim yapmazlar ama ölür zaten alınan canlılar.. çok namını duydum gittim kendmde baktım çok pis yerler eminönündeki petshoplar. sen şanslıymışsın valla umarım hç hastalık olmaz :nazar:

Benimde chihuahuavam var.
Bende pet shopdan almadın bir
tanıdığımızın köpeği yavruladı ondan aldım.

bende satılık var yeni dogum yaptı henuz 25 günlük anne baba secereli ve fotograflarını da gonderebilirim. anne baba yurt dısından geldi ve hakiki mexico baby face chihuahua

Son düzenleme:
ne kadar düşünuyosunuz yavrular için

çok sevimli zamanındaki aşıları yapıldı beyaz erkek izmirde

nedir bu cins kedi merakınız arkadaşlar hayvan satışlarına prim veriyorsunuz..bir sürü yetiştirici ve simsar bu iş üzerinden zengin oluyor..hayvan sevmek bu değilki..parayla asla satın almayın ..cins hayvan merakınızın tüm hayvanlara zarar veriyor dolaylı olarak..hayvan ticareti yakında kalkacak yasaklanacak..hayvan üreticiliğide öyle..bu bir suççç..bunu biliyormuydunuz

beğenmedim butonu olsaydı bu yazdıklarınıza karşılık basmak isterdimm

Yazdıklarınız midemi bulandırıyor..
Aynı çanta alır gibi fiyatlardan ve dükkanlardan bahsetmişsiniz.Bence hiç biriniz gerçek bir dosta sahip olmanın,bir cana annelik yapmanın güzelliğini bilmiyorsunuz.Sizin amacınız şirin bir oyuncak almak..Bu yüzeysel hayatınızda yaptıklarınız beni ilgilendirmez ama üzüldüğüm sizin yüzünüzden pet shoplar açık kalıyor ve hayvan dostlarımız mal gibi satılmaya devam ediliyor..İşte burası beni çok ilgilendiriyor!!!!

Back
X