Chihuahua(şivava) tea cup sıfır numara satılık varmı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi cilek.35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım haklısın bu tür arayış içindeki insanlarda gerçek hayvan sevgisinden çok egolarını tatmin etme yatıyorr...yüzeysel bir hayvan sevgisi üstelik bunca sahipsiz can varken gidipte para vermeye razı olupta sevecek hayvan arıyorlarr..cins olmaz sa da inan bana imajları bozulurr...işte böyle insanlar oldukça hayvanları istismar eden simsarlar da olucak yanii..
bi söz vardır ya hani sen eşşek olduktan sonra semer vura çok olur

hayatım boyunca hep bir hayvan sahibi oldum ....14 yıl köpek baktım onu yolda çağresizken buldum gözleri açılmamıştı ...14 yaşında ameliyatta kaybettim onu ...sonraları hep sokak kedilerini aldım büyüttüm ...annem kızdı babam kızdı herkes benle dalga geçti hoş cins hayvanlar alsaydım herkes sevip koklardı belki ama ben zorda olanı aldım hep yardım etmek istedimm ...6 yıllık evliyim 4 tane yolda bulduğum biberonla besladiğim kedilerim oldu ...kimi öldü kimi kayboldu ama ben azimle devam ettim onlara kucak açmayı şimdi yine sokakta çocuklar kuma gömerken kumu açıpta kurtardım miniğimi şimdi evde yaklaşık bir aydır benimle sabah günaydın der gibi miyavlayıp beni uyandırması dünyalara bedel biberonla büyüttüm onu 2 haftadır yemek yemeye başladı ...ilerde çok param olursa tüm sokak hayvanlarını sahiplenirim bunu tüm içtenliğimle söylüyorum allah bana o günleri göstersin inşallah ...
bende isterim o süslü süslü cins hayvanlardan ama önemli olan bir canı kurtarmak cinsi beni pekte ırgalamıyor doğrusu :72:

kizlar satilik chihuahua var 5 aylik annemin alerjisi cikti satmak zorundayiz malesef istiyen olursa saticsm

Ben talibim! :) Durumu nedir chihuahuanızın? Hala sahiplendirmek istiyor musunuz? Özelden mesaj göndermeye çalıştım ama olmadı henüz 100 mesaja ulaşmadığım için...

kizlar satilik chihuahua var 5 aylik annemin alerjisi cikti satmak zorundayiz malesef istiyen olursa saticsm

Ben talibim! :) Durumu nedir chihuahuanızın? Hala sahiplendirmek istiyor musunuz? Özelden mesaj göndermeye çalıştım ama olmadı henüz 100 mesaja ulaşmadığım için...

Canim disi ve 7 aylık kisirlastirmadik tarcın rengi tüm aşıları ilaçları tam

Son düzenleme:
Bu ne vijdansızlık yaaa! Sizin gibiler yüzünüzden o hayvanlar üretme çiftliklerinde ne şartlarda yaşamak zorunda kalıyorlar..Bunun tek sorumlusu siz ve sizinle aynı zihniyete sahip insanlar.Madem o kadar hayvan seversiniz barınaklar hayvan dolu..Bahsettiğiniz bir can! Allah hepinizi ıslah etsin!:47:

Bu ne vijdansızlık yaaa! Sizin gibiler yüzünüzden o hayvanlar üretme çiftliklerinde ne şartlarda yaşamak zorunda kalıyorlar..Bunun tek sorumlusu siz ve sizinle aynı zihniyete sahip insanlar.Madem o kadar hayvan seversiniz barınaklar hayvan dolu..Bahsettiğiniz bir can! Allah hepinizi ıslah etsin!:47:

Ne yazdiklari iza nede uslubunuza hic kizmadim aksine bilincli ve hayvansever insanlari gormek beni cok mutlu ediyor
Ama dusundugunuz gibi kopek ticqreti yapan yada zevk icin aldigi kopeginden sikilip yollamaya calisian biri degilim ben
O mesaji 2 yil once yazdim ve suan kopegim 3 yasinda gayet saglikli ve mutlu onu yollamak yerine
Annem tedavi oldu ve alerjisine ragmen ondan ayrilmak istemedi bahceli bir eve tasindik ve ona yeni kardesler aldik hemde biri sokaktan gayette mutlular
O mesaji yazdigim donem ki ruh halimi bilemezsiniz
Anneminde anlayisliyla artik ailemizin ayrilmaz uyeleri onlar
Ben sokakta kedi kopek gorurum diye araba bagajinda mama bulundurur
yemek yaptirip hayvanlara dagitirim
Her yere su koyar petshoplarin icine bile giremem cunku girdigimde ya aglarim yada ordakilerle tartismamk icin kendimi zor tutarim
Onun icin lutfen benle ilgili soylediginiz seylerin yanlis oldugunu bilin
Ben gercegi biliyorum

Son düzenleme:
Back
X