Chitlenbik Burun Estetiği Ameliyatı

Chitlenbik

Nirvana
Pro Üye
1 Haziran 2009
744
147
628
40
cumartesi günü ameliyat oldum. Hiç ağrım sızım yok. Ameliyatı doktor bora karaali yaptı. Morluklariçin kayısı çekirdeği yağı önerdi. Gerçekten işe yarıyor.
 
cumartesi günü ameliyat oldum. Hiç ağrım sızım yok. Ameliyatı doktor bora karaali yaptı. Morluklariçin kayısı çekirdeği yağı önerdi. Gerçekten işe yarıyor.

canım cok geçmiş olsun yeni burnuşunda hayırlı olsun
 
Sana da bana da geçmiş olsun bakalım:)Senin 2 gün olmuş bende bugün oldum.Allahım en güzel şekilde sonuçlandırır inşallah bu sıkımntımızı.
 
böyle olacağını bilmiyodum :D hergün başka bi yerim şişiyo :52: dün gözlerimdi, bugün yanaklarım :52: kendimi çizgi filmi kahramanı bugs bunny gibi hissediyorum :37: cumartesi almanyaya gideceğim inşallah o zamana kadar geçer
 
kusura bakmayın arkadaşlar ya heyecandan ayrıntılı anlatamadım :))
cumartesi yani 17 mart ameliyat tarihimdi. Sabah 10:30 da dediler. Bi kaç gün öncesi ben merakıma yenk dşüp bi siteden estetik nasıl yapılıyor videosunu izledim. Haliyle korkum arttı.
Birde yemek yiyemezsem telaşı... ( yemek yemeyi çok severim) Neyse.. ameliyat günü odaya aldılar, ameliyat kıyafetleri giydirdiler serum için ine taktılar. anestezist geldi işlemleri anlattı. ardından hemşire geldi 2 tane ilaç sıktı kolumdan. sedye geldi beni bi odaya götürdüler.. herşey bulanık konuşuyorum ama uçuyorum gibi.nasıl bayıldığımı hatırlamıyorum. uyandığımda gözümü kaşımak istedim, hemşire tutmuş onu hatırlıyorum. tekrar uyumuşum. bu sefer herşeyi daha net duyuyorum. tekrar hemşire geldi. ağrı kesici yapcam dedi. ağrım yok dedim yaptırmadım. aradan zaman geçince eşimin baskıları nedeniyle yaptırdım ağrı kesiciyi. doktor geldi. konuşmaları duyuyorum ama görüntü yok. meğer buz koymuşlar gözüme ondanmış . doktor yeme içme serbest dedi buz uygulamasını evde de yapın dedi ve ayrıyetten kayısı çekideği yağı sürün morlukları alır dedi. Eve geldim saat akşam 5 olmuştu. Acıkmaya başladım. Esşim makarna getirdi yedim :)) yemede bi sorun olmadı. çok da rahat uyudum burnumdan nefes alamamama rağmen. pazartesi tamponlarımı çıkardılar. ben acır diye düşünmüştüm eşime elimi tutmasını söyledim. tamponlar çıkınca eşim güldü aynı seren serengile benzemişsin dedi :D baya bi gülüştk.. cuma günü üstteki alçıyı alacaklar. sıkmaya başladı iyice. basınç var sanki orda. morluklar yavaş yavaş gidiyo. inşallah cumaya kadar bişey kalmaz :))
 
yazdıklarınız içime su serpti gerçekten

ben daha ağrılı olur sanıyordum ama ağrım falan olmadı... benim burnumun inşaatı çoktu çünkü :1: et vardı, burun ucu hafif düşüktü, kemer vardı vs. vs.
şuan dikiş korkusu sardı.. acırmı acaba ya :50:
 
ben de olucam anlatılanları okudukça içim rahatlıyor :) benim de seninki gibi kemerli ve sarkık burnum var.Anlattıklarını okuyunca bi parça da olsa rahatladım.Sağol cnm :)
 
çok gecmiş olsun bende bora beye oldum 6. ayımdayım ve cok memnunum .. korkma dikişlerin acımicak doktorumuzun eli cok hafiff :)
 
cumartesi günü ameliyat oldum. Hiç ağrım sızım yok. Ameliyatı doktor bora karaali yaptı. Morluklariçin kayısı çekirdeği yağı önerdi. Gerçekten işe yarıyor.

Bende Bora Karaaliye ameliyat oldum. İzmir Ekol KBB hastanesinde. 2500 TL ödedim.
Ameliyat öncesi fotoğraflarım çekildi,Dr bir program yardımı ile yeni burnumu bilgisayarda çizerek gösterdi, nasıl olacağına beraber karar verdik. Ameliyat sonrası 2 saat hastanede kaldım, bu sürede ağrılarım için ağrıkesici vuruldu. Kendimi daha iyi hissedince taburcu oldum. Ameliyattan hemen sonra burnumun çevresi ve gözlerim siyah mor oldu ve şişti,Gözlerimin beyazları kanamadan dolayı kırmmızı renk oldu, sürekli buz koyduk. Burnumda önceden meydana gelen kırık ve yamukluk sebebi ile ameliyatımın zor bir ameliyat olduğunu bu ameliyata göre bu şişlik ve morarmaların normal olduğunu söyledi doktor.

Benim ağrı eşiğim düşük olduğu için 2- gün ağrı sızı çok hisettim. ayrıca tamponlar alınana kadar burnumdan nefes alamadım zor oldu.
Bugün 1 hafta doldu, morluklarım geçmek üzere, şişliklerim azaldı. Gözlerimin beyazlarındaki kan azaldı. Burnum hala alçıda 10. gün çıkarılacak. 2. günden sonra ağrılarım sadece baş ağrısı olarak kaldı. Artık başımda çok ağrımıyor, ağrım yok diyebilirim.
2-3 gün muhallebi çorba gibi şeyler yiyebildim, ağzımı fazla açamadım. Hala da çok fazla yemek yiyemiyorum.

Ayrıca 2. gün tamponlar çıkarıldı, hiç ağrı sızı olmadı.

Burnum hakkında henüz bir fikrim yok çünkü alçıda ve şiş, gerçek şeklini 1 ayda önce tam olarak göremeyeceğim sanırım, sabırla bekleyeceğim.

Ameliyat olmak isteyenler çok kolay bir ameliyat olmadığını söylemek isterim. Ama problemli bir burnunuz var ise dayanamıyacağınız bir şey değil. Korkulacak bir şey yok.
 
Back
X