Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim onca haram yiyen hırsizlik yapanlara millet kitlik icindeyken şatavattan çatlayanlara secde etmeye utanmadin mi der mi diye dusunulmuyor nedense... ezan insan sesiyle okununca din elden gidiyomus... peh... bakara makara diye ayetle dalga gecen egemn bagisi rte secimi kazandgi balkon konusmasinda yanina aldi el ele tutustular.. ve insanlar deliler gibi alkisladi.. gocunmadiniz nedennnn.. nerde dini duygunuz????? ibadet bi aractir nefis terbiyesi icin.. azgin nefslilerin de bunlari taraftar gibi savunan insanlarin da şeklen ibadetle dindar gecinmesini Allah takdir eder zaten..
Benim kulağımı çan sesi daha çok rahatsız ediyor hem alışkın değiliz hem de çok daha yüksek. Ezana alıştığımız için uyanmıyoruz sesine. Yine de çıplak sesle daha güzel olmaz mı?
Basortulu haliyle acik halinden daha alimli olamaz kismina siz inaniyormusunuz dar jeanini giyip kirmizi esarplarini takip topuklu ayakkabilariyla gezen bir kadin basi acik ama spor giyimli bir kadindan nasil daha az dikkat ceker acaba..tabikbeni de en cok, islam'i sadece takilan basortunun sekliyle, yapilan makyajla, giyinilen 'jean' le olcup ayarverenler ayar ediyor.
sanane, basortuluymus de deve horgucu yapmis.
sanane, basortuluymus de pur makyaj yapmis.
sanane, basortuluymus ama bira icmis. jean giymis.
sen kadinin makyaj yapmasina, icki icmesine, jean giymesine laf soylemiyorsun da, bunlarin yanina basortu eklemesine kiziyorsun.
cunku digerlerini sende yapiyorsun. sadece basortusunden rahatsiz oluyorsun.
yani, dinen yasak olan herseyi sen de yapiyorsun, ama bunlari yaparken en azindan basortu orten i azarliyorsun, ayar veriyorsun.
o en azindan basortu takti, senin onu hor gormeye azarlamaya ne hakkin var? ? ?
kimse bana, basortuyu dikkat cekmek icin takiyorlar diye gelmesin.
hic bir kadin -nasil baglarsa baglasin- basortulu haliyle, acik oldugu halinden daha alimli olamaz.
ancak belki saci yoksa, ki bu da uzrnde tartismaya degicek bir rakam degildir.
mesele din meselesi degil. Siz birakin herkes istedigi gibi giyinsin, yasasin.
'sen' kelimesini de kimsenin direk sahsina degil, boyle dusunen herkese soyledim.