• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chp....işte ..Chp

Senin hakikatten de yazacak bir yorumun veya kendine ait bir fikrin yok degil mi? Isin gucun insanlarla ugrasip bos bos cevaplar vermek.. Ben senin yazdiklarini okudugumda aklima direkt ne geliyor biliyor musun? Bundan 10 sene kadar once is arayan bir arkadasima is basvurusu yaptigi yerden soylenen isi.. "Al su carsafi giy ve butun gun carsi pazar dolas.. Karsiliginda da dolgun bir maas.." Iste sen bana sadece bunu hatirlatiyorsun nedense..
Ay onlari bende biliyorum yaa Saraylim. Bir aralar kordonda ayni kisiler, bi asagi bi yukari gidip geliyorlardi. Sonra cubbeliler falan cikti. Bildiri falan tutusturuyorlardi elimize Alsancakda. Bi ogrendikki para ile tutulmuslar, insanlari carsaf modasina alistirmaya calisiyorlarmis. Hey gidi gunler heeey...

O senin gorusun
Benim icin en buyuk devlet adami
Yav he heee.

Cok buyuk padisah o ! Senin icin benim icin yok gercek bi tane.

Diyorum keske Atatürk zamanında bu kadar uğraşıp bizi muasır medeniyet seviyelerine cikarmasaydi. Goruldugu uzere haketmiyoruz

yorum yapamıyorum tıkandım kahkaha atıyorum bu komik ötesi görsellere :KK70:

Sizler için bibaşlık açılmalı. Körü körüne AKEPE diye orda yazışıp durmalısınız..
Tayyibin ... gılıyık diyen için ne düşünüyorsunuz. ay cok meraklıyım değilmi.

Neden ikiside devlet adami degil mi .Biri devletin kurucusu diye ona daha mi fazla verelim.

ben Atatürk ve tayyip erdoğan karşılaştırmana oğlumun geçen sene kreşte okuduğu bir şiirle cevap vermek istiyorum en basit anlatımı bu bence yoksa bu karşılaştırmaya verilecek uzun uzun cevaplar saçma olacak

Atatürk yoktu
düşman çoktu
Atatürk geldi
düşmanı yendi
bu güzel yurdu
bizlere verdi

:KK45:

O senin gorusun
Benim icin en buyuk devlet adami
Ataturkle kiyaslamak bile sacma zaman durum hersey farkliydi.Teknayni sey ikisininde buyuk bir devlet adami olmalari .Biri Ataturk
biri Recep Tayyip Erdogan.
Niye degistirdin mesajini? Kiyaslayan zaten akp kiyaslayan zaten Tayyip bey. Kendini surekli tek parti iktidariyla karsilastiriyor.

Back
X