Neyseki tanker boş beyinler degil :)
Erdogan konuşmasin diye CeHePe , MeHePe ve HeDePe tarafindan YSK ya yapilan sikayetler diye arastir, anlarsin ne alaksi var
Ayrica gözen kaçti herhal..
Kilictaroglunun bu söyleside secim kazanmak icin ne pustluk biliyorsak yapmaliyiz onayina ne diyorsunuz
Yooo hic agir degil sadece çatilari bile hoş görüp her pustluk yapilmali diyenlere ses cikarmayanlarin karsi tarafi karalama cabasi...Secilmis cumhurbaskani secilmissss..Ayrica kanunlara aykiri bir durum olursa YSK müdalahe eder merak etme:)
napıyooo laaa bunlarrr.."TANKERLERİ HAZIRLADIK"
Bedri Serter, toplantıda yaptığı konuşmasında "Tankerler hazırladık, köylerimizde dolaşacak. Tankerlerin içi şu an boş ama 8 Haziran'da köylülere 1.5 liradan mazot vermek için içini dolduracağız" dedİ.
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, seçim çalışmaları kapsamında "Köylülere bu tankerle 8 Haziran'da 1,5 liradan mazot vereceğiz" dedi.
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=362258
Üslubuna tavrına dikkat et!!!
Bizler burada fikirlerimizi paylasmak için yazıyoruz. Senin hakaretlerine maruz kalmak için değil. Haddini bil.. Bir düşünceyi savunuyorsan bunu kabul etmeyen diğer tüm insanlara hakaret etme hakkına sahip olmuyorsun.
hepimizin bildiği laflar var biz saygımızı koruyorsak sen de koruyacaksın mahalle arasında değilsin !!!!
mhp,chp,akp hepsi seçim vaadinde bulunuyor. Reklamlar cekıyor, afişler asıyor amaç ne? Bunu halka duyurmak.
Tankerin dolaşma amacı ne? vaadini halka duyurmak.
Bak duymuşsun işte faydalı olmuş chpnin tankeri. Amacları da buydu zaten.
Ay canim cok heyecanlanmissin ama mslesef yine olmadi..
Yazinin şu kisimlarini eklemeyi unutmusunuzzz
İktidarın yandaşa yaptığı son kıyaklardan birini araştırmak için yollara düşen gazeteniz SÖZCÜ’nun muhabiri Bora Erdin, inşaat alanına yaklaştığında özel güvenlikçiler tarafından durduruldu.
Özel şirketin denetim aracına çağrılan muhabirimiz, gazeteci kimliğini gizli tutarak, Karaburun’a doğru giderken yolunu şaşırdığını söyledi. Hedef şaşırtmakta başarılı olan arkadaşımız görevliden yol tarifi aldı.
YANI ORADA ÖĞRENDİĞİ TEK ŞEY YOL TARİFİ))
YANI HERZAMANKI SÖZCÜ YALANLARI ÌŞTE..
Adam yalanla dolanla inssaat alanina girmek istemis girememiş...elinde hic delil olmadan oturmus masa basinda hayallerini yazmis..
Hep bu yalan haber yapmalari yüzünden tekzip ve tazminattan baslari döndü ama hala ayni kafa..
Yarin bu haberide tekzip ederler bende buraya konu acarim o tekzipi ok))))
Hani nerede demiş her p..şt.. yapalım diye?Heeee her puşlugu yapalim diyenlerede sizide seviyorummm de Cumhurbaşkaniiimmm
Tarzlarını sevdıklerım..Ay canim cok heyecanlanmissin ama mslesef yine olmadi..
Yazinin şu kisimlarini eklemeyi unutmusunuzzz
İktidarın yandaşa yaptığı son kıyaklardan birini araştırmak için yollara düşen gazeteniz SÖZCÜ’nun muhabiri Bora Erdin, inşaat alanına yaklaştığında özel güvenlikçiler tarafından durduruldu.
Özel şirketin denetim aracına çağrılan muhabirimiz, gazeteci kimliğini gizli tutarak, Karaburun’a doğru giderken yolunu şaşırdığını söyledi. Hedef şaşırtmakta başarılı olan arkadaşımız görevliden yol tarifi aldı.
YANI ORADA ÖĞRENDİĞİ TEK ŞEY YOL TARİFİ))
YANI HERZAMANKI SÖZCÜ YALANLARI ÌŞTE..
Adam yalanla dolanla inssaat alanina girmek istemis girememiş...elinde hic delil olmadan oturmus masa basinda hayallerini yazmis..
Hep bu yalan haber yapmalari yüzünden tekzip ve tazminattan baslari döndü ama hala ayni kafa..
Yarin bu haberide tekzip ederler bende buraya konu acarim o tekzipi ok))))
Hani nerede demiş her p..şt.. yapalım diye?
neden kaçıyorsun videodaki saniyeyi göstermekten.
olmadıgını bildiğin için mi gösteremiyorsun acaba???
benim sorularımı atlayıp geçiyorsun da niye hala boş keseden sallıyorsun?
dediği yeri gösterir misin önce laflarını doğrula sonra konuş.
Handeli yeter cok güldüm cabanida taktir ettim ama yeter
Yok hanseli adam ger pustlugu yapacaksin deyince kilictaroglu bana basil blyle birsey dersin diye agzini burnunu kirmis adamin
Yahu adamin her dedigine evet diyor en sonundada yine evet evet diyor herkesin kulagi var yeter bu komik itiraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?