• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chp nin ekonomiyle imtihani

Sende ayrı bir şahsiyetsin canımm hep bakıyorumm arkadaşlarının avukatlığını yapmaktan başka bişi yaptığın yokk..parsellemişsiniz bu siyaset topiğini almışsınız akp yii veee ona oy veren seçmenlerini ortanıza gelsin dalga geçmeler,,alay etmelerr,, hi hi hi gülmelerrr,,cahil demeler,,akıllarından şüphelenirim demelerr,,okumamış köy kafası demelerr,,şöyle bir bakıyorumm kimsinizz..sayınız 3 .. 5 kişiyi geçmiyooo..eskisi gibi değil artık söylüyorsan bir laf karşılığını görürsünn.. ya adam gibi tartışırız burda yada siz böyle davrandığınız sürece bendende aynı muameleyi görürsünüzz..
haksızlığa gözyumuyorsunuz tamammı gerçek bu işte.. onedenle savunmaya geçiyorum..size göre her kez tok bu memlekette ve

Konu asgari ücret olur mu olmaz mı falan işte. Ama bazıları bunla ilgili tek bir kelime yazamıyor hıh siz böylesiniz kemal böyle diye ilkokul çocuğu gibi yazıp gidiyor. Böyle tartışma olmaz ki ama ortalığı kepçe gibi karıştır ama dişe dokunan tek bi cümlen olmasın

Konu asgari ücret olur mu olmaz mı falan işte. Ama bazıları bunla ilgili tek bir kelime yazamıyor hıh siz böylesiniz kemal böyle diye ilkokul çocuğu gibi yazıp gidiyor. Böyle tartışma olmaz ki ama ortalığı kepçe gibi karıştır ama dişe dokunan tek bi cümlen olmasın
yok arkadaşım yeminle yok,bir çözüm üret..böyle yapıldığı için böyle oldu de..şu ana dek bu partiley sorduğum hiç bir soruyaa yanıt alamadım..

yok arkadaşım yeminle yok,bir çözüm üret..böyle yapıldığı için böyle oldu de..şu ana dek bu partiley sorduğum hiç bir soruyaa yanıt alamadım..
Aynen ben de mesela bu konuyu açana sabırla üç kere aynı soruyu sordum cevap alamadım. Tek tek alıntı yapıp cevaplamıyormuş güya. Yalnız sadece soruyu soracaksın kötüleyerek veya onların ters anlamasına müsait bişey yazarsan ya da onların tek dediği türbanla ilgili soruna cevap alamasan da konuyla alakasız bir cevap alıyorsun. Konu yanlış yere sapıyor. Onun için tek soruyu sormaya dikkat ediyorum ama ben de hiç cevap alamıyorum o ayrı:KK70:

Bu arada sürekli öğretmen hanımın maaşını fazla gördüğümüz düşünülüyor ama değil.

İstanbulda yaşayan 3 çocuklu bir aile için asla yetmeyecek bir para. Keza küçük bir şehirde olsa o parayla dışarıdan destek almadan yapılacak şeyler değil yazılanlar.

Chp bir insan değil, siyasi bir oluşumdur. Tüzel kişilik falan filan. Önce bunları öğrenin sonra gelin tartışalım.
Bir siyasi parti de insansiz olusamaz degil mi.. Bundandir ki siyasi dusuncenin savunuculari partiye aday olur secilir kisi elestirilince partide elestirilir ayni sekilde parti elestirilince kisilerde elestirilir.. Bilmislik taslamaya gerek yok.. :)

Bir siyasi parti de insansiz olusamaz degil mi.. Bundandir ki siyasi dusuncenin savunuculari partiye aday olur secilir kisi elestirilince partide elestirilir ayni sekilde parti elestirilince kisilerde elestirilir.. Bilmislik taslamaya gerek yok.. :)
He evet belli bir siyasi düşünceye sahip olanlar belli bir partiye üye oluyor. Onun için ortalık parti değiştiren siyasiciler ile dolu. Ben şimdi şurda 3 bakan sayıp şöyle yaptılar o zaman partinin hepsi onlar gibi desem nasıl olur? Çevir kazı yanmasın yapmışsınız olmamış. İnsanın bilmediği bir şeyi kabullenmesi bir erdemdir. Sonuçta her şeyi bilemeyiz zaten. Bilgi derya deniz. Yalnız bilmediğin konuda da konuşmamak da yarar var. Sonra bilgilendirici konuşma da onun bahanesi de komik oluyo

Siyasetçilere güveniyo musun o kadar hepsinin belli bi ideolojisi çizgisi olduğuna gerçekten inanıyo mısun?

Yurt dışı tatilleri daha uygun fiyata gelebiliyor bazen. Kasım ayı için hamburg rezervasyonu yaptık. Yol ve konaklama dahil 2 kişi 3 gün 900 lira tuttu. Oteller yurt dışında burdaki gibi kişi başı fiyattan hesaplanmıyor. Oda fiyatı ödüyorsunuz sadece. Çoluğa çocuğa da para almıyorlar. Ama tabi bunlar ölü sezon fiyatları ve sadece 3 gece için. Bir ay gerçekten uçuk. En az 10-12 bin harcamak demek. Bu kadar gezip tozup harcayıp bir de mal varlığı edinmek bana da çok uçuk geldi. Yurt dışında 5 günden fazlasını göremedik henüz :KK66:

kusura bakma ama uçak bileti ve 3 gün konaklama 900 lira... hiç inandırıcı gelmedi.

hem de iki kişi....

Ben muniche gidiyorum yarın tek yön uçak parası o miktara yakın.

Galiba dört sene önceki seçimlerde iktidar olursam mazot 1 tl yapacağım demiş mitinglerde. Şimdi 1.5 tl yapacağım demiş. Arkadaşa da komik gelmiş heralde paranın dört sene önceki değerinde olduğunu sanıyor aynı fiyat söylemesini bekliyor. Belki de 50 kuruş demesini falan bekliyosur

kusura bakma ama uçak bileti ve 3 gün konaklama 900 lira... hiç inandırıcı gelmedi.

hem de iki kişi....

Ben muniche gidiyorum yarın tek yön uçak parası o miktara yakın.
ya arkadaşım erkek kardeşim dubai ve kıbrısa gitti en ucuz uçaak biletyle araştırmış..6 aydır maaşı cebine koyamıyor:KK48:

ya arkadaşım erkek kardeşim dubai ve kıbrısa gitti en ucuz uçaak biletyle araştırmış..6 aydır maaşı cebine koyamıyor:KK48:

almanyaya luftansayla falan gidiyorlar o biraz ucuz oluyor ama ne kadar ucuz olabilir ki 50 lira olacak hali yok ya.

geldim geldimdee .. kac gundur oku oku şiştim.. cevap veremedım.. ah Mune Mune ah.. pesıme takıldı adım adım izliyo benı :KK23:
sımdı eve gdıyorum.. ordan katılırım artık :KK55::KK55:

Back
X