- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
Heee ofliiiii dogru dedin.Zten sorunda oo başlarında LİDER yokk..ve asla GÜVEN vermiyorr.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee ofliiiii dogru dedin.Zten sorunda oo başlarında LİDER yokk..ve asla GÜVEN vermiyorr.
Bende senin gibiyimm canımm fanatik değilim oy zamanı gelir gider kullanırımm ak partinin icraatlarını yuzde 60 yüzde70 beğenirimm.. diğer yüzdeyede diğer arkadaşların dedikleri az olan asgari ücret girer..faturalara yapılan gizli zamlar girerr..sorgularımm,,sorarrımm ama diğer partilerin söylemleri güven vermediği için oyumu değiştirmemm ..bu memleket için çalışan çırpınanın yanındayımm ben.. bu ister chp olsun,,ister mhp,, ister hdp farketmez benim içinn..Heee ofliiiii dogru dedin.
Cok dogru dedin.Agari ücreti 1500 yapar yapmasına ama bizim işverenimiz o parayı vermemek için elinden geleni yapar , işçi çıkartır , daha az işçi çalıştırıp mesaiyi arttırır formülünü bulur yani.
Chp nin başından kk yi mhp nin başından da bahçeliyi alın artık yahu çivi ile mi çaktınız :) Yok mu hiç çıkaracak güçlü liderleriniz ?
yok ben hdpye vermem vallahhhBende senin gibiyimm canımm fanatik değilim oy zamanı gelir gider kullanırımm ak partinin icraatlarını yuzde 60 yüzde70 beğenirimm.. diğer yüzdeyede diğer arkadaşların dedikleri az olan asgari ücret girer..faturalara yapılan gizli zamlar girerr..sorgularımm,,sorarrımm ama diğer partilerin söylemleri güven vermediği için oyumu değiştirmemm ..bu memleket için çalışan çırpınanın yanındayımm ben.. bu ister chp olsun,,ister mhp,, ister hdp farketmez benim içinn..
Agari ücreti 1500 yapar yapmasına ama bizim işverenimiz o parayı vermemek için elinden geleni yapar , işçi çıkartır , daha az işçi çalıştırıp mesaiyi arttırır formülünü bulur yani.
Chp nin başından kk yi mhp nin başından da bahçeliyi alın artık yahu çivi ile mi çaktınız :) Yok mu hiç çıkaracak güçlü liderleriniz ?
hah söyleyemediklerim işte tamamen bunlarAgari ücreti 1500 yapar yapmasına ama bizim işverenimiz o parayı vermemek için elinden geleni yapar , işçi çıkartır , daha az işçi çalıştırıp mesaiyi arttırır formülünü bulur yani.
Oy veriyorum ama hiç içime sinmeden veriyorum , Kılıçdaroğlu da Bahçeli de artık zamanı dolmuş isimler güçlü olamıyorlar halkın dalgası olmuş durumdalar , eminim ki herkes aynı şeyi düşünüyor, Yeni liderlerle yeni kanlar lazım şu belli oldu ki seçim vaadiyle felan olacak işler değil , genel başkanları değişmeli .Cok dogru dedin.
Aynen vallahi cocuklar olmasa ben aday olicimmm.Babamda siyasetciydi rahmetli.Anap vardi o zamnlar.Hep icimde uhte kalmistir.Yerel bolgede belediye baskaniydi gorevde vefat edince isleri yarin kaldi.Birgun keske ben devam etsem diye hayal kurardim cocukken.Oy veriyorum ama hiç içime sinmeden veriyorum , Kılıçdaroğlu da Bahçeli de artık zamanı dolmuş isimler güçlü olamıyorlar halkın dalgası olmuş durumdalar , eminim ki herkes aynı şeyi düşünüyor, Yeni liderlerle yeni kanlar lazım şu belli oldu ki seçim vaadiyle felan olacak işler değil , genel başkanları değişmeli .
Selahhatin Demirtaş bile hayran topluyor kendine yahu :)
En büyük sorunda bu akp mhp chp partilerimizin hiç biri gençlerin önünü açmıyor. Hdp yi hiç sevmem ama çoğunluğu genç ve kadınlardan oluşuyor bu seçimde en çok kadın mv adayını hdp çıkardı. Resmen parti sempati topluyorAynen vallahi cocuklar olmasa ben aday olicimmm.Babamda siyasetciydi rahmetli.Anap vardi o zamnlar.Hep icimde uhte kalmistir.Yerel bolgede belediye baskaniydi gorevde vefat edince isleri yarin kaldi.Birgun keske ben devam etsem diye hayal kurardim cocukken.
Yeni yuzler gencler istiyoruz.Genc akillar genc yurekler.
Oy veriyorum ama hiç içime sinmeden veriyorum , Kılıçdaroğlu da Bahçeli de artık zamanı dolmuş isimler güçlü olamıyorlar halkın dalgası olmuş durumdalar , eminim ki herkes aynı şeyi düşünüyor, Yeni liderlerle yeni kanlar lazım şu belli oldu ki seçim vaadiyle felan olacak işler değil , genel başkanları değişmeli .
Selahhatin Demirtaş bile hayran topluyor kendine yahu :)
Kesinlikle katılıyorum güçlü Demirtaş adam sempati kazanıyor. Yani chp nin mhp nin başında olmasa da Demirtaş gibi birini çıkarabilirler zaten mhp nin de chp ninde belli bir seçmeni var karasızları ve akp ye oy verenlerden bir takım seçmeni çekebilseler tamamdır .her ne kadar ideolojisi bana uymasa da aslında demirtaş bence çok güçlü bir lider,yönetici değil.mesela mhp ya da chp nin lideri o olsaydı bence çok güçlü bir aday olabilirdi.ama maalesef değil.
Hdp seçme yaşını 16 ya indireceğim diyor , gençlere 200 tl gibi iletişim yardımı yapacağız , sınavları kaldıracağız , 8 mart dünya kadınlar gününü tatil yapacağız , yök ü kaldıracağız , bursları tüm öğrencilere karşılıksız vereceğiz , ikinci öğretimin katkı payını kaldıracağız, tüm gençler sigortalanacak , sansürsüz ücretsiz internet erişimi kamusal alanların tamamında, vicdanı ret hakkını anayasal güvence olarak tanıyacağız , askerlik yapmak istemeyen yapmayacak ! askerlik yapmak istemeyen gönüllü olarak kamusal alanda çalışacak diyor.
Hdp nini seçim vaatleri ne diyorsunuz dikkatimi çekenleri yazdım canlı yayında açıklanıyor da.
Bence kadin ve gencleri hedef aliyorlar iyi oynuyorlar diyorum.Vaatler icinde guzel olanlari var Allah icinHdp seçme yaşını 16 ya indireceğim diyor , gençlere 200 tl gibi iletişim yardımı yapacağız , sınavları kaldıracağız , 8 mart dünya kadınlar gününü tatil yapacağız , yök ü kaldıracağız , bursları tüm öğrencilere karşılıksız vereceğiz , ikinci öğretimin katkı payını kaldıracağız, tüm gençler sigortalanacak , sansürsüz ücretsiz internet erişimi kamusal alanların tamamında, vicdanı ret hakkını anayasal güvence olarak tanıyacağız , askerlik yapmak istemeyen yapmayacak ! askerlik yapmak istemeyen gönüllü olarak kamusal alanda çalışacak diyor.
Hdp nini seçim vaatleri ne diyorsunuz dikkatimi çekenleri yazdım canlı yayında açıklanıyor da.
Evet çocuk, kadın , lgbt üzerine çoğunlukla vaadleriBence kadin ve gencleri hedef aliyorlar iyi oynuyorlar diyorum.Vaatler icinde guzel olanlari var Allah icin