Bence CHP hicbir zaman cemaatle ittifak kurmadı, adam her cıktığında böyle birşey yok dedi ama biz inanmadık. AKP ve amerikanın en güzel oyunuydu maalesef hepimiz yedik.
Son günlerin moda lafı'' ben lafa deyil icraata bakarım '' ...adam her çıktıgında dedi lakin çıktıgı yer saman yolu ekranlarıydı !
onlardan meded umdu ama test tepti .. bu ters tepme işide şeçimlerle bitmiycek . birde kendi tabanına hesap verme zamanı olacak ...
Kimden bahsediyorsunuz "dedi" diye?
Ben CHPli ya da AKP li değilim ne görüyorsam onu söylüyorum, tabanına hesap verme niyeti olsaydı Mansur Yavaşı aday göstermezdi değil mi?
Lafı ben şöyledim arkadaşım . son günlerin moda lafı olduğu için tırnak içine aldım ..
..malesefki bu günlerde insanların ağzından başka hareketlerinden başka şeyler anlayabiliyoruz . onu demek istemiştim ...
bence mansur yavaş içinde tabanına hesap verecek .. şu an ankara şeçimi chp başarılı gibi göründügü için bence tabanın bu konuda sesi çıkmıyor ...
.....ilerleyen günlerde chp de neler olur bilinmez .....
keşke CHpnin korkak tabanı Mansur YAVAŞ gibi olabilseydi. Adam hayatında ilk defa CHP icin oy verdi onun su verdiği mücadeleyi partide Muharrem İNCE'den başka veren yok.
keşke CHpnin korkak tabanı Mansur YAVAŞ gibi olabilseydi. Adam hayatında ilk defa CHP icin oy verdi onun su verdiği mücadeleyi partide Muharrem İNCE'den başka veren yok.
Mansur Yavaş'ın bu saatten sonra tabandan tepki göreceğini düşünmüyorum görürse de seçmende büyük tepkiye yol açar buİhsan Özkeş ve Aylin Kotil de çok mücadele verdiler bu seçim de
kesinlikle katılıyorum elmy...
ankara sonuçları belli oldu mu ki
ankara sonuçları belli oldu mu ki
Kılıçdaroğlu seçim öncesinde Amerikayı gezi amaçlı ziyaret etmedi heralde. Yakında çıkar mı bilmem ama Kılıçdaroğlu olmasa bile partililerin görüştüklerine dair kaseti maseti bişeyi çıkar. işleri bitti diye karalamaya kalkışmasınlar şimdi cemaati. cemaat bu valla bi kaset atar Chp paramparça olur.
ayrıca ablaların abilerin kapı kapı dolaşıp İstanbulda Chp ye oy istediklerini hepimiz biliyoruz.
seçimden bi hafta gün önce Umut Oran'ın söylediklerini hatırlayın lütfen. Başbakan belkide seçime girmeyecek, yüzü olmayacak dedi. Kaset imasında bulundu. Kuşlar mı söyledi bunu?
Elbette kemik oyla zıtlaşmamak için reddedecek.
Ama bu bi oyunmuydu derseniz. Sürekli komplo teorisi üreten aklıma gelmeyen kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?