valla haberi yapanın amacını bir türlü anlayamadım
bunca acının içerisinde , bakın vekillerimiz tabure üzerinde sabahladı diyerek yüceltmek mi ? bunca acının arasına bunu sıkıştırmak mı ? bu düpedüz partizanlık işte acıyı bırakıp taburelerde sabahlayan vekilleri fırsattan istifade yüceltmeye çalışmak ... aynı şekilde bakanın iki gün aynı gömeliği giymesi de haber olmuştu , nasıl duygulandım anlatamam iki gün aynı gömleği giymiş diye !!! hayır iki gün aynı gömleği giyse ne olcak iki gün sonra en pahalı markalı hergün başka bir gömleği giymeye devam edecek
vekilllerin taburede sabahlamalarını haber yapmaları yerine , o madencilerin evlerine girip nerde uyuduklarını , nasıl bir yaşam yaşadıklarını gösterseler benim için daha anlamlı olurdu !! ama ne önemi var değil mi lüks evlerinde çıkıp gelmiş bir gececik taburede uyumuş vekillerimizin durumu daha önemli daha duygusal ve bize ders veren türden !!!
madem taburede sabahlayabiliyor sevgili vekillerimiz , akp si chp mhp si fark etmeksizin bu olaylar yaşanmadan olmadan önce , bir işçinin evine gidip , onların evinde bir gece geçirip halini durumunu anlamaya çalışsalarmış ya !!!