- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
ahh gözlerim yaşardı
madenci yakınlarını tokatlasalar, tekmeleseler sizin gözünüze öyle girerlerdi ancak...
Sizinde fazlaca gözünüzdeler sanırım,zira sizin gibi haberleri sıkı takip eden birisinin chp ile ilgili tonlarca olumsuz haberi her seferinde es geçip böyle duygu sömürüsü yüklü bi haberi paylaşmayı tercih etmesi manidar ve komik olmuş.Ama tabiki isteyen istediğini paylaşır.
Enerji Bakmayanı uyumuş mu? Neden bu ülkede eşeğe semer yük oluyor anlamıyorum.ahh gözlerim yaşardı
Sizinde fazlaca gözünüzdeler sanırım,zira sizin gibi haberleri sıkı takip eden birisinin chp ile ilgili tonlarca olumsuz haberi her seferinde es geçip böyle duygu sömürüsü yüklü bi haberi paylaşmayı tercih etmesi manidar ve komik olmuş.Ama tabiki isteyen istediğini paylaşır.
Sende paylaş AKP olumlu haberlerini(Duble yol, 35 lik yol, 70 lik yol) Burda kimsenin elini kolunu zincirliyen yok ki.
Ne Chp ne AKP şakşakçılarının tekelinde değildir bu site. Doğru teşhis. Şimdi şakşakçılık yapmadan gidelim su altındaki işçileri çıkaralım. Sonra sorumlu bakanlar bakmayanlar istifa etsin. Delillerin karartılmasını engellemek için maden yönetici ve sahipleri tutuklansın hemen.Elbette zincirleyen yok,bu nedenle bende isteyen istediğini paylaşır demişim dikkatli okursanız.
Ayrıca zincirleyen olmadığı içindirki isteyen istediği yorumuda yapar kurallar dahilinde hatırlatayım.
Bu başlık sadece chp şakşakçıları yorum yapsın diye açılmamıştır sanıyorum.
Ne Chp ne AKP şakşakçılarının tekelinde değildir bu site. Doğru teşhis. Şimdi şakşakçılık yapmadan gidelim su altındaki işçileri çıkaralım. Sonra sorumlu bakanlar bakmayanlar istifa etsin. Delillerin karartılmasını engellemek için maden yönetici ve sahipleri tutuklansın hemen.
Hemfikiriz demekki...Sorumlular tespit edilsin,istifa etmesi gerekenler etsin...Lakin şu ortamda,bak chp nasılda takip ediyor,helak oldu adamlar imajı yaratılmasını ve bununda burda paylaşılmasını komik buluyorum.
Ne kadar komik degil mi? Keske biz de gulebilsek. Ama memlekette gulenecek olay olmuyir malesefahh gözlerim yaşardı
Bu dedigine kendin inaniyor musun? Bak kokusmuslugu bakan aciklamis. Madeniz kapatmaya kalkarsak araya adam sokuyorlar. Yani Somada oldugu gibi burada katil maden sahipleri onlara goz yuman hukumet yetkilileri bunlari engelleyemeyen hukumetin başı.Hemfikiriz demekki...Sorumlular tespit edilsin,istifa etmesi gerekenler etsin...Lakin şu ortamda,bak chp nasılda takip ediyor,helak oldu adamlar imajı yaratılmasını ve bununda burda paylaşılmasını komik buluyorum.
Bu dedigine kendin inaniyor musun? Bak kokusmuslugu bakan aciklamis. Madeniz kapatmaya kalkarsak araya adam sokuyorlar. Yani Somada oldugu gibi burada katil maden sahipleri onlara goz yuman hukumet yetkilileri bunlari engelleyemeyen hukumetin başı.
Bunlar mi istifa edecek?
Chpli degilim bir kere bile oy vermedim ama chp madenler icin calisma yapiyor. Ama yaptiklari kabul edilmiyor napsinlar daha fazla gayet de takip edip helak oluyorlar. Gercek ortada. Siz gerceklere gozlerinizi kapatmaya devam edin
Soul,bakan bey o dediğini kıvırdı canım.Ben onu demek istemedim diye.Ona yorum gelmez ayrıca.İşlerine gelmez çünkü.Eleştiriye tahammülü olamayan iktidarın onu eleştirecek insanları da olmaz çünkü.
Bu dediklerin bizim ülkemizdemi olacak gülaycığımNe Chp ne AKP şakşakçılarının tekelinde değildir bu site. Doğru teşhis. Şimdi şakşakçılık yapmadan gidelim su altındaki işçileri çıkaralım. Sonra sorumlu bakanlar bakmayanlar istifa etsin. Delillerin karartılmasını engellemek için maden yönetici ve sahipleri tutuklansın hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?