CHP'nin ilk gönüllü Köşk adayı bakın kim?

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.114
52.441
[h=2]CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan parti grup toplantısı sona erdi. CHP'nin ilk gönüllü Köşk adayı Kamer Genç oldu.[/h]Parti Genel Merkezi'nde toplanan CHP Meclis Grubu toplantısı yedi saat sürdü. Toplantıda genel olarak seçim değerlendirmesi yapıldı ancak ağırlıklı gündem "Cumhurbaşkanlığı seçimi ve CHP'nin olasıadayı" oldu.
Bazı milletvekilleri, Kılıçdaroğlu'nun "Adayımızın siyasi kimliği olmayacak" açıklamasına atıfla "Adayımız siyasi ve mutlaka CHP'li olmalı. Bu salonda bile aday olabilecek en az 10 isim var" dedi.
Kılıçdaroğlu ise bu itirazlara "Bu konuyu daha ileriki günlerde ele alacağız. Soğukkanlılıkla süreci götüreceğiz. Acele etmeyeceğiz" diye yanıt vererek daha sert tartışmalar için ilerideki toplantıları işaret etti.
Toplantıda, CHP'nin cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi adayını belirlemesi kararlaştırıldı.
'HERKES BENİ KÖŞKTE GÖRMEK İSTİYOR'
Toplantıda söz alan Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Cumhurbaşkanlığı'na aday olmak istediğini belirterek, "Yurtiçinde yurtdışında nereye gitsem herkes beni Cumhurbaşkanıolarak görmek istiyor. AK Parti'nin hakkından ben gelirim. Partim izin verirse aday olmak istiyorum. Seçimi alacağıma da inanıyorum" dedi.

http://www.haber7.com/partiler/haber/1149380-chpnin-ilk-gonullu-kosk-adayi-bakin-kim
 
Kamer bey:))))
Büyüğümdür, siyasi bir kimliği vardır saygı duyarım ama Cumhurbaşkanlığı:44: bence siz vekil olmaya devam etmelisiniz:KK34:
 
Seviyorum Kamer Genç'i :KK1:
Bazılarının hakkından en iyi o geliyor:KK14:

Ama Cumhurbaşkanlığı koltuğu çok ütopik tabi.
 
[h=2]Köşk'e aday olduğunu açıklayan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, "Seçilirsem Recep'i aklanmak üzere Başbakanlıktan atarım." dedi.[/h]CHP milletvekili Kamer Genç'in Cumhurbaşkanı seçilirse yapacakları arasında en çok dikkat çeken ise şu sözler oldu:
"Aday olacakların yolsuzluk ve bu ülkeye yaptıkları ihanetleri ayrıntılı anlatacağım. Seçilirsem Recep'i aklanmak üzere başbakanlıktan atarım."

http://www.haber7.com/ic-politika/haber/1149630-secilirsem-recepi-basbakanliktan-atarim
 
X