bayanlar kızım 15. ayında aslındaa odasını zevkle kullanıyoruz ama bugünlerde cibinlikler çok hoşuma gidiyor... kızımın odasına almak istiyorum fakat rengine karar veremedim ... mobilyalarımız beyaz -------perdelerimiz pembe(zebra perde) sizce cibinlik pembemi olmalı beyaz mı?
merhaba
ben nedense doğumdan önce bu cibinlik işine fena kafayı takmıştım. kaç mağaza gezdim bilmiyorum yok tülünün kalitesini beğenmedim yok modelini vs. bizim de oda mobilyalarımız beyaz. kızımın odasında da öyle çok fazla pembe kullanmamıştım. sevmiyorum pespembe tasarımları. cibinlikte de pembeye ilk zamanlar soğuk bakıyordum ama en sonunda funnababy nin pembe bir modelini aldım ve çok memnunum. tülün rengi zaten doğru dürüst belli olmuyor. etrafında pembe şeritler var onlar görünüyor. ama beyaz olsaymış kötü dururmuş bence. cibinliğin bi fotoğrafını çekip kardeşime göndermiştim. bilgisayarda bulabilirsem eklerim. çok kaliteli bir tülü var ve hafif sedefimsi fazla belli olmayan bir parlaklığı var tülün. hiç düşünmeden markayı öneririm.
Funnababy 'nin ürünleri gerçekten çok güzel. Ben tavsiye ederim canım. Beğendiğin model de çok güzel. Tavandan kullanılanları daha hoş ve kullanışlı bence. İyi bir tercih yaparsın. Renk olarak bende starya ya katılıyorum. Tül bölümünde pempe renkleri çok yoğun olmuyor. Bence beyaz mobilyada da pembe çok şık duracaktır. İkinci bir tavsiyem de pembe beyaz renklerin bir arada olduğu bir model varsa onuda düşünebilirsin. Ama sadece beyazı ben düşünmezdim.
Sana kolay gelsin sonuç itibariyle hepsi çok güzel şeyler, hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin rabbim.
Funnababy 'nin ürünleri gerçekten çok güzel. Ben tavsiye ederim canım. Beğendiğin model de çok güzel. Tavandan kullanılanları daha hoş ve kullanışlı bence. İyi bir tercih yaparsın. Renk olarak bende starya ya katılıyorum. Tül bölümünde pempe renkleri çok yoğun olmuyor. Bence beyaz mobilyada da pembe çok şık duracaktır. İkinci bir tavsiyem de pembe beyaz renklerin bir arada olduğu bir model varsa onuda düşünebilirsin. Ama sadece beyazı ben düşünmezdim.
Sana kolay gelsin sonuç itibariyle hepsi çok güzel şeyler, hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin rabbim.