• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cicege hasret kaldim..

1a2a3a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
122
63
48
32
Merhaba. Öncelikle kendimi tanitim isterseniz kisaca. 24 yasindayim, 2 bucuk senedir evliyim ve 3 bucuk aylik bi kizim var.
Basliktanda anlasildigi gibi benim Esim hic duygusal biri degil. Daha dogrusu hediye almaz, özel günlere önemde vermez. Ama hic bir özel günümüzüde unutmaz. Benden iyi bilir öyle diyim. Bilerek hediye falan almiyor yani.
Ona bunun nedenini sordugumda gereksiz oldugunu ve Ailesindende böyle bisey görmedigini söylüyor. Gercektende dogruymus, Kaynanam olsun Kayinbabam olsun diger cocuklarinada hediye falan almazlar dogum günlerinde. Esimede almamislar. Esime nisanliyken ona Dogum günü partisi sürprizi yapmistim. Ilk ben yapmisim ona öyle bisey.
Bende tam tersi sürprizlere hediyelere bayilirim. Kardeslerimin yada arkadaslarimin dogum günlerinde sürpriz parti organizasyonunu ben yapardim. Baskalarini sasirtmayi mutlu etmeyi seviyorum.
Esime kac kere söylsdim böyle seylere önem verdigimi. Ama yine yok yine yok. Yapmiyor ve bu beni üzüyor acikcasi cünkü heves ediyorum.
Simdi diceksiniz ki e sen Adami böyle kabul etmissin ama öyle degil.
Nisanliyken hediyeler almisti bana. Evlilik teklifi yapti mesela orda beni cok sasirtmisti bütün organizasyonu kendi yapmis.
Bide artik almamak icin baska bi bahanesi daha " ben seni bir gün degil ki her gün seviyorum"
O zaman bari normal günlerde arada bi sürpriz yap bi cicek falan alda gel diyorum yine yok.

Benimle ayni durumda olanlar varmi?
Esi böyle olupta sonradan degisen varmi?
Daha nasil anlatabilirim ona bilmiyorum ki..

tavır alın üzülmüş numarası yapın ta ki hediyeyi kurdele yapıp önünüze koyana kadar..

Onuda denedim ama yinede almadi.
Yani ben illa öyle cok özel cok pahali bisey bekleyen biriside degilim. Kücük seylerlede mutlu olabiliyorum.
Benim icin önemli olan ne aldigi degil, beni düsünüpte almis olmasi.
Yani özel bi gün oldugunda biliyorum aslinda almadigini ama yinede bi ümit bekliyorum her zaman diyorum ki kendi kendime gecen sefer almadi üzüldügümü gördü simdi almistir ama yine almamis oluyor yine hayal kirikligi yasiyorum:((

Yok bee oduna laf geçer mi sen söyledikten sonra yemişim o gelen çiçeği zaten içinde olcak adamın benimki de aynı ruhsuz

Gonul ıster tabı de devlet meselesi olmasa gerek.Sen hep al hedıye ıllakı karsılık vermek zorunda.

Aynı benim sevgilim... İmada bulunuyorum olmuyo açıkaçık yüzüne söylesem belki yapar ama onuda ben yapmıyorum:D Ya kabullenceksin yada değiştirmeye calısacaksın canısı..

Aytuğ bende aynıyım eşim bildiğin kütük geçen çiçek aldırdım oda zorla eve çiçeksiz gelirsen eve almam dedim kapıyı çaldı kapı deliğinden baktım adam gidip bana saksıda çiçek almış o derece romantik benim herif zorla bu kdr oldu ama tabi şakayla karışık bütün laflarimi itinayla dosedim orası ayrı yine ben al demesem alması ama bunu büyütüp de kendini de sıkıntıya sokmanın anlamı yok bak sen annesin benm eşim tanıştığımız günden bu yana yaptıklarınızı unutmaz ben söz günümü hala karistirirken hemde zorla yaptır o bile insana iyi geliyor :KK54::KK54::KK54:

Merhaba. Öncelikle kendimi tanitim isterseniz kisaca. 24 yasindayim, 2 bucuk senedir evliyim ve 3 bucuk aylik bi kizim var.
Basliktanda anlasildigi gibi benim Esim hic duygusal biri degil. Daha dogrusu hediye almaz, özel günlere önemde vermez. Ama hic bir özel günümüzüde unutmaz. Benden iyi bilir öyle diyim. Bilerek hediye falan almiyor yani.
Ona bunun nedenini sordugumda gereksiz oldugunu ve Ailesindende böyle bisey görmedigini söylüyor. Gercektende dogruymus, Kaynanam olsun Kayinbabam olsun diger cocuklarinada hediye falan almazlar dogum günlerinde. Esimede almamislar. Esime nisanliyken ona Dogum günü partisi sürprizi yapmistim. Ilk ben yapmisim ona öyle bisey.
Bende tam tersi sürprizlere hediyelere bayilirim. Kardeslerimin yada arkadaslarimin dogum günlerinde sürpriz parti organizasyonunu ben yapardim. Baskalarini sasirtmayi mutlu etmeyi seviyorum.
Esime kac kere söylsdim böyle seylere önem verdigimi. Ama yine yok yine yok. Yapmiyor ve bu beni üzüyor acikcasi cünkü heves ediyorum.
Simdi diceksiniz ki e sen Adami böyle kabul etmissin ama öyle degil.
Nisanliyken hediyeler almisti bana. Evlilik teklifi yapti mesela orda beni cok sasirtmisti bütün organizasyonu kendi yapmis.
Bide artik almamak icin baska bi bahanesi daha " ben seni bir gün degil ki her gün seviyorum"
O zaman bari normal günlerde arada bi sürpriz yap bi cicek falan alda gel diyorum yine yok.

Benimle ayni durumda olanlar varmi?
Esi böyle olupta sonradan degisen varmi?
Daha nasil anlatabilirim ona bilmiyorum ki..

Ben ve esim ozel günleri kutlamayiz anneler gunu , sevgililer günü, dogum.gunu vs .. çiçek babamlar seraci 20 dönüm tarla gül , doğal olarak çiçek sevmiyorum dalında durmadikca.. eslerinn birbirlerini çok iyi tanıması lazım ve değer vermesi gerek düşüncelerine fikirlerine .. siz seviyosaniz sizin için yapmalı bazi şeyleri .. biz ayda 2-3 kere yemeğe gideriz ,yemek olmazsa kahvaltıya,o olmadı sahile aksam yuruyusune bi dondurma ,bi avuç çekirdek .. yani yer mekan hediyenin boyutu önemli değil önemli olan anı birlikte paylaşmak

Bende odun bir kadinim.
Nişanlıma hediye alsam hemen anlatirim. Icim şişer...asla sürpriz yapamam.

Bana sürpriz yapilmasindan nefret ederim. Resmen boğasim gelir o kişiyi. Ben party yapmak istesem zaten yaparim demi?!

Bence eşinizin karakterine saygi duyun.

Gercekden romantik olamayan insanlar boğuluyor bu konularla.

Saçma geliyor...börtü böcek, love yazan kahvalti tabaklari...balonlar... family yazan... i love you diyen ayiciklar filan.

Sevene iyide sevmeyene abes geliyor.

Benim de sevgilim aynı durumda bi kere çiçek aldı bana o da yanındaki arkadaşı söyledi. Bende bayılırım süprizlere hediyelere ama ona göre boş iş. Ve 1 aydır uğraşıyorum yok anlamatamadım

Bende odun bir kadinim.
Nişanlıma hediye alsam hemen anlatirim. Icim şişer...asla sürpriz yapamam.

Bana sürpriz yapilmasindan nefret ederim. Resmen boğasim gelir o kişiyi. Ben party yapmak istesem zaten yaparim demi?!

Bence eşinizin karakterine saygi duyun.

Gercekden romantik olamayan insanlar boğuluyor bu konularla.

Saçma geliyor...börtü böcek, love yazan kahvalti tabaklari...balonlar... family yazan... i love you diyen ayiciklar filan.

Sevene iyide sevmeyene abes geliyor.

Tamam sen sevmiyebilirsin ama Nisanlin deseki mesela ya ben dogum günlerine önem veriyorum hediyelesmek istiyorum. Sirf onu mutlu etmek adina kendiniz sevmeseniz bile hediye almaz misiniz nisanliniza?

Tamam sen sevmiyebilirsin ama Nisanlin deseki mesela ya ben dogum günlerine önem veriyorum hediyelesmek istiyorum. Sirf onu mutlu etmek adina kendiniz sevmeseniz bile hediye almaz misiniz nisanliniza?

Haklisin canim. Aliyorum zaten. Ama gecen dogum gününe mesela saat aldim. Beraber gitdik. Kendi secdi. Ben ödedim.
Romatik degildi tabi... ama ben buyum.

Yil dönümünüz filan yok. İkimizde nezaman sevgili olduğumuzu hatirlamiyoruz. Olmuşuz işde.
Ben bunlara hic önem vermiyorum.

Adam seviyo işde. Kazancini bana getiryor. Çalışıp çabalıyor. Kendi capinda gösteriyor sevgisini. Bunlar bana yetiyor.

Daha cok tazesin. Ben nişanlıyım ama yaşım başım var yani.
Güzel sevgini tüketme. Adam birgün seni tatminsiz olarak tanimlarsa işde ozaman üzülürsün

Back
X