çiçeğin günlüğü

umitcicegim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
67
0
16
Diğer
Selam Arkadaşlar..
Ben 89 kg 162 cm ve diyabet hastasıyım, ama şeker değerlerim çok güzel. Benim çok ama çok desteğinize ihtiyacım var.
Birisin bana sürekli yol göstermesi, motive etmesi gerekiyor. Çok diyet denemelerim oldu kilo verdim gerı aldım vs. Ama kilo verişlerim hep çok ama çok yavaş
olmuşdur. Yani gıdım gıdım giden kilolar. ve gitmeyen kilolar ise benim motivasyonumu 0a indiriyor. Emeğinin karşılığını alan. rahat kilo verenlere hep imreniyorum.
Lütfen bana destek olun!!

Not: Bu günlerde bir stress ve düzensizlik içinde olduğum için günlük yazamam, yani diyet e başlamadım daha doğrusu. Umarım sizinle başarırım sonsuza dek.
Kendimi bildim bileli bu kilo sorunu ile uğraşmakdan yoruldum artık :(

iyi günler,
bugün 89,1 kg geldim
Kahvalti:
1 dilim (=50-60 gr= ~110 kalorie) tam tahilli ekmek
beyaz peynir, 8 zeytin, domates, sekersiz cay...

Tskler Arkadaslar, ins desteklerinizi bekliyorum... Sizinle motive olmak ve hirslanmak istiyorum.. :( cünkü basaramiyorum...

Bugün pek iyi gecmedi.. üniversiteydim ve düzensiz birazda yanlis yedim saniyorum..

saat 13 de 12 adet (~bir parmak büyüklügündeydi) lahana sarmasi yedim

uniye gittigimde arkadas muz ikram etti.. 1 adet muz.. 7-8 adet (tam sayisini bilemiyorum) Hurma, 1 bardak cappucino icdim

eve geldim 7de aksam yemek yedim :( 1 tabak corba, 1 dolu tabak ot yemegi (biz pancar yada madimak diyoruz) yaninda az sarimsakli yogurt, 2 kücük adet karpuz...
cnm taze pide cekdi bir parcada pide yedim.. avuc icim kadar/az büyük olabilir

Günaydin kizlar, dünki diyetim iyi gecmedi demisdim :( aksam cay lada cerez atisdirdim cünkü :(

Bugün ise kahvaltidan önce spor salonuna gittim 30 dak epileptik bisiklet yaparak 310 kalori yakdim, sonrasinda ise 1 ic bacak egzersizi, 2 göbek egzersizi ve 1de ic kol egzersizi yapdim --> bunlar agirlik calismasi (az yapiyorumki kas olusmasin die) 5 aydir spor yapdigim halde hic kilo vermedim :( hatta 3 kg kadar aldim :(

Bugünki kahvaltim ise:
2 yumurta, 1 kk dan fazla idi tahminen beyaz peynir, 10 zeytin, domates, kirmizi paprika, avucumun ortasi kadarda pide yedim ve tabiki sekersiz cay... bugün baya acikarak yapdim kahvaltiyi ..
umarim bundan sonrasi iyi gecer..

Günaydin kizlar, dünki diyetim iyi gecmedi demisdim :( aksam cay lada cerez atisdirdim cünkü :(

Bugün ise kahvaltidan önce spor salonuna gittim 30 dak epileptik bisiklet yaparak 310 kalori yakdim, sonrasinda ise 1 ic bacak egzersizi, 2 göbek egzersizi ve 1de ic kol egzersizi yapdim --> bunlar agirlik calismasi (az yapiyorumki kas olusmasin die) 5 aydir spor yapdigim halde hic kilo vermedim :( hatta 3 kg kadar aldim :(

Bugünki kahvaltim ise:
2 yumurta, 1 kk dan fazla idi tahminen beyaz peynir, 10 zeytin, domates, kirmizi paprika, avucumun ortasi kadarda pide yedim ve tabiki sekersiz cay... bugün baya acikarak yapdim kahvaltiyi ..
umarim bundan sonrasi iyi gecer..

ARA: 3 Ceviz 2 kuru kayisi, 1 büyük fincan nescafe (tadlandirici ile)

merhaba bende 160 boyunda 92 kiloyum benimde desteğe motivasyona ihtiyacım var ben her sabah başlıyorum öğlen bırakıyorum nerdeyse sabah ekmek yemeden kahvaltı yaptım sonra biraz önce acıktım veeee tost yedim şimdi diyet bozulmuş gibi geliyor boşver ye diyorum kendime bende bir iradesizlik var galiba ne yapayım diyetisyene gidiyorum sıkılyorum ben spora başlasam kızım çok küçük ben hep şişkomu kalacağım acaba cuma güne gideceğim zaten bozulacak bu haftada diyorum gitti ben kendime birtürlü güvenip toparlanamıyorum

birbirimize destek olabiliriz canim :) bende cok iradeli ve azimli degilim.. daha dogrusu olmuyor diye sinirleniyorum.. kilo vermiyorum diye moralim bozuluyor.. hep bir ümitsizlik vs..
o yüzden destek olabiliriz :)
su an evden cikmam lazim.. umarim bugün de bozmam diyeti... görüsmek üzere.. mutlu günler :)

birinin beni kontrol etmesine ihitiyacım var galiba yaparsın demesine moralim bozulunca yiyorum resmen ama bir ay sonra düğünler başladığında çok pişman olacağım hiçbirşeyi kendime yakıştırmayacağım canan karatay hocanın iki kitabını aldım okudum sanırım onu yapmaya başlayacağım hiç ekmek yok onda da billemedimki ne yapayım

birbirimize destek olabiliriz canim :) bende cok iradeli ve azimli degilim.. daha dogrusu olmuyor diye sinirleniyorum.. kilo vermiyorum diye moralim bozuluyor.. hep bir ümitsizlik vs..
o yüzden destek olabiliriz :)
su an evden cikmam lazim.. umarim bugün de bozmam diyeti... görüsmek üzere.. mutlu günler :)

bende hemen sonuç alamk istiyorum olmayınca moralim bozuluyor bugün son olsun inşallah hiç bozmayacağımız diyetler sporlar yapalım

Bugün ablama bebek sevmeye gittik, yani öglen yemegi yokdu bugün ama atisdirmalar vardi :(
yarim elma, 1 portakal, 1 fincan sütlü sekersiz neskafe, 2 avuc kadar patlamis misir (not: meyveler boy olarak büyükdü)

ve eve geldik, dolayisi ile acikdik aksam annem acil olarak, eriste sündürmesi yapdi bense 1 tabak corba, 5 dolu kasik da erisde yedim ve bir bardak ayran icdim..
Erisde cok dogru degildi biliyorum ama baska bir secenegim yokdu :(

birinin beni kontrol etmesine ihitiyacım var galiba yaparsın demesine moralim bozulunca yiyorum resmen ama bir ay sonra düğünler başladığında çok pişman olacağım hiçbirşeyi kendime yakıştırmayacağım canan karatay hocanın iki kitabını aldım okudum sanırım onu yapmaya başlayacağım hiç ekmek yok onda da billemedimki ne yapayım

Karatay diyetini bende denedim canim, malesef umdugum gibi bende sonuc vermedi.. ekmek, makarna vs. yemedigim halde hic kilo vermedim ondada .. oysaki cogu kisi cok güzel sonuclar aldigini okudum.. :( böyle seylerde isde cok moralimi bozuyor.. neden bende olmuyor, neden bende kolay kilo veremiyorum diye üzülüyorum :( bu gibi sebeplerden dolayi motivasyon ve morale ihtiyacim var.. ins veririz, inanmak lazim.. ama dogrusu ben kedime cok inanmiyorum artik, ama yapmak zorundayim, hic bisey yapmaz, yani sporu biraksam misal kilo alir basini gider.. bugünki listemdende cok memnun degilim dogrusu.. hep böyle oluyor.. yani aile icinde sanki daha zor oluyor diyet yapmam.. bizde 2 ögün yenilir.. yemekler bildiginiz yagli fln.. yani anne babada da kilo sorunu var.. bende bu sekil daha zor oluyor belki diyet yapmam.. bilmem anlatabildimmi? yani yemeklerde en azindan az yagli olmali..

bir süre kendime ayri yemek yapmidim, ama oda cok zor oluyor.. evde ayri yemek yapmak olmuyor yani..

Karatay diyetini bende denedim canim, malesef umdugum gibi bende sonuc vermedi.. ekmek, makarna vs. yemedigim halde hic kilo vermedim ondada .. oysaki cogu kisi cok güzel sonuclar aldigini okudum.. :( böyle seylerde isde cok moralimi bozuyor.. neden bende olmuyor, neden bende kolay kilo veremiyorum diye üzülüyorum :( bu gibi sebeplerden dolayi motivasyon ve morale ihtiyacim var.. ins veririz, inanmak lazim.. ama dogrusu ben kedime cok inanmiyorum artik, ama yapmak zorundayim, hic bisey yapmaz, yani sporu biraksam misal kilo alir basini gider.. bugünki listemdende cok memnun degilim dogrusu.. hep böyle oluyor.. yani aile icinde sanki daha zor oluyor diyet yapmam.. bizde 2 ögün yenilir.. yemekler bildiginiz yagli fln.. yani anne babada da kilo sorunu var.. bende bu sekil daha zor oluyor belki diyet yapmam.. bilmem anlatabildimmi? yani yemeklerde en azindan az yagli olmali..

bir süre kendime ayri yemek yapmidim, ama oda cok zor oluyor.. evde ayri yemek yapmak olmuyor yani..

öncelikle hoş geldin :16: ben sana yardımcı olablirim kilo vermenn tek yolu boğazını kesmek sana söylüyüm :5:

ne demek başlıca kurallar kilo vermek için
1 şekeri kaldır
2 unu
3 tuzu
spor hareket
bie istiyceksin bozmak yok diyetini :56: bende yemeği çok severim ama :2:

ins cnm, elbette hep cok diziplinli oldum diyemem.. ama cok dikkatli oldugum dönemlerde bile, kilolar gitmiyor.. gitsde cok zor ve gidim gidim. kendimi bildim bileli ugrasmakdan yoruldum

Bugün kahvaltimi karatay usulü yapdim:
2 yumurta, 1 avuc beyaz peynir, 10 adet zeytin, sekersiz cay, 1/2 dilim (elimin ortasi büyüklügünde) peynirli börek, az domates, paprika.. Kahvaltimi bu sekil yapinca, daha düzgün doyuyor ve daha cabuk acikmiyorum.

Ara: su an 1 fincan nescafe iciyorum

Pazartesi rglden cikmisdim, pazar ve pazarteside cok yemisdim,.. birazda ödem mi vardiki diye düsünüyorum, cünkü bugün midem indi, yani siskin olmam bile moralimi bozabiliyor :) bugün kendimi iyi hissediyorum :))

tubishim sanada tsk ettim, cok mutlu oldum bir takipcim olmasina :)) seninde günlügün varmi?

Back
X