çiçeğin günlüğü

Yok cnm ekmek bir parça yedim.. Kızlar siz hep aynı kiloda çıkıyormusunuz? Benm kilom oynuyor 87-89 arası. Bundan iki gün önce 87,1kg gelmişdim. bugün 88kg geldim.. Bazen haftada tartılıyorum yine öyle oluyor, ama genelde birkaç güne tartılırım duramıyorum çünki takıntı olmuş bende.

Bu arada bugünki kahvaltım: 1tabak soganlı kıymalı yumurta, çeyrek dilim tam tahıllı ekmek (1dilimin 50-60 gr arası olduğunu söylemişdim) şekersiz çay...

Bir soru daha porsionları nasıl ayarlıyorsunuz? Yani tabaklarda boy boy kaselerde :) içine az yemek koyma imkanında var çokda.. :)

aynı kıloda cıkmıyorum bende oynamalar oluyo tabı bu genelde eksı yonde bugun mesela 69.6 yı gordum dun 70 tım.tabı dun hıc bısey yemedım ondandır heralde.ama bu bıle cok mutlu ettı benı.ben her sabah tartılıyorum 100 gram bıle gıtse sevınıyorum motıve oluyorum yanı :)porsıyonlara gelınce bılmıyorum kı bı kepce corba ıc mesela. yemek sebze yemegıyse ekmeksız bolca yıyebılırsın dıye dusunuyorum.pilav makarna ekmekten uzak dur yada cok az ye.yada ne bılım ıkı kasık pılav yedıysen aksam yanında ekmek hıc yeme.gıbı gıbı kendıne sınırlar koy.belkı hızlı kılo veremeyız ama verırız nasılsa acelemız yok :)

Bugün ablama 2 haftalik yegenimi sevmeye gittik :)
gitmeden önce evde ara olarak 1 fincan kahve ve 1 armut yemisdim

Orada acikdim iyce bir ara midem kazindi: atisdim yine :( 2 hurma az ceviz bir avuc ici kadar sari leblebi

Yemekde: 1 tabak corba, 1 tabak bamya yemegi, 4 kasik bulgur pilavi ve haslanmis tavuk yedim
cay icerkende 4 badem yedim, 2-3 catal da kadayifli muhallebi yedim --> Not: koca bir dilimi götürdüm bosaltim :) bunu bile kendimi tuttugum icin basari görüyorum :)

Güzel ve basarili bir hafta diliyorum hepimize kizlarr :)

Bugün yine kahvaltidan önce spora gittim 40 dak epileptik bisiklet ve birkac egzersizimi yapdim
saat 10da kahvalti: 1 dilim tam tahilli ekmek, 1 yumurta ile mantar sote, 7 zeytin, 1 domates, sekersiz cay

Güzel ve basarili bir hafta diliyorum hepimize kizlarr :)

Bugün yine kahvaltidan önce spora gittim 40 dak epileptik bisiklet ve birkac egzersizimi yapdim
saat 10da kahvalti: 1 dilim tam tahilli ekmek, 1 yumurta ile mantar sote, 7 zeytin, 1 domates, sekersiz cay

süper :D :27: tebrikler :D

bence bısey olmaz takma kafana.arada olur bole kacamaklar.bende her pazartesı annemın yemeklerını yıyerek bozuyorum mesela yarın :) nesye canım ekmek yememıssındır umarım bunların yanında? bugun yarım saat daha fazla spor yapar telafı edesın merak etme

süper :D :27: tebrikler :D

Ara: kahve, 1 armut sonrasinda ise işaret parmağımın büyuklüğünde ekmek uzerine peynir ydim

Ara: 4 kaşık yoğurt 1 kaşık pekmez ile (sade yoğurt yiyemiyorum pek, sevmiyorum)

Yemekde: 1 tabak mercimekli buğdaylı corba, 2 adet kabak dolma, 1kase kayısı hoşafı, 1 kaşık yoğurt

Aksam oldu ve ben acikacagimi hissediorum... :(

Kahvalti: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 8 zeytin, 1yumurta, peynir, az domates, çay

Bu arada dün yemegi erken yemisdik ondan olsa gerek die düşünüyorum. Bugün 86,8 kg geldim :)) olsun sadece birgün de bu sonucu görsem mutlu edio :))

Gecen bir bucuk günü yazmadim ama bugünki kahvaltim
1 tabak soganli kiymali 1 adet yumurta, bir dilim cavdar ekmegi 6 zeytin, sekersiz cay

Gecen bir bucuk günü yazmadim ama bugünki kahvaltim
1 tabak soganli kiymali 1 adet yumurta, bir dilim cavdar ekmegi 6 zeytin, sekersiz cay

Kahvaltidan sonra yine sporuma gittim her zamanki gibi 40 dak epileptik bisiklet ve egzersizler

ARA: 1 Muz, 2 kuru erik, 1 bardak süt, 1 fincan kahve

Yemekde: 2 tabak bamya yemegi, 5 kasik yogurtlu erisde

Bugün cnm tatli istedi.. cabuk kesin diye pasta cikolatasi yedim biraz :( onun icinde 40% kakao var.. yani tam bitter dgl ama biraz daha aci

Son düzenleme:
Kahvaltidan önce spor, yine 40 dak epileptik bisiklet ve birkac egzersiz

Kahvalti: 1 dilim tam tahilli ekmek, peynir, domates, 7 zeytin, cay.. ve 1,5 (avuc icim büyüklügünde yani) adet hamur kizartmasi yedim yinede durmadim :(

sizinde anneniz siz diyeteyken böyle sevdiginiz seyler yapiyormu? :) cook nadir yapar bazi seyleri... ama nedense hepde bnm diyete basladigimi bulur :))

Kahvaltidan önce spor, yine 40 dak epileptik bisiklet ve birkac egzersiz

Kahvalti: 1 dilim tam tahilli ekmek, peynir, domates, 7 zeytin, cay.. ve 1,5 (avuc icim büyüklügünde yani) adet hamur kizartmasi yedim yinede durmadim :(

sizinde anneniz siz diyeteyken böyle sevdiginiz seyler yapiyormu? :) cook nadir yapar bazi seyleri... ama nedense hepde bnm diyete basladigimi bulur :))

ARA: 1 muz, 1 armut, kahve

Yemekde: 1 dilim ekmek, kuru domates ve patlicanli kiymali oturtma gibi bir yemek, 5-6 kasik yogurtlu erisde

bugün cok acikdim, bilmiyorum neden..

Bgn tartildim kilom aynı 87,4 kg hatta en düşük 87,1 kg gelmişdim gecen hafta...

Bgn spor düşünmüyoum, baya yoruyor çünkü beni... Kaslarım ağriyor...

Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek, yumurta salatası, peynir, 4 zeytin, çay...

Bgn tartildim kilom aynı 87,4 kg hatta en düşük 87,1 kg gelmişdim gecen hafta...

Bgn spor düşünmüyoum, baya yoruyor çünkü beni... Kaslarım ağriyor...

Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek, yumurta salatası, peynir, 4 zeytin, çay...

1 saat yürüyüs yapdim bugün

ARA 2 portakal, 1 bardak süt kahve

Yemek: corba, patlicanli kiymali kuru domatesli yemek, 5-6 kasik vardi sanirim bulgur pilavi

Kahvalti: 1 dilim tam tahilli ekmek, 6 zeytin, cay, peynir, domates

ARA: kahve yesil cay

YEMEK: 3 kepce corba, 3 adet kuru patllican dolmasi, 5-6 adet lahana sarmasi

Kizlar bugün cok yedim galiba ve saat burda daha 15:45 :( aksama kadar bisey yemesem telafi olur dimi? yada acikirsam kurtaricim ne olabilir??

ühü ühüüü :(( ben zor kilo veririm.. hic basarmam tabi bu isi... yine napdim ben? :((

ne güzel bsy yememisdim bu saate kadar.. midem kazindi mutfaga süt iceyim diye girdim.. hem hafif.. hem biraz basidir diye..

ee peki napdim?? dolma yedim yine :( 1-2 derken koca bir tabak yemisimdir kesin...

ve yerken bilinc altimda söyle bir cümle vardi: "yemeyincede vermiyorum kilo, dikkatli oldugumda da vermiyorum.. kendimi kasiyorum anca" gibi

birisi beni dövmeli .. dövmeli... :((

Moralim yerlerde su an.. kendim ettim kendim buldum misali... sinirliyim kendime...

kizlar dogru söyleyin yazdiklarimdan.. bu güne kadarda aslinda cok yemisim dimi?? ooff fofff..

Son düzenleme:
ühü ühüüü :(( ben zor kilo veririm.. hic basarmam tabi bu isi... yine napdim ben? :((

ne güzel bsy yememisdim bu saate kadar.. midem kazindi mutfaga süt iceyim diye girdim.. hem hafif.. hem biraz basidir diye..

ee peki napdim?? dolma yedim yine :( 1-2 derken koca bir tabak yemisimdir kesin...

ve yerken bilinc altimda söyle bir cümle vardi: "yemeyincede vermiyorum kilo, dikkatli oldugumda da vermiyorum.. kendimi kasiyorum anca" gibi

:) ıyı etmemıssın dogrusu. bende zor duruyorum aslında ama mucıze gıbı tutuyorum kendımı.aslında ben bole zararlı seylerı eve almamakta buluyorum careyı. gıttıgımdede aldıgım tek sey dıyet bısküvi ve meyve oluyor :) sende buz dolabından uzak dur arkadasım :)

Moralim yerlerde su an.. kendim ettim kendim buldum misali... sinirliyim kendime...

kizlar dogru söyleyin yazdiklarimdan.. bu güne kadarda aslinda cok yemisim dimi?? ooff fofff..

tamam yanlış olablir yaptığın ama pes etme
çünkü kaçamaklar tabiki olucak insanız yaaa biz kilo vercez diye ölelimmi ?
okadar da değil yanii sen dünü unut bugün devam et diyetine ben arkandayım :72:

Günaydin kizlar,
gece sinirden uyuyamadim saat :( kendi kendime kizdim, düsündüm, icim karardi da karardi yani kisaca...

Bugün spora gitmedim, burda kar yagmis gece, sonra gitmeye calisacagim, gidebilirsem yani.

Bugün kahvaltida:
4 kasik yulaf ezmesinin icine 1 incir dogradim, ceviz koydum, tarcin ve 1 tatli kasigi bal koydum sütle birlikde onu yedim.

sonra cay icdim, biraz peynir ve domates yedim

Kizlar aklima bir soru takildi. Ben kahvaltidan önce spora gitmeyi seviyorum, daha dinc oluyorum, daha severek spor yapiyorum o saatde. Ve sabahdan sporumu halletmis oluyorum.. sonraya kalinca ya gitmek icin araba olmuyor.. ya cnm istemiyor, yada baska islerim oluyor, islerim aksamiyor vs..

Ama kimisi yemekden önce iyi degil kas lari eritiyor diyor, bir yerdede kahvaltidan önce yapilan hareketin daha iyi kilo verdirdigi gözlenmis.. sizin bu konuda bilginiz varmi?

Her kafadan bir ses gelmesi can sIkIcI :))

Günaydin kizlar,
gece sinirden uyuyamadim saat :( kendi kendime kizdim, düsündüm, icim karardi da karardi yani kisaca...

Bugün spora gitmedim, burda kar yagmis gece, sonra gitmeye calisacagim, gidebilirsem yani.

Bugün kahvaltida:
4 kasik yulaf ezmesinin icine 1 incir dogradim, ceviz koydum, tarcin ve 1 tatli kasigi bal koydum sütle birlikde onu yedim.

sonra cay icdim, biraz peynir ve domates yedim

ARA: 1 portakal, yarim elma

YEMEK: 2 kepce corba, 6 kasik bulgur pilavi, mantarli kabak yemegi, salata, 1 bardakdan biraz eksik dogal organik erik suyu

Back
X