- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
- Konu Sahibi umitcicegim
Yok cnm ekmek bir parça yedim.. Kızlar siz hep aynı kiloda çıkıyormusunuz? Benm kilom oynuyor 87-89 arası. Bundan iki gün önce 87,1kg gelmişdim. bugün 88kg geldim.. Bazen haftada tartılıyorum yine öyle oluyor, ama genelde birkaç güne tartılırım duramıyorum çünki takıntı olmuş bende.
Bu arada bugünki kahvaltım: 1tabak soganlı kıymalı yumurta, çeyrek dilim tam tahıllı ekmek (1dilimin 50-60 gr arası olduğunu söylemişdim) şekersiz çay...
Bir soru daha porsionları nasıl ayarlıyorsunuz? Yani tabaklarda boy boy kaselerde :) içine az yemek koyma imkanında var çokda.. :)
aynı kıloda cıkmıyorum bende oynamalar oluyo tabı bu genelde eksı yonde bugun mesela 69.6 yı gordum dun 70 tım.tabı dun hıc bısey yemedım ondandır heralde.ama bu bıle cok mutlu ettı benı.ben her sabah tartılıyorum 100 gram bıle gıtse sevınıyorum motıve oluyorum yanı :)porsıyonlara gelınce bılmıyorum kı bı kepce corba ıc mesela. yemek sebze yemegıyse ekmeksız bolca yıyebılırsın dıye dusunuyorum.pilav makarna ekmekten uzak dur yada cok az ye.yada ne bılım ıkı kasık pılav yedıysen aksam yanında ekmek hıc yeme.gıbı gıbı kendıne sınırlar koy.belkı hızlı kılo veremeyız ama verırız nasılsa acelemız yok :)