- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.441
Aşkın gözyaşı çiçeğine benziyor canım..yapraklarının kenarından oluşan filizlerinden çoğalıyor..tabi bu çiçek o çiçekse...
Rica ederim canım..çok çabuk çoğalıyor..Aylardır herkese soruyorum kimse bilmiyor . Siz yazınca baktım netten aynısı yaprakların altında kahverengi çizgiler var . Ne kadar teşekkür etsem az . Gerçekten çok sevindim .Çok teşekkür ederim :) Sağolun .
doğal canım, gebe kalmakta sorunum yoktu ama kan pıhtılaşması var bnde. ilşk iki bebeğim bu yüzden gitti. şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum çok şükür iğneler işe yaradı Allahın izniyle.Haklisin canim
Dogaldanmi oldu yoksa tup bebekmi
orkideyle benimde başım dertte :) eveim çok kuru hava nemlendirici kullandığım halde hem çok sıcak hem kuru. merkezi sistem. eşim hediye etmişti ilkini ama dayanamdı zavallım kurud. şimdi yine almış bitane ama oda pek iyi değil. çiçekleri açık hergün su püskürtüyorum ama ynede tomurcukalrı kötü durumda.Kzlar bileniniz varmı orkidelerim çiçeklerini döktü yaprakları yeşil sağlıklı görünüyo çok.güneş ışığı aldığı dönemde döküldü yeniden çiçek açarmı? Böyle kel gibi görünüyolar
Evet yaa benimde eşim doğum yaptığım zaman almıştı.o yüzden kıyamıyorum ama böylede iki.tane çubuk görünüyo anten gibi napcam bilemedimorkideyle benimde başım dertte :) eveim çok kuru hava nemlendirici kullandığım halde hem çok sıcak hem kuru. merkezi sistem. eşim hediye etmişti ilkini ama dayanamdı zavallım kurud. şimdi yine almış bitane ama oda pek iyi değil. çiçekleri açık hergün su püskürtüyorum ama ynede tomurcukalrı kötü durumda.
umarım yakında tamemen kurumaz canım. benimkide öyle başlamıştı :) şimdi internetten okuduğum kadarıyla şunları yapmalısın.Evet yaa benimde eşim doğum yaptığım zaman almıştı.o yüzden kıyamıyorum ama böylede iki.tane çubuk görünüyo anten gibi napcam bilemedim
Benim değil tatlım filizli halini göstermek için netten yolladım..bildiğim kadarıyla fazla su gerekmiyor..sen yinede netten bir araştır canım..Bu sizin sanırım çok güzel :) Bizdeki sanırım bir değişiği tomurcuklarını döktü biraz . Böyleydi oda acaba saksını mı değiştirsem diyordum .Bir şey sorucaktım bizim ki balkonda duruyor . Havalar biraz soğuk ne kadar sürede sulamam lazım yazın her gün suluyordum .
Merhaba hosgeldinmerhabalar, çiçekleri çok severim gerçekten özellikle apartman dairesinde yaşıyor ve çalışan bir bayansanız ve sadece evi otel niteliğinde kullanıyorsanız. çiçekler evimizdeki en değerli stres giderme kaynağı diye düşünüyorum. benim de sardunyalarım ve kaktüslerim var ancak bu yelpazeyi genişletmeyi düşünüyorum:)
Kizlaaarrrrrrrrrnerelerdesiniz ayyy biyerlerimi yırtıcam şimdi bahar geldi çiçekleriniz ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?