• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çiçek yollamayan koca

Sevgi gösterisini çiçek yollamak olarak algılamayan bir eşin var.
Bence bunlara takılı kalma.
Senin baskınla aldığı çiçekten memnun olacak mısın sahi?

Eşim çiçek sitesinden sipariş verseydi hiç memnun olmazdım.
Benim eşim çiçekçiye bizzat gider ve neredeyse buketi kendisi yapar.Yani bütün çiçekleri malzemeleri kendisi seçer.
O yüzden çiçek sitesi olayı bana ters,duygusuz anlamsız geliyor.
Hani filmlerde işadamlarının sekreterleri yıldönümlerini hatırlatıp hediye seçer ya aynısı.

gercekten dert degıl...benım esım de o meshur adresten bana sevgılıyken nışanlıyken ne cıcekler cıkolatalar yollamıştı...hele bır evlılık teklıf etmıstıkı fılmlere konu olur...o çiçeklerle benı mest eden adamla evlılığımızın ılk 14 subatında evde oturup maç izlediko_O dahası var mı......ozel gunlerdekı o eskı halıde eskılerde kaldı malesef....hıç almaz dıyemem ama nadır yanı
sen artık elde edıldın yanı evlendın...boşver adamın eskısıyle uğraşmayı....evlenınce zaten yaptıklarınıda yapmıyorlar
Nasıl evlenme teklif etti merak ettim :)

Bana çok saçma geliyor bu çiçek muhabbeti ya, en fazla bir hafta sonra çöpe gidecek bir şey. Yazık günah o paraya. Eski erkek arkadaşım her buluşmamızda çiçek getiriyordu, artık dedim sonun da getirme diye. Yok olmaz ben elim boş gelmem dedi. İstemiyorum diyorum, olmaz diyor. İlla bir şey getirmek istiyorsun kitap getir dedim bende. O da hep kitap alır gelirdi.
Ayrıca işyerime çiçek gelmesi ayrı bir itici gelir bana, bir özelimiz olmalı, bence elden vermesi daha güzel ki erkekler elinde çiçek taşımaktan nefret eder genelde. Bunu bu kadar sorun yapmanıza şaşırdım. Herkesin beklentisi farklı oluyor işte.

ben anlamıyorum bu erkeklerı cıdden. elde edene kadar.. gerci benımkı elde edene kadar da cok bı ekstra bıseyını goremedık. cok ıyı adam dıye evlendım yanılmadım da.. ama yıne de uzulebılıyor ınsan bazı seylere. bi de biz kadınlar gereksız yere unutamıyoruz. mesela yuz gorumlugu dıye ılk gece kocaman bı kutu verdı elıme, ıcınden kucucuk bı kolye cıktı, ben de naısl hayal kırıklığı. barı o kutuya koydurma o kucucuk kolyeyı.
bı de ılk evlılık yıldonumumuzde gumus kolye almıs.. ve maddıyar sorunu yok bu adamın.cok comerttır normalde. elmas yuzuk beklerken gumus kolyeyı gorunce sok gecırdım ama bsy demedım.
hıc unutacagımı sanmıyorum ama..:)
Yok daha öncesi harikaydı 10 yıldan fazla geçmesine eağmen geçen gün kardeşim bile hala unutamadiğini aöyledi o kadae beğenmii.sevgililer günüydü kalplı bir nevresim üzerine güllerden kalp yapılmiş kalbin ortasında kalplı bir kağida not yazılmıs.gazeteye ilan verilmiş büyük kalplı bir ayıcık alınmıs.kalplı terlik alınmıs.birkaç üat baş fln.dolu ciceklerle oda.o günkü odanın kokusu burnumdan gitmez harikaydı okuldan gelmiştim o kötü havada bahar havası vardı odamda.ilk evlilik yıldönümümüzde telefon ihtiyacım vardı onu aldı.sonrasını unuttum öyle cok özel biriey yok

bu dediğinizi ne zaman yaptı anlamadım.ama cok güzel, benim esime gore degıl hıc asla yapmaz heralde boyle bsy..
bu arada benım esim ertesi gün cıcek yolladı. buraya yazacaktım unutmusum. milletin dediği gibi hava degıldı derdım, kimse görmedi zaten, koydum arabama eve getirdim, kimsenin görmesi degıldı derdım, boyle bi jest yapmasıydı neyse yaptı.. bu bana bi zaman yeter:) seviyorumbenkocamıya..

Yok daha öncesi harikaydı 10 yıldan fazla geçmesine eağmen geçen gün kardeşim bile hala unutamadiğini aöyledi o kadae beğenmii.sevgililer günüydü kalplı bir nevresim üzerine güllerden kalp yapılmiş kalbin ortasında kalplı bir kağida not yazılmıs.gazeteye ilan verilmiş büyük kalplı bir ayıcık alınmıs.kalplı terlik alınmıs.birkaç üat baş fln.dolu ciceklerle oda.o günkü odanın kokusu burnumdan gitmez harikaydı okuldan gelmiştim o kötü havada bahar havası vardı odamda.ilk evlilik yıldönümümüzde telefon ihtiyacım vardı onu aldı.sonrasını unuttum öyle cok özel biriey yok

selamlar.
onca derdin arasnda bu da dert mi diyecek belki bazıları ama çok canım sıkıldı..:KK43:
bekarken sureklı talıplerim olurdu, reddettiğim insanlar vs, bunlar bi yerlerden isyeri adresimi öğrenir, isimsiz çiçekler yollarlardı kalbimi kazanmak için. bense bekar bi kız olarak işyerine cicek gelince cok utanır, geri gönderirdim, çicekleri çok sevmeme ragmen Kabul etmezdim.
severek evlendim. daha cok yeni evliyiz zaten. çok iyi anlaşırız, çok da mutluyuz.
eşimden sık sık sebepsiz yere bile olsa elinde çiçekle gelip bana süpriz yapmasını çok bekledim, çok isterdim. ama o sadece özel günlerde alınması gerektiğini düşünüyor, alıyor da, yıldönümü, doğum günü vs günlerde. ama yıllarca onun bunun çiçeğini reddettim, evlenince kocam yollar mutlu mutlu Kabul eder, masamın en güzel yerine koyarım diye hayal ediyordum, daha bi kere bile yollamadı bana çiçek. nişanlıyken bile bir kere çiçek aldı sadece doğumgünümde.
evlendikten sonra da işte özel günlerde eve getirdi. ama hic işyerime yollamadı yani. ben ona bi kac kere süpriz yaptım, işyerine çiçek, süslü kekler vs var ya onlardan yolladım, hem o da öğrensin dedim, çok da mutlu oldu.
sonra bugün baktım bu kendiliğinden yollamıcak, şu meshur cicek sitelerinden birine mail adresiyle üye yapayım ki, her Sabah ordan reklam maili geldikçe belki bir gün aklına eser de karısına da yollar bi tane dedim. ama üyelik almaya çalışırken bi baktım, bu mail adresi kullanımda diyor. yani daha once birilerine yollamıs belli ki.. ben öyle seylerden anlamıyor, bilmiyor sanarken adam çoktan keşfetmiş başkalarına yollamış bile.. benden once hayatında birileri olmuştur muhakkak, biz o konuları konuşmayız hiç konuşmadık da, onlara yollamıştır, ama çok incindim.. onlara gelince biliyormuş, bana gelince bilmiyordu.. annesi vs şehir dısında belki ona yollamıştır diyorum ama canım çok sıkıldı.
şuan hicbirseye konsantre olamıyorum, çok kırgın hissediyorum:KK43:

boşa

bu dediğinizi ne zaman yaptı anlamadım.ama cok güzel, benim esime gore degıl hıc asla yapmaz heralde boyle bsy..
bu arada benım esim ertesi gün cıcek yolladı. buraya yazacaktım unutmusum. milletin dediği gibi hava degıldı derdım, kimse görmedi zaten, koydum arabama eve getirdim, kimsenin görmesi degıldı derdım, boyle bi jest yapmasıydı neyse yaptı.. bu bana bi zaman yeter:) seviyorumbenkocamıya..
2003-2004 yılları fln sı sanırım sevgiliydik o zamanlar

Back
X