cicekbahcesi20 Burun Estetiği Amelyatı

canım çok tatlı olmuşsun bende oldum 21 gün önce sol taraf sert şiiş sağ taraf iyi sence normalmi bu .....

cnm çok güzel olmuş burnun çok doğal duruyo bnce böle saygısız birinin yorumu canını sıkmasın

burnunuz kesinlikle kötü değil ama eski halinize bakarak güzel olmuş. ben acıkçası pek beğenmedim daha güzel özenilerek bi burun yapılabilirmiş.doktorların tabiriyle daha kavisli dedikleri bayan burnu olsaydı eminim sizi çok daha güzel gösterirdi.ama yinede doktorunuzun ellerine sağlık sizede çok geçmiş olsun a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
dipnot:ben ucu kalkık yada ucu sıkılmış kavisli bi burun istemedim çünkü yaptıranlarda doğal durduğunu düşünmüyorum benim doktorum elbetteki bukdar zor bir burundan böle doğal bir şekil çıkardığına göre onuda yapabilrdi bu benim isteğime kalmış birşeydi...doğal ve hiç kimsenin estetik olduğumu anlamıycağı bir burun istedim ve olduda =)

beğenen beğenmeyen herekese çok teşkkür ediyorum mucxxx:asigim::1hug:

dipnot:ben ucu kalkık yada ucu sıkılmış kavisli bi burun istemedim çünkü yaptıranlarda doğal durduğunu düşünmüyorum benim doktorum elbetteki bukdar zor bir burundan böle doğal bir şekil çıkardığına göre onuda yapabilrdi bu benim isteğime kalmış birşeydi...doğal ve hiç kimsenin estetik olduğumu anlamıycağı bir burun istedim ve olduda =)

beğenen beğenmeyen herekese çok teşkkür ediyorum mucxxx:asigim::1hug:

haklısın... ama ben ne kötü ve zor burunlar gördüm.... benimde burnumda estetikli hatta kavisli ve hafif kalkık burunum var o kadar doğal duruyorki kimse inanmıyorsengözlerimebaksanab.eski yeni fotolarımla gezmeye başlıycam.ama dediğim gibi kötü değil..tekrar geçmiş olsun ...

ben de burnunuzu gördüm. çok beğendim. bir kere sizin yüzünüze bu burun gider. ve çok doğal yapılmış. sanki estetiksiz bir burun gibi..
güle güle kullanın.......

Forumda konu içeriğine yorum yapınız lütfen..Kişileri hedef alan,madur eden mesajlar yazılmaması tavsiye edilir..

Konuya fikir yazılabilir ama rencide edici mesajlar kabul görmez ve gereken işlem yapılır..Bunu bir uyarı olarak alabilirsiniz..

Kolay gelsin

Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
O günü Dün Gibi Hatırlıyorum Ameliyet gününü..Yerimde Duramıyordum Saatlerde oturup asansörü izledim ne zaman açılacak die Sonrasında mutluluğunu Paylaştım Gerçekten de Çok güzel oLmuştu Seni ikna etmekde ayrı bi dertti tabi :) Canımsın..

Back
X