Çiçekle pastayla gelmiş, yalvarmış..ama ailesinden gizli hey Allahım

Monsterrmilk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.259
1.355
133
Mersin
Kafasinda ne tilkiler donuyor bilmiyorum artik. Eski konularimdan takip edenler bilir(kp gazino borcunu odetmeye calisma sonrasi huzursuzluk her gun kavga nihayetinde siddet, darp raporu ve bosanma davasi) . Bugun bize gelmis bende disarida arkadaslarlaydim.Anneme yalvarmis. Her konuda haklisiniz demis. Ailem bitti sildim artik onlari demis. Annemde icinde birsey koymamis herseyi saymis dokmus. Evden gitmemis beni beklemis. Bende, o gitmeden varmam bosuna beklemesin dedim. Eve mecbur gelecek bosanmam diyormus. Bende eninde sonunda bosanacak dedim. Bittiginde bitsin.Ve isin ilginci annem demis ki sen simdi annenden babandan izin mi aldin geldin ,haberleri var mi bu yaptigndan diye sormus. Onlardan gizli gelmis. Saka gibi ya Allah dusmanimin basina vermesin boyle karaktersiz insan.

ailesini arayıp oğlunuz beni rahatsız ediyo barışmak istiyo çiçek getirmiş felan diyin ben istemiyorum siz kendisine anlatın deyin :)) ki asla barışma darp raporu var işin içinde

Niye yalvarıyormuş seni tekrar dövmek için mi? İğreniyorum bu cahil erkek musveddelerinden! Tavrını takdir ettim canim bugün el kaldıran yarın neler yapmaz. İnşallah arada çocuk yoktur?

Eski konunu okudumda bencede gitme böyle bir erkek modelinden ne koy olur ne kasaba en doğru şeyi yapıyorsun arkasında dur yazık etme hayatına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…