Çiçekle pastayla gelmiş, yalvarmış..ama ailesinden gizli hey Allahım

Bence burda kendiniz yormayin kizlar kesinlikle barisirlar

Canim benim buraya bu konuyu acmam asil sebebi "Diger eve donen uyeler gibi , yok esim aslinda iyiydi , yok bunu demek istemedi, yok vurdu da sovdu de ama hakettimciler gibi olmayin. Kendinize deger verin eger siz kendinize deger vermezsseniz baska kimse vermez, aciz gormeyin kendinizi. Bakin burda bunlari yasayan ben de varim ama kendime saygim var benim, ben basarabiliyorsam sizde basarabilirsiniz" demek icin.

Eski konuları tam bilmiyorum o nedenle eşinize kızgın olmakta haklı olabilirsiniz ama buradaki konu bana saçma geldi. Ne yani ailesinin iznini alıp onların onayıyla gelse daha mı doğru oluyor? Kendi hür iradesi ile gelmiş

Konu sahibinin sanırım demek istediği şey şu dağ dağa küsmüş dağın haberi yok yani yalan ailemi sildim lafları konu sahibi inanıp dönse herşey tekrar başa saracak tabiki ailesinden izin alması iyi olmazdı ama gitmeden ailesine artık karımla çekirdek aile olmak istiyorum benden daha beklentiye girmeyin bakın akılsızım size uydum yuvam dağılıyor sizde ya kabul edip saygı duyarsınız ya da beni silersiniz demiş olsa idi ve konu sahibine şiddet olmasaydı olabilecek bir özür af dileme şekli bu şekilde olmalıydı

Son düzenleme:

ben olsam babasını arar oğlunuza söyleyin boşuna kapımda yatmasın bu evlilik bitti der çat diye de kapatırdım.

O sekilde bile bu isin sonu olmazdi zaten konularimi okuduysaniz baska problemleri de vardi eski esin. Ama hala bi yalan dolan. Ne bileyim.insan sasiriyor ya her yaptiklaru i

Hanimefendin konulari okuyun. Elbetteki hur iradesi ile gelmesi daha mantikli ama ailesinden gizli gelmeye kalkismis. Yani aileden habersiz beni ikna etmeye calisiyor. Eger ben kabul edersem de ailesine kendiai geldi zorla yalvardi etti diyip yine iyi evlat olacak.

O sekilde bile bu isin sonu olmazdi zaten konularimi okuduysaniz baska problemleri de vardi eski esin. Ama hala bi yalan dolan. Ne bileyim.insan sasiriyor ya her yaptiklaru i
İşte yazdım zaten şiddet hakaret yalan dolan olmasaydı sadece ailesi problem olsaydı yazdığım şekilde gayette makul özür olurdu diye düşünüyorum zaten o şartlar altında ne yaparsa yapsın dönülmez

Guncelleme yapayim bende: umudu kesti artik tamamen . Babasinin istedigi kadar kredi cekmis. Babasinin Gazino borclarini filan kapatmis. Babasi gulup egleniyormus. Benim yuvami yiktigi ile kaldilar

Guncelleme yapayim bende: umudu kesti artik tamamen . Babasinin istedigi kadar kredi cekmis. Babasinin Gazino borclarini filan kapatmis. Babasi gulup egleniyormus. Benim yuvami yiktigi ile kaldilar
Kimsenin ahı kimsede kalmaz
Hiç takip falan etmeyin bırakın Naparlarsa yapsınlar
Ben öyle yapıyorum
Uzanın ve davayı bekleyin
Onları orda izleyip Birde

Sen bu aileden kurtulmussun dua et. Kocan olcak sahis o kadar borcla birde sensiz bas etsin bakalim. Senin de hakkinda hayirlisi olur umarim. O kayinpeder denen sahis yine borc yapar rahat durmaz, o zaman da gulebilir mi ?

Sanki ben kaybettim onlar savasi kazanmis gibi hissediyorum
Yo sakin öyle düşünme aslında sen kazandın düşünsene bir asalaktan adam olamayan daha babasının eteginden çıkamamış bir adamdan kurtuluyorsun valla yetim sevindir şükür namazı kıl bu heriften bi cacık olmaz sana

Sanki ben kaybettim onlar savasi kazanmis gibi hissediyorum
benim de boşanacağını duyan arkadaşlarım kaynanan mi kazandı dediler bir an anlayamadım ben zaten savaşmıyordum ki sadece değer görmek umursanmakti amacım hep kendimi kaynanamın kuması gibi hisettim o öyle hissettirdi.
Simdi gittim varsın kazanmış olsun mahkemede bile x eş ile göz göze gelmiyorum ama x kaynana ile geliyorum nefret ve kin dolu istedigi buydu ama yine mutlu olmamış anlaşılan...
Hayat kısa anlamıyorum ki neyi paylaşamıyoruz da böyle oluyor insanları sevmek bu kadar zor olmasa gerek...

aynen bu. ve bırakın onlar ‘kazandım’ sansın. Zamanla herşey yoluna girecek. böyle cümlelerden nefret ederim. zaman? ne zaman? ne kadar zaman? ama gerçekten öyle.

yeni boşanmış bi arkadaşım da aynen böyle gel gitler yaşıyo ama bi şekilde farkında en hayırlısının bu olduğunu. ex kocası kızı bezdirmek için hala elinden geleni yapıyo (arada maalesef çocuk var) ama kız sabırlı davranıyo.

Boyle aileler sevgi nedir bilmiyor ne istiyorsun ufacık çocuktan o da senin canın ama iste egosal durumlar.
Allah arkadaşınıza güç kuvvet versin inş çok çok mutlu olur çocuğu ile.

Canım o parayı babasına yedirecekti. En azından sizin rizkiniz gazinolara gitmedi. Hem nafakayi hem de babasının borcunu odesin de görsün. Onlar kazandı falan diye düşünmeyin. "Kurtuldum" diye sevinin. İlla ki içiniz buruktur. Zamanla geçer inşallah. Allah gönlünüze göre versin.

Evet bir taraftan oyle dusunuyorum seviniyorum bazen de boyle hissediyorum cok sukur cocugum yok diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…