Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kendimi çok iyi hissediyorum. Uzun süredir giydiğim kılık kıyafete bile önem vermiyordum. Makyaja bile başladım yeniden. Takılar bile alasım var. Son bir haftadır böyleyim. Aşırı neşeliyim neden bilmiyorum. Sokakta yürürken bile aklıma bir şeyler getirip gülümsüyorum. Neden böyleyim bilmiyorum. Kendimi mutlu hissediyorum. Hiçbir şeye de ihtiyaç duymuyorum. Geçici mi acaba? Ani bir ruh değişikliği oldu ben de. Kalıcıdır umarım. Sanki yeniden doğmuşum gibi. Hiçbir sorunum yokmuş gibi. Neden böyle acaba? Sürekli şarkılar dinliyorum evde dans ediyorum. Hayat çok güzel gibi geliyor. Sebebini bilmiyorum. İş değiştirdim sadece. Sanki tanımadığım insanları bile seviyorum. Kalıcıdır değil mi?Ömrüm böyle geçsin istiyorum. Sanki mapustan yeni çıkmış gibi enerji doluyum :)
Allah hayırlara çıkarsın:)Kızlar kendimi çok iyi hissediyorum. Uzun süredir giydiğim kılık kıyafete bile önem vermiyordum. Makyaja bile başladım yeniden. Takılar bile alasım var. Son bir haftadır böyleyim. Aşırı neşeliyim neden bilmiyorum. Sokakta yürürken bile aklıma bir şeyler getirip gülümsüyorum. Neden böyleyim bilmiyorum. Kendimi mutlu hissediyorum. Hiçbir şeye de ihtiyaç duymuyorum. Geçici mi acaba? Ani bir ruh değişikliği oldu ben de. Kalıcıdır umarım. Sanki yeniden doğmuşum gibi. Hiçbir sorunum yokmuş gibi. Neden böyle acaba? Sürekli şarkılar dinliyorum evde dans ediyorum. Hayat çok güzel gibi geliyor. Sebebini bilmiyorum. İş değiştirdim sadece. Sanki tanımadığım insanları bile seviyorum. Kalıcıdır değil mi?Ömrüm böyle geçsin istiyorum. Sanki mapustan yeni çıkmış gibi enerji doluyum :)
Bipolar değilsen daim olur insallah
Umarım mani döneminde değilsindir
Bekarsan oluyor öyle şeyler. sebepsiz yere heyecan felan.Kızlar kendimi çok iyi hissediyorum. Uzun süredir giydiğim kılık kıyafete bile önem vermiyordum. Makyaja bile başladım yeniden. Takılar bile alasım var. Son bir haftadır böyleyim. Aşırı neşeliyim neden bilmiyorum. Sokakta yürürken bile aklıma bir şeyler getirip gülümsüyorum. Neden böyleyim bilmiyorum. Kendimi mutlu hissediyorum. Hiçbir şeye de ihtiyaç duymuyorum. Geçici mi acaba? Ani bir ruh değişikliği oldu ben de. Kalıcıdır umarım. Sanki yeniden doğmuşum gibi. Hiçbir sorunum yokmuş gibi. Neden böyle acaba? Sürekli şarkılar dinliyorum evde dans ediyorum. Hayat çok güzel gibi geliyor. Sebebini bilmiyorum. İş değiştirdim sadece. Sanki tanımadığım insanları bile seviyorum. Kalıcıdır değil mi?Ömrüm böyle geçsin istiyorum. Sanki mapustan yeni çıkmış gibi enerji doluyum :)