• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçeklere kıyamıyorum

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar belki saçma bi konu açtım ama kesinlikle beni hediye düşkünü vs algılamayın asla. Ben canlı çiçek konusunda çok hassasım kendimi bildim bileli. Çünkü verildiği günün ertesi gün soluyor ve çöpe gidiyor hem o kadar para veriliyor yazık.Erkek arkadaşım yıl dönümü doğum günü vs hep çiçek gönderir bana ama soluyor gidiyor atarken o kadar üzülüyorum ki.Bişey göndermese de olur hiç takılmıyorum bu konulara hatta kutlama bile sevmiyorum hatırlasın güzel bi cümle kursun yeter. Ama biliyorum yine göndericek sevgililer gününde yine solucan yine çöpe gidicek. Bana bişey gönderme desem yanlış anlayacak eminim.Napsam bilemedim :(

Kızlar belki saçma bi konu açtım ama kesinlikle beni hediye düşkünü vs algılamayın asla. Ben canlı çiçek konusunda çok hassasım kendimi bildim bileli. Çünkü verildiği günün ertesi gün soluyor ve çöpe gidiyor hem o kadar para veriliyor yazık.Erkek arkadaşım yıl dönümü doğum günü vs hep çiçek gönderir bana ama soluyor gidiyor atarken o kadar üzülüyorum ki.Bişey göndermese de olur hiç takılmıyorum bu konulara hatta kutlama bile sevmiyorum hatırlasın güzel bi cümle kursun yeter. Ama biliyorum yine göndericek sevgililer gününde yine solucan yine çöpe gidicek. Bana bişey gönderme desem yanlış anlayacak eminim.Napsam bilemedim :KK43:
Saksıda alsın
SAP çiçekle ilgili aynı düşünüyorum

Bunu açıkça anlatmakta ne gibi sakınca var anlamadim.
Ben kocama demistim yazık günah bu çiçeklere bakamıyorum, üzülüyorum.
Canli çiçek hediye etmesen daha iyi olur demistim.
Ayıp mi ki Bu?
Onu da bu masraftan kurtarmıştım diye sevinmişti:D

Bunu açıkça anlatmakta ne gibi sakınca var anlamadim.
Ben kocama demistim yazık günah bu çiçeklere bakamıyorum, üzülüyorum.
Canli çiçek hediye etmesen daha iyi olur demistim.
Ayıp mi ki Bu?
Onu da bu masraftan kurtarmıştım diye sevinmişti:KK70:
Ben diyemiyorum seni tebrik ederim :) ayrıca aynen pahalı

Kızlar belki saçma bi konu açtım ama kesinlikle beni hediye düşkünü vs algılamayın asla. Ben canlı çiçek konusunda çok hassasım kendimi bildim bileli. Çünkü verildiği günün ertesi gün soluyor ve çöpe gidiyor hem o kadar para veriliyor yazık.Erkek arkadaşım yıl dönümü doğum günü vs hep çiçek gönderir bana ama soluyor gidiyor atarken o kadar üzülüyorum ki.Bişey göndermese de olur hiç takılmıyorum bu konulara hatta kutlama bile sevmiyorum hatırlasın güzel bi cümle kursun yeter. Ama biliyorum yine göndericek sevgililer gününde yine solucan yine çöpe gidicek. Bana bişey gönderme desem yanlış anlayacak eminim.Napsam bilemedim :KK43:

bende aynı düşünüyoru gerçi tek erkek kardeşime kardeşim eşi çiçek aldı be yapay çiçekten yanayım

Benim eşimde sevgiliyken öyleydi. Alışveriş marketlerde 20 tl, çiçekci de 200
Netten hediye aldım kendime. Sevgililer gününde ugrasma hedıyemı aldım dedim :) bidaha almadı

Bu sevgilililerinizle neden konusamıyorsunuz anlayamıyorum
Saksı da alsın madem

bnde sevmiyorum esime alma dedim alacaksan canlı saksı cicegi al dedim . veya baska bir hediye

Sevgililer gunu de kapitalizmin bir oyunu iste..cicek alinsin,hediye alinsin bol bol para harcansin..hele o ciceklere bende cok aciyorum..almasin söyleyin aynen ne dusundugunuzu bilsin..

Back
X